Baza naziștilor din Munții Himalaya

Distribuie!

Colaborarea nazist-tibetană în timpul celui de-al Treilea Reich

„Profesorul Karl Haushofer, director al Institutului de Geopolitica din Munchen si General Major devine al doilea mentor ezoteric al lui Hitler, inlocuindu-l pe Dietrich Eckardt. Ocultistul Rudolf Hess este cel care i-a facut cunostinta lui Hitler cu Haushofer, care era maestru in magie si expert in cultura orientala.


In 1919, Karl Haushofer fondeaza la Munchen Organizatia Vril numita fiind si „Fratii Luminii” sau „Loja Luminoasa” (n.tr. „Order of Bruder des Lichts”). Haushofer era ucenic al magicianului si metafizicianului rus Gheorghii Ivanovici Ghiurdjicev.

Era, de asemenea, membru al societatii secrete Thule-Gesellchaft. Membrii societatii secrete Vril-Gesellchaft considerau ca interiorul Pamantului era locuit de o civilizatie foarte avansata (Agartha), care avea acces la energia Vril (energia universala a vietii). In opinia lui Haushofer, energia Vril era cea mai puternica forta magica din Univers, cunoscuta mai ales ca „energie eterica” sau „prana”.


Cu ajutorul acestei energii gravitatia putea sa fie invinsa. Masini zburatoare, special construite, ar fi putut utiliza aceasta energie pentru a obtine antigravitatia. In 1924, Haushofer il viziteaza cu regularitate pe Hitler in inchisoarea Landsberg. El il initiaza pe Hitler in secretele profunde ale magiei si promoveaza ideea de „Lebensraum” (Spatiu Vital).

Haushofer este cel care il incurajeaza pe Hitler sa scrie celebra carte „Mein Kampf” (n.tr. „Lupta Mea”). Hitler devine si el membru al societatii Vril. Haushofer a fost considerat cel mai mare magician din Germania. El devine cunoscut drept generalul clarvazator. Pe campul de lupta din timpul Primului Razboi Mondial, el a prezis corect momentul unui atac al inamicului si a aratat locurile care urmau sa fie lovite de bombardamentele acestuia.

A prezis, de asemenea, momentul cand Parisul va fi invadat de trupele germane, ca si reocuparea de catre nemti a bazinului Rinului si momentul corect al mortii presedintelui american, evreul Roosevelt. In prezent, exista in Franta o societate Vril, care are ca simbol principal zvastica. Liderul este Jean Claude Monet.

Generalul Karl Haushofer considera ca Tibetul este patria celor mai puternici magicieni din lume. El vizitase Tibetul si intrase in contact cu cea mai inalta loja tibetana dGe-Lugs-Pa (Ordinul Bonetelor Galbene), care fusese infiintata in 1409 de catre reformatorul budist Tsong-kha-pa.

Haushofer a fost initiat in aceasta secta si a jurat sa se sinucida daca misiunea lui ar fi dat gres. Datorita lui Haushofer, Hitler a inceput sa faca expeditii de cercetare in Tibet inca din 1926, cu scopul de a obtine, atat cunostinte de magie de acolo (n. ed. dar si de a ajunge in Centrul Pamantului la civilizatia uriasilor atlanti, unde au si ajuns in cele din urma, dar mai tarziu).

Magicienii tibetani Bon (n.ed. Bonetele Galbene sau Glugile Galbene, dar si Glugile Negre) s-au alaturat nazistilor pentru a-i ajuta lupta impotriva francmasoneriei internationale, adica impotriva Iluminatilor. Bon este cea mai veche religie din Tibet, fiind adesea considerata ca religia initiala primitiva a Tibetului.

Preotii Bon aveau o mare reputatie de magicieni printre oamenii obisnuiti. Manastirile tibetane avertizasera impotriva activitatilor secrete, daunatoare si nefiresti ale francmasonilor. Acest lucru a fost confirmat de calugarul budist estonian, Karl Tonisson. Intr-o brosura publicata in 1923, el a prevazut ocuparea Statelor Baltice de catre sovietici.

Dupa moartea sa in Burma, in 1962, el a fost declarat bodhisattva (n.tr. om sfant), deoarece trupul sau nu s-a descompus timp de mai multe zile. Liderii nazisti au ales sa foloseasca magia tibetana Bon ca model. Ei considerau ca Tibetul era patria de origine a poporului arian. Organizatia pentru Cercetari Oculte, Ahnenerbe impreuna cu SS (Soarele Negru) au trimis expeditii chiar si in Muntii Anzi, despre care istoricul Robert Sharoux scrie ca s-ar afla tuneluri catre Centrul Pamantului.

Magicienii tibetani, care probabil practicau religia originala Bon, au devenit cunoscuti in cercul interior al nazistilor ca, Societatea Oamenilor Verzi. Spre sfarsitul razboiului, pe 25 aprilie 1945, intr-o pivnita dintr-o suburbie a Berlinului, soldatii sovietici au descoperit trupurile a sase lama tibetani care se sinucisera, practica permisa doar in cazuri exceptionale, in care secrete de magie cadeau in mainile dusmanilor.

Unul dintre ei purta manusi verzi. Mai tarziu, au fost gasite mai mult de o mie de trupuri de asiatici purtand uniforme germane, dar fara insemnele obisnuite ce aratau gradul. Toti se sinucisera. Nazistii aveau un laborator in Konigsberg, numit Konigsberg 13, condus de Reichsfuhrerul SS, Heinrich Himmler, comandatul suprem al Soarelui Negru (SS), unde se studiau diverse metode de magie.

Himmler era foarte interesat de geomantie, de radiatiile pamantului si de liniile de energie (liniile Ley). El credea ca spatiul in care isi desfasoara activitatea cartierul general SS din Wewelsburg devenise un centrul al puterii, dupa cum scriu Michael Baigent, Richard Leigh si Henry Lincoln in cartea lor, „Mostenirea Mesianica” (n.tr. „The Messianic Legacy”).

Serviciul sovietic de informatii, NKDV, avea un laborator similar la Moscova, ai carui lideri erau comunisti evrei si masoni. Stalin avea, de asemenea, consilieri in probleme de magie. Unul dintre ei a fost astrologul si telepatul mason Wolf Messing.

In 1937, in Polonia, Messing a reusit sa prezica faptul ca anul 1945 va fi unul fatidic pentru Hitler si regimul sau. Despre prezicerile lui Messing a scris, initial, doar presa poloneza, dar ulterior cand ele au fost publicate in toate ziarele mari din lume.

Cand nemtii au ocupat Polonia, ei au incercat sa-l gaseasca pe Messing. Messing a fost arestat de catre Gestapo, dar a reusit sa fuga in Uniunea Sovietica, unde in 1940 a prezis ca, tancurile sovietice vor ocupa Berlinul. In 1943, in timpul participarii la un spectacol la Opera din Novosibirsk, Messing a prezis ca razboiul se va termina intre 1-5 aprilie 1945, cu infrangerea Germaniei.

Lhasa, Expedition beim Empfang tibetischer Würdenträger

Lhasa, Expedition beim Empfang tibetischer Würdenträger

Pe 9 aprilie 1951, revista Life relateaza ca generalul Eisenhower, comandantul suprem al Aliatilor, i-a spus lui Stalin despre intentia americanilor de a incetini inaintarea in zona Elbei, lasand Armatei Rosii onoarea de a fi prima care sa intre in Berlin.

Presedintele Truman a fost cel care l-a impiedicat pe Eisenhower sa inainteze prin Germania spre Berlin. Dupa ce Armata Rosie ocupa Berlinul, Aliatii trebuie sa astepte cateva luni, inainte de a li se permite sa intre in oras.

Dupa razboi, americanii le-au lasat rusilor un mare numar din rachetele V2 ale lui Wernher von Braun, intr-un tunel subteran dintr-un munte din Germania. Oficial, rachetele au fost lasate acolo „accidental”.

Himmler a transformat SS (Soarele Negru) intr-un fel de Ordin al Cavalerilor unde se practica magia (Ordinul Stelei de Argint), dupa modelul iezuitilor sau al Ordinului Iluminati, doar ca erau pozitive. Soarele Negru preluase si cateva ritualuri de magie de la francmasoni, pe care l-au modificat, iar altele au fost preluate de la Cavalerii Templieri.

Membrii SS purtau uniforme negre care aveau un semn distinctiv, un simbol magic stravechi – cranii argintii. Aceste semne se putea gasi si pe un inel magic. Acest lucru i-a fost sugerat lui Himmler de catre magicianul sau personal, Brigadenfuhrer-ul Karl Maria Wiligut (1866-1946), care era cunoscut, de asemenea, sub numele de K. M. Weisthor, dupa cum scrie Nicholas Goodrick-Clarke in cartea sa, „Radacinile oculte ale nazismului” (n.tr. The Occult Root of Nazism).

SS insemna oficial „Schutzstaffeln” (garzi de corp), dar intelesul real era Schawarze Sonne – Soarele Negru – loja elitei celui de-al Treilea Reich. Himmler era Marele Maestru. Cartierul general al SS era castelul Wewelsburg din Westfalia (in nord-vestul Germaniei), pe care Himmler il cumparase in ruine, in 1934 si il reconstruise in urmatorii 11 ani, platind un pret de 13 milioane de marci si transformandu-l intr-un templu pentru cultul SS.

Sala centrala a castelului cuprindea o masa rotunda enorma cu 13 tronuri pentru Himmler si 12 dintre cei mai apropiati asociati ai sai („apostoli”) – ei fiind, asa cum au aratat unii scriitori, in numar de 13, un numar ezoteric special, care da putere intrunirilor lor. Sub aceasta sala se afla Sala Mortilor, unde se aflau postamente de piatra in jurul unei mese de piatra.

Pe masura ce membrii cercului interior SS mureau, fiecare era ars impreuna cu blazonul sau, iar cenusa rezultata era plasata intr-o urna pe unul din aceste piedestale. Hitler si seful SS, Himmler, practicau o sumedenie de ritualurile impotriva Iluminatilor. Fortele speciale ale lui Hitler, Unitatile Mortii, practicau ritualuri magice complexe. In tinerete, la Viena, Hitler fusese abonat la revista Ostara.

In 1933, profesorul de psihologie si ocultistul, Friedrich Hielscher a infiintat Institutul Public pentru Cercetari de Cultura si Ocultism – Deutsche Ahnenerbe (n.tr. mostenirea germana). Printre consilierii sai se afla diplomatul suedez Sven Anders Hedin. Institutul Ahnenerbe era condus de Wolfram Sievers.

In 1939, Institutul a devenit un departament SS condus de Himmler. Liderii nazisti foloseau un pendul pentru a localiza vasele de razboi pe harti marine. Ludvik Straniak a reusit sa localizeze vasul de razboi Prinz Eugen, care se afla in misiune secreta.

Ulterior, nazistii i-au ordonat sa afle informatii despre trupele inamice, folosind pendulul pe harti ale uscatului. Fondurile alocate pentru Ahnenerbe si pentru investigatii oculte au fost mai mari decat cele alocate pentru Proiectul Manhattan (pentru construirea primei bombe atomice). Ahnenerbe a fuzionat ulterior cu societatea Vril.

Zvastica (sau crucea de foc), care in timpurile stravechi era un simbol al fericirii si norocului, este cel mai complex si mai raspandit dintre toate simbolurile magice stravechi. Cea mai veche aparitie a sa este in Sumer, dupa cum scrie si Carl G. Liungman in cartea sa, „Tanketecken”.

„Zvastica” este un cuvant sanscrit care inseamna „aducator de noroc”. El apare ca o mandala (simbol ce serveste ca instrument al contemplatiei) in multe traditii orientale. In Europa (de la Marea Mediterana pana la Oceanul Arctic) insemna, de asemenea, fertilitate si renastere, ca si in Sumer sau in vechiul Egipt, unde a fost inlocuit, totusi, de crucea lui Osiris sau de crucea Ankh, o cruce cu varful in forma de cerc sau o bucla ovala.

S-au gasit svastici gravate pe un vechi sarcofag din Palestina. Semnul este cunoscut, de asemenea, si in culturile arabe din timpurile stravechi. Zvastica este un simbol al celui mai mare zeu, Soarele. In Japonia, ea reprezinta bunastarea si o viata lunga. Ea a devenit, de asemenea, un semn sfant in budism si jainism.

Este folosita de adoratorii lui Vishu, iar la amerindieni, pentru care reprezenta cercul vietii, zvastica il proteja pe purtator de energiile negative. In Grecia antica era considerata a fi crucea gammata gammadion, alcatuita din patru litere (gamma).

Simbolul apare, de asemenea, atunci cand sunt incrucisate doua spire curbate. O cruce care se roteste in jurul propriului sau centru simbolizeaza miscarea eterna a Universului. Si primii crestini foloseau acest simbol, ca o cruce de foc.

Zvastica a fost descoperita in catacombele Romei ca un simbol pentru Cristos, ca sursa a puterii in lume. In Scandinavia, svastica era cunoscuta ca fiind ciocanul lui Thor. In Romania, a fost descoperita o svastica veche de 12.000 de ani, fiind considerata cea mai veche la ora actuala din lume.

Musulmanii priveau acest simbol ca semnificand cele patru puncte cardinale: Descoperitorul (vest), Martea (sud), Predicatorul (est), Viata (nord), dar sicele patru anotimpuri, guvernate de ingeri.

Exista doua tipuri de zvastica, reprezentand masculinul si femininul, Soarele si Luna. Faptul ca zvastica inversata este feminina este sugerat de imaginile lui Artemis si Astarte, care o poarta in regiunea genitala. In China, cele doua versiuni sunt folosite pentru a semnifica fortele yang si yin (masculin/feminin).

Zvastica arata cele patru puncte cardinale ale zodiacului, cele patru elemente etc. In anumite locuri din China, zvastica era folosita pentru a creste energia talismanelor „feminine”. In general, era un semn pozitiv, fiind, de asemenea, si semnul japonez pentru numarul magic 10.000 (100 x 100).

O confuzie legata de cele doua svastici se reflecta in intrebarea: care dintre cele doua variante este incarcata „mai” pozitiv ? In Japonia medievala, zvastica inversata (manji) era folosita ca un talisman impotriva fortelor raului. Zvastica inversata inseamna „binecuvantare”.

In India, zvastica era considerata un simbol al ghinionului si al suferintei. Zvastica inversata glorifica noaptea, moartea si distrugerea. Era, de asemenea, un simbol al lui Kali, zeita Mortii, ingloband partea intunecata a vietii. Zvastica inversata este pictata in sala de bal a palatului regal Fontainebleau din Franta.

Zvasticile unite simbolizeaza insondabilul si infinitatea divina. Legal de lovitura de stat din februarie 1917, puterile intunecate ale francmasoneriei si sionistilor, care se infiltrasera in guvernul rus pregatind rasturnarea tarului, au inceput sa foloseasca zvastica masonica, usor camuflata in bancnotele de 250 de ruble.

Liderii evrei, care au instaurat comunismul in Rusia, au hotarat sa foloseasca proprietatile magice ale zvasticii masculine. Acest simbol apare si in francmasonerie, dupa spusele francmasonului, Marcel Valmy in cartea sa, „Die Freimaurer”.

Asadar, primul simbol bolsevic a fost zvastica, redata pe uniformele Armatei Rosii si pe bancnota de 250 de ruble pana in 1922, dupa cum scrie Akim Arutiunov in cartea sa, „Dosarul necenzurat al lui Lenin”. Zvastica se afla, de asemenea, pe bancnotele comuniste de 1000, 5000 si 10.000 de ruble.

In cartea „Istoria poporului rus in anii ’90”, Oleg Platonov scria:

„Simbolul bolsevic principal era zvastica, pe care autoritatile intentionau sa o utilizeze ca simbol pe blazonul national.”

Folosind acest simbol, Armata Rosie a omorat aproape 20 de milioane de oameni. Trebuie sa subliniem ca in comparatie cu criminalii comunisti, Hitler si acolitii sai au fost niste bieti amatori. Pe cand era copil, Hitler a fost influenta de zvastica pagana, care avea legaturi cu istoria Germaniei si care aparuse pe un blazon al unei manastiri din Dambach, unde el canta in corul de baieti.

In 1917, Uniunea Sovietica s-a gandit sa foloseasca acest simbol pe uniformele soldatilor. Oricum, Hitler era impresionat de zvastica comunista inversata, cu unghiuri drepte si a inceput sa o utilizeze ca simbol nazist incepand cu 20 mai 1920.

Dentistul Friedrich Krohn, care facea parte din conducerea partidului (si era, de asemenea, membru al Societatii Germanenorden), sugerase folosirea zvasticii inversate, care era o imagine a sanatatii si ar di adus echilibru si succes organizatiei de barbati. Ea apare in budism ca un simbol al invataturilor ezoterice ale lui Buddha, roata vietii.

Dar Hitler a insistat sa se foloseasca zvastica masculina. In budism, zvastica feminina yin este folosita pentru a atinge echilibrul spiritual. Societatea Thule-Gesellchaft era totusi mai interesata in folosirea zvasticii masculine. In cadrul acesteia se tineau sedinte secrete si erau condamnati la moarte oamenii.

Dar, in mod fatidic, zvastica nu functiona in mainile acestor oameni. Ea reducea aura luptatorilor de sex masculin. Liderii nazisti si-au luat totusi masuri magice pentru propria lor siguranta – producand energie, dar fara a o acumula. De aceea, pentru nazisti, acest simbol magic a consumat energie, dar nu a reinoit-o („Kraft durch Freude” – Forta prin bucurie).

Nazistii priveau zvastica drept simbol al renasterii nationale. In 1935, zvastica, in culorile germane initiale (rosu, negru si alb), a devenit steagul oficial al Germaniei, care fusese scos din uz de catre francmasoni in 1848.

In anii 1920, o parte din industria alimentara americana, caer simpatiza cu tendintele nationaliste din Europa, a inceput sa foloseasca zvastica pe produsele lor (cereale pentru micul dejun, Coca-Cola, bautura acidulata a Unchiului Sam).

Cand Hitler vorbea in public, el avea capacitatea de a vraji audienta aidoma unui hipnotizatora. Cand audienta ridica mana dreapta in semn de salut (salutul roman – Sieg Heil – victorie), liderul primea cu mana lui stanga, energia pe care ei o trimiteau, acesta fiind un gest magic.

In iulie 1926, Hitler se afla in masina sa la un congres al partidului in Weimar, Thuringen, unde i se daduse promisiunea sa vorbeasca, si pe masura ce multimea de 5.000 de oameni trece pe langa el, el ii saluta pe toti, pentru prima data, cu mana sa dreapta intinsa.

Zilele Partidului din 1937 de la Nuremberg au fost o etalare a splendida a unei magii ritualice: fanfare, marsuri, miscari ritmice, salutul mantric magic („Heil und Sieg” – Noroc bun! a fost folosit ca, „Sieg Heil”), uniforme frumoase, procesiuni cu torte in forma de zvastica, raze puternice de lumina si, mai presus de toate, discursurile incendiare ale lui Hitler.

In Roma antica, salutul era „Ave!”. Loja masonica Ordinul Hermetic „Golden Dawn” (Zorii Aurii sau Aurora Aurie) saluta „Heil”, dupa cum scrie pe larg Anton Pervusin in cartea sa, „Secretele oculte ale SS si NKDV”. Nazistii au preluat ritualurile si le-au modificat.

Biroul nazist pentru ocultism este inchis la scurt timp dupa ce Hitler preia puterea. In 1934, toate activitatile profetice, cercetarile de magie si literatura ezoterica sunt interzise in mod oficial sau declarate prostii in afara cercului puterii. Palatul Ocultismului din Berlin este inchis.

Astrologul Jorg Lanz Lin von Liebenfels este impiedicat sa-si mai publice lucrarile, desi el era un prieten din tinerete al lui Hitler. Cunoasterea oculta era considerata nepotrivita pentru mase, caci acestea nu erau pregatite pentru a umbla cu astfel de forte.

Francezii Jacques Bergier si Louis Pauwel au relatat in cartea lor, „Zorii Magicienilor: Realitatea Fantastica”[8] (n.tr. „The Dawn of Magicians: The Fantastic Reality”) ca pana in 1943 nazistii au trimis expeditii in Tibet. O astfel de expeditie porneste spre Tibet in primavara anului 1940.

In acel an, Himmler il trimite acolo pe Otto Reinz, care avea tata german si mama din Buriatia, o zona budista din Uniunea Sovietica. Telul calatoriei sale era manastirea Protejata Cerului. Nazistii voiau un desen detaliat al plasarii cladirilor manastirii, deoarece stiau ca acestea erau plasate in conformitate cu principiile mandalice.

Mandala inseamna curgerea neintrerupta a energiei intre centru si diferite unitati, care au fost create de centru. Toate cladirile plasate pe o spirala in forma de inima erau cu fata spre nord. Cartierul general al lui Hitler, Wolfschanze (fortareata lupului) din estul Prusiei, era conceput si construit ca o copie aproape exacta a manastirii tibetane (de altfel Adolf inseamna „lup nobil”).

Totusi, unele dintre cladiri nu corespundeau planului originar tibetan. Otto Reinz a considerat acest lucru un punct slab al sistemului. Una dintre aceste cladiri avea o structura de lemn, unde la 20 iulie 1944, explodeaza o bomba. Buncarul Fuhrerului, cat si casa Bormann era inconjurate de o alee in forma de inima. Cu toate eforturile lor intense, aliatii nu au reusit niciodata sa descopere acest loc in afara Rastenburg-ului.

Tibetul a fost, de asemenea, la originea numeroaselor modele de camuflaj incarcate magic si folosite de nazisti pentru uniformele lor. Existau peste 400 de modele diferite. Unele dintre acestea au fost adoptate si de alte natiuni (americanii, de exemplu, au furat unul dintre modele, numindu-l „camuflaj de padure”).

Incepand cu anul 1980, Bundeswehr (fortele armate) folosesc modelele de camuflaj ale unitatilor de lupta SS pentru uniforme, costume de lupta si in aviatia militara. Dupa cel de-al Doilea Razboi Mondial, Iluminatii priveau Tibetul ca pe o amenintare serioasa in indeplinirea scopurilor lor malefice, care sunt Noua Ordine Mondiala si Guvernul Mondial.

Acesta este motivul pentru care comunistii chinezi au atacat in forta Tibetul la 7 octombrie 1950. China a fost folosita pentru a distruge Tibetul, care avea si are acces la secretele naturii, istoriei si ale Universului. Comunistii chinezi au lasat toate manastirile in ruine si au ucis, si torturat, foarte multi lama initiati.

In timpul procesului de la Nuremberg, nu s-a facut nicio referire la ocultismul practicat de nazisti, deoarece chiar si regimurile victorioase ale Uniunii Sovietice, Europei de Vest si Statelor Unite ale Americii aveau propriul lor ocultism, alcatuit din ritualuri de magie neagra.

In 1961 a fost publicata la Munchen „The Secret Book” (n.tr. „Cartea Secretelor”), despre care se spune ca ar fi dictat-o Hitler, in 1926, dar a carei publicare fusese interzisa.”[1]

Baza naziștilor din Munții Himalaya

“Himalaya (Hindi हिमालय, himālaya, în sanscrită hima = zăpadă și alaya = loc, locuință) este cel mai înalt sistem muntos de pe Pământ, situat în Asia Centrală între câmpia Indo-Gangetică (la sud) și Podișul Tibet (la nord). Himalaya formează o barieră naturală, în special climatică, între deșerturile muntoase ale Asiei Centrale și zonele tropicale ale Asiei de Sud.”[2]

In cartea sa, “Organizatii secrete” vol. 2, Jan Van Helsing scrie urmatoarele:

“Catre sfarsitul lui august 1994, am avut o discutie cu un membru al “Soarelui Negru”, care sustinea ca s-ar fi nascut in Neu-Schwabenland. Potrivit spuselor individului respectiv, el traieste astazi intr-un oras subteran impreuna cu alti trei milioane de germani, descendenti ai Reich-ului.

Tot potrivit spuselor lui, ei ar avea pretutindeni in lume baze subterane, dar si la suprafata. Una dintre bazele subterane s-ar afla sub Insulele Canare. O alta in Triunghiul Bermudelor, aceasta din urma insa pe fundul Oceanului.

Cu farfuriile lor zburatoare, ei pot, dupa cum spunea, sa se deplaseze fara nici o problema cu viteze foarte mari prin apa. iar cand opresc pe fundul marii, au posibilitatea sa mareasca intr-atat campul magnetic al discului, incat apa fiind impinsa in laturi, sa se formeze in jurul acesteia o caluta subacvatica.

Dupa cum spunea interlocutorul meu, o alta baza a lor s-ar gasi in Himalaya si anume la o inaltime cu mult peste 5.000 metri. Singurul motiv pentru care chinezii au atacat Tibetul, torturandu-i si ucigandu-i pe calugari, ar consta, dupa spusele lui, in faptul ca, din insarcinarea Iluminatilor, ei vor sa dea de urma membrilor Reich-ului german si sa-i nimiceasca, pentru a zadarnici profetia potrivit careia Imperiul Luminii de pe Pamant s-ar naste in Germania – instaurat prin “Soarele Negru”.

Explicatie, care mi-e, personal, mi se pare destul de logica. De ce altminteri s-ar apuca niste soldati sa tortureze si sa ucida niste calugari lipsiti de aparare? Insa acolo unde traiesc germanii, spune mai departe interlocutorul meu, acolo nu va ajunge nicicand nici un chinez.

In Himalaya ar exista niste vai bine ascunse, chiar si cu vegetatie verde (vezi “Eremitul”, editat de Felix Schmidt, Reichl-Verlag si “Al Treilea Ochi” de Lobsang Rampa), dar acestea se afla la o inaltime pe care n-o poate atinge nici un soldat fara un timp indelungat de adaptare si fara dotarea corespunzatoare, ca sa nu mai vorbim ca nici nu va putea gasi nicicand vreuna din vaile respective.

Membrii Reich-ului german se afla acolo, dupa spusele lui, sub protectia celei mai inalte loji tibetane, dGe-lugs-pa”, Bonetele Galbene, precum si sub protectia ariannilor, locuitorii imperiului subteran de sub Himalaya.

himalaya_mountains_1_nepal_by_citizenfresh

Dupa spusele acelui membru al “Soarelui Negru” pe care l-am citat mai sus, cetatenii Reich-ului german dispun acum de o armata regulata de sase milioane de oameni raspanditi in lumea intreaga (compusa din aldebarani si arianni clandestini, precum si din germani ai Reich-ului), care pot fi angajati in lupta in orice moment, in cazul in care undevar ar fi nevoie de ei.

El mai vorbeste apoi despre o “armada” de vreo 22.000 de discuri zburatoare, de frica carora ar fi instituit Statele Unite si Rusia programul de descurajare nucleara (SDI – Strategic Defence Initiave).

haunebuII_1944_01th rp_haunebu.jpg Haunebu III

El a precizat insa totodata ca cetatenilor Reich-ului le este interzis sa atace ei vreodata. Asta ar contraveni legilor cosmice. Doar in cazul in care sunt atacati ar avea dreptul sa se apere. Ca de pilda in cazul amiralului Byrd sau in razboiul din Golf, cand aliatii atacasera, de fapt, o baza militara a Reich-ului din apropiere de Bagdad.”[3]

SURSE

  1. Juri Lina – “Arhitectii Inselaciunii”, editura Lux Sublima.
  2. https://ro.wikipedia.org/wiki/Himalaya
  3. Jan Van Helsing – “Organizatii secrete” vol. 2
  4. Foto: Internet
  5. Foto: deviantart.com

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Departamentul Național de Informații!

Departamentul Național de Informații (DNI) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul Național de Informații (DNI)!

Departamentul Național de Informații (DNI)

Departamentul Național de Informații (DNI) este o organizație neguvernamentală fără personalitate juridică. Departamentul Național de Informații (DNI) a fost înființat la data de 15 august 2013.

You may also like...

Cookie Consent with Real Cookie Banner