Undele de foarte joasă frecvenţă folosite în tehnologia de control mental

Distribuie!

Telefonia mobilă. În categoria armelor cu microunde folosite pe scara largă asupra maselor de oameni, se încadrează şi reţeaua de telefonie mobilă de tip GSM 900 şi GSM 1800 (ca cele folosite de operatorii Orange, Connex, Zapp, etc.) cu efect de pericol major pentru sănătate.

Agenţiile şi Serviciile de Inteligenţă şi Apărare din toate ţările dispun de documente despre efectele biologice cauzate de radiaţiile electromagnetice de radiofrecvenţă şi microunde în care se arată că frecvenţele de tipul microundelor folosite în telefonia mobilă GSM produc o mulţime de probleme de sănătate în următoarele domenii: sistemul cardiovascular, sistemul nervos central, sistemul digestiv, compoziţia sângelui, funcţionarea celulelor, metabolismul, reproducerea, sistemul vizual şi auditiv.


Echipamentele folosite la testarea telefoanelor mobile arată că frecvenţa şi intensitatea microundelor produse de acestea sunt similare cu cele din cuptoarele cu microunde. De exemplu, două telefoane mobile testate (un model mai vechi şi un altul de ultimă generaţie) arată un nivel de 100 mW/cm2 şi respectiv 50 mW/cm2.

Nivelul maxim admis pentru cuptoarele cu microunde este de numai 5 mW/cm2 iar cercetătorii ruşi care se ocupă cu arme de distrugere folosesc un nivel de numai 10 mW/cm2. Un simplu calcul aritmetic ne arată că telefonia mobilă este de cel puţin 10 ori mai periculoasă decât orice cuptor cu microunde sau orice armă super-sofisticată de ultima generaţie!


Cercetătorii australieni au descoperit că reţeaua de telefonie mobilă (de tip GSM) este responsabilă pentru producerea cancerului la şoareci (în laborator). Documentele respective arată că microundele trec prin piele şi ajung în corp unde afectează negativ glandele interne şi creierul.

Cercetările realizate de serviciile secrete din anii 1975-1976 arată că pericolele generate de folosirea microundelor erau cunoscute încă de acum 30 de ani. Spionii sovietici foloseau arme cu microunde de 1800 MHz si 900 MHz. Una din regulile serviciilor secrete este de a ascunde anumite adevăruri.

Serviciile secrete şi controlul mental cu microunde. Armele cu microunde, similare cu cele din cuptoarele cu microunde, sunt folosite încă din 1980 asupra cetăţenilor. Aceste arme transmit semnale de foarte joasa frecvenţă care sunt identice cu cele din creier (aşa-numitele unde cerebrale). Se cunoaşte deja ca frecvenţa şi forma acestor unde cerebrale determină comportamentul uman.

Astfel, la simpla apăsare a unui buton, cei care se găsesc în raza de mişcare a acestor transmiţătoare devin adevărate fiinţe umane docile şi ascultătoare, stresate, obosite, apatice şi care vor să lenevească întreaga zi fără să facă nimic. La ora actuală, aceste transmiţătoare montate pe cele mai înalte clădiri din oraşe pot fi văzute de oricine; mai mult, cu ajutorul detectoarelor special construite, ele pot fi găsite imediat.

Astfel, controlul mental al maselor de oameni este demonstrat, pentru că semnalele de foarte joasă frecvenţă sunt în mod oficial folosite numai pentru comunicarea pe submarinele nucleare. Aceste semnale sunt transmise cu ajutorul staţiilor de radio şi televiziune, al reţelelor de telefonie mobilă şi al radarelor aeriene prezente pe tot cuprinsul ţării.

Creşterea masivă a numărului de abonaţi la reţelele de telefonie mobilă a permis serviciilor secrete să folosească aceste transmiţătoare pentru a direcţiona semnale de control mental către zone întinse, aceasta se poate observa pe orice hartă ce arată aria de acoperire a reţelelor de telefonie mobilă (Connex, Orange, Zapp, etc).

Telefoanele mobile folosesc microunde modulate pulsatoriu astfel încât aceste semnale trec dincolo de craniu şi ajung la creier unde schimbă comportamentul uman datorită semnalelor de foarte joasă frecvenţă pe care le conţin. Astfel, transmiţătoarele de microunde folosite în telefonia mobilă sunt folosite din plin pentru a controla mental întreaga populaţie.

Cercetătorii sunt de opinie că evenimentele din decembrie 1989 care au dus la căderea regimurilor comuniste (şi care au fost spontane – necontrolate de oligarhie) au determinat punerea în practică a planului de control total al populaţiei, plan realizat cu ajutorul marilor companii de telefonie mobilă şi al celor de radio-televiziune. De altfel, asta este motivul pentru care astfel de companii sunt încurajate să se dezvolte, deşi toate oferă aceleaşi servicii.

mass-remote-mind-control

Cercetările privind armele cu microunde şi folosirea lor pentru controlul mental au început în anii 1950 la Institutul Tavistock din Marea Britanie. Institutul caută modalităţi tehnologice de a controla populaţia fără ca aceasta să-şi dea seama. S-au găsit astfel forme de unde cerebrale care corespundeau comportamentului docil, ascultător. Aceste forme de unde au fost folosite ulterior ca model pentru toate semnalele emise de toate transmiţătoarele cu microunde. Marea Britanie a fost prima descoperitoare a tehnologiilor cu microunde, folosite atunci (1940) pentru radar, şi a avut un rol de conducere în acest domeniu.

În 1997, cercetătorii australieni au demonstrat că semnale mult mai mici decât cele folosite de telefoanele mobile au produs cancer la şoarecii de laborator. Primul eveniment public cunoscut în care forţele de ordine britanice au folosit microunde asupra populaţiei a fost protestul Greenham Common. Cu aceasta ocazie, forţele de securitate britanice au folosit doze mortale de microunde asupra protestatarilor; unii dintre ei au şi murit de cancer.

Cercetările făcute la Institutul Tavistock au permis guvernului britanic să folosească pe scară largă tehnologia de control mental cu semnale de foarte joasă frecvenţă emise de reţelele de radio şi televiziune, de telefonie mobilă şi de radar pentru ca întreaga populaţie urbană să poată fi controlată. Reamintim că aceste semnale de foarte joasa frecvenţă nu se folosesc oficial decât în comunicaţiile pe submarine nucleare. Prezenţa acestor unde în mediul acoperit de reţelele de telefonie mobilă demonstrează că armele de control mental sunt folosite din plin asupra publicului.

Cercetările ruseşti şi americane demonstrează că o astfel de armă, care foloseşte microunde ce modulează un semnal similar undelor cerebrale din creier, poate schimba comportamentul victimei instantaneu. Concret, sunt folosite frecvenţe de 91, 147, 153, 197, 447, 456, 853, 912, 1830 MHz, etc. Se recunoaşte aici atât spectrul folosit în radio şi televiziune cât şi pe cel din telefonia mobilă. Simptomele pot fi: depresie, gândire înceată, confuzie mentală, pierderi de memorie, stres, probleme de adaptare, comportament maniac, schizofrenie, crize nervoase, colaps fizic, distrugeri la nivelul creierului şi al sistemului nervos, dureri de inimă, infarct, cancer, moarte.

Serviciile de securitate folosesc spectrul de 750 – 1000 MHz pentru a induce colaps nervos şi fizic – frecvenţa semnalului dintr-un cuptor cu microunde este de 1000 MHz. Un cercetător a descoperit emisii pe aceasta temă la televiziune, într-o emisiune înregistrată. În zilele precedente înregistrării, prezentatorul şi cercetătorii implicaţi în emisiune s-au plâns de puternice dureri de cap. Ulterior acest cercetător a fost arestat iar detectorul i-a fost confiscat, deşi nu încălcase legea. Apartamentul acestuia este “bombardat” continuu cu microunde de 900 MHz pentru a determina colaps neurologic şi tumori canceroase.

Chiar şi telefoanele obişnuite de ultimă generaţie au în componenţa lor sisteme pentru re-transmisia undelor de foarte joasa frecvenţă prin receptor. Toate telefoanele digitale de ultimă generaţie (mobile sau fixe) sunt astfel folosite pentru control mental. De exemplu, un telefon mobil promovat pe scară largă de majoritatea firmelor de telefonie mobilă emite un semnal de 847 MHz cu o putere de 100 mW/cm2 ceea ce este echivalent cu aprinderea a patru becuri de 100 W în corpul uman.

Aceasta înseamnă că telefonul mobil poate fi folosit pentru a reduce la tăcere sau a ucide o persoană care pune probleme oligarhiei conducătoare. Cercetări în domeniul militar arată că la un nivel de microunde de numai 1 mW/cm2 celulele nervoase sunt arse total. Este deci evident că se folosesc radiaţii de tip radio, televiziune şi telefonie mobilă (microunde) pentru a ţine sub control populaţia, pentru a o face mai docilă, ascultătoare,

într-o stare mentală pasivă şi a o transformă într-o turmă de vite umane. Iar cei care îndrăznesc să-şi pună întrebări sau să facă cercetări sunt iradiaţi cu microunde pentru a deveni schizofrenici sau pentru a-i ucide. Pe 4 iulie 1976, şapte transmiţători uriaşi din Ucraina, alimentaţi de centrala nucleara de la Cernobâl, au emis un semnal de 100 megawatt pe frecvenţă radio înspre Europa de vest, care conţinea un semnal de foarte joasă frecvenţă de 10 Hz folosit în tehnologia de control mental.

Specialişti în domeniul microundelor au arătat că transmisiile sovietice erau o armă. O frecvenţă de 6,54 Hz determină depresie iar 11 Hz conduce la comportament maniac. Radiaţiile penetrau în creierul uman şi induceau modificări de comportament, astfel că oamenii pot fi controlaţi în masă folosind semnale de foarte joasa frecvenţă; în plus, s-a descoperit că aceste semnale pot induce cancer prin modificarea funcţionarii acidului ribonucleic (ARN) din celule, astfel încât secvenţele genetice sunt dezorganizate şi făcute să producă proteine toxice cancerigene.

SURSE

  1. Coman Gheorghe – “Psihologia Cuantica”.

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Departamentul Național de Informații!

Departamentul Național de Informații (DNI) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul Național de Informații (DNI)!

Departamentul Național de Informații (DNI)

Departamentul Național de Informații (DNI) este o organizație neguvernamentală fără personalitate juridică. Departamentul Național de Informații (DNI) a fost înființat la data de 15 august 2013.

You may also like...

Cookie Consent with Real Cookie Banner