Zona 51 din Nevada, SUA – locul unde sunt observate OZN-uri

Distribuie!

“În sudul statului Nevada, SUA, există o autostradă care are o lungime de 158 kilometri și se numește Autostrada Extratereștrilor. Autostrada se află în apropierea celebrei baze militare Nellis Air Force.

În această zonă au fost observate multe apariții de OZN-uri și din această cauză autostrada a primit acest nume. Zona în care se află baza militară este puternic protejată, astfel încât, orice intrus să fie ținut la distanță.


Văzută din avion, baza ocupă o suprafață redusă, însă în subteran ea se întinde pe mai mulți kilometri. Se spune că în SUA există 129 de baze militare subterane. Peste 25% din produsul național brut este alocat proiectelor numite oculte care se desfășoară și în aceste baze.

În anul 1978, în apropiere de celebra autostradă, au fost descoperite 120 de vaci mutilate cu o precizie chirurgicală. Cadavrele au fost analizate și s-a constatat existența în organism a două substanțe, potasiu și magneziu, în cantități de 70 de ori mai mari față de cea normală.


Autoritățile nu s-au pronunțat asupra cauzei producerii acestui eveniment, situație care a dus la multe speculații.mÎn deșertul Nevada există mai multe baze militare subterane care comunică între ele prin tuneluri subterane.

Richard Sauder, arhitect, și-a riscat viața făcând câteva declarații despre aceste baze subterane care sunt adevărate orașe. O mașină de forat cu laser poate săpa un tunel cu o lungime de 10 kilometri pe zi.

Baza de la Nellis are o profunzime de 1500 de metri. În decembrie 2015, baza a fost survolată de o sferă gigantică luminoasă. Au fost persoane care au susținut că în interiorul bazei este experimentată tehnologie extraterestră și din această cauză, pe cerul din

Nevada se produc fenomene misterioase și ciudate.  În deșertul din Nevada au fost realizate peste 900 de teste nucleare. Peste o sută dintre aceste teste au fost realizate la joasă altitudine, fapt care a dus la forme de cancer înregistrate la 95000 de persoane.

La baza Nellis, Lockheed Aircraft Corporations, societate de aeronautică, construiește și testează avioane de spionaj. Bombardierul furtiv Stealth a fost construit și testat la această bază.

Se mai spune că s-au realizat teste cu un celebru element numit 115, care va fi utilizat ca sursă de energie în călătoriile spațiale. Se spune că acest element degajă o energie impresionantă și poate asigura călătoriile interplanetare.

Elementul 115 a primit numele de ununpentium. Oficial, se spune că a fost descoperit de cercetătorii ruși, în anul 2003, prin sinteză. Sunt însă și persoane care susțin că, americanii descoperiseră acest element cu mult înainte și ținuseră secret acest lucru.

w2QBJ589LR-QptJ2YCQn_D8EoZE@400x299 DEȘERTUL NEVADA, FENOMENE PARANORMALE

În anul 1938, în Pennsylvania s-a prăbușit un meteorit care conținea acest element. În timpul războiului, spionajul nazist a încercat să intre în posesia celebrului element.”[1]

SURSE

  1. http://www.efemeride.ro/desertul-nevada-fenomene-paranormale
  2. Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Departamentul Național de Informații!

Departamentul Național de Informații (DNI) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul Național de Informații (DNI)!

Departamentul Național de Informații (DNI)

Departamentul Național de Informații (DNI) este o organizație neguvernamentală fără personalitate juridică. Departamentul Național de Informații (DNI) a fost înființat la data de 15 august 2013.

You may also like...

Cookie Consent with Real Cookie Banner