Uniunea Europeană și Guvernul Mondial

Distribuie!

UE este o instituție coruptă fondată și finanțată de către cartelele bancare globale și elitele ce dirijează totul. Credeți cumva că nu știu cum să vă influențeze opinia prin media pe care o dețin și o controlează? Să fim serioși.

Ei vor guvern mondial. Ei detestă libertatea. Ei vor control absolut asupra terenurilor, resurselor și persoanelor. Îți vor spune că nu poți supraviețui sau prospera fără instituțiile și administratorii lor. Dacă negi asta, vor lucra din răsputeri să convingă masele din țara ta că ești periculos sau nebun pentru că vrei să te eliberezi de această birocrație totalitară. Totul este o minciună.


„Opinia publică va fi manipulată să adopte fără știință propunerile pe care altfel nu am îndrăzni să le prezentăm direct […] Toate propunerile anterioare vor fi incluse în noul text, dar vor fi disimulate într-un fel sau altul.” – Valerie Giscard D’Estaing, membru al ordinului Cavalerilor de Malta, ce a ajutat la redactarea Constituției UE, act ce a fost respins de Franța și Olanda prin referendumurile din 2005 și care este acum implementată prin Tratatul de la Lisabona (Le Monde, 14 iunie 2007).

„Națiunile europene vor fi ghidate către superstat fără ca cetățenii lor să conștientizeze ce se petrece. Asta se poate realiza prin pași succesivi, fiecare fiind deghizat cu un scop economic, dar care va duce la federalizare.” – Jean Monnet, arhitectul Uniunii Europene, 30 aprilie 1952.


„Chiar și în UE, inima guvernului internaţional, ideea rămâne nepopulară. UE a suferit o serie de înfrângeri în referendumuri atunci când planurile pentru o Uniune mai strânsă au fost prezentate votanților. În general, Uniunea a progresat cel mai rapid atunci când acordurile au fost convenite între tehnocrați și politicieni, și puse în aplicare fără consimțământul votanților. Guvernarea internațională tinde să fie eficientă doar atunci când este anti-democratică. Cele mai presante probleme politice la nivel mondial pot fi de natură internațională dar identitatea politică a votantului obișnuit rămâne cu încăpățânare locală. Până când cineva nu găsește o soluție, planul pentru guvernul mondial va rămâne închis într-un seif al ONU.” – Gideon Rachman

„Uneori îmi place să compar crearea UE cu organizarea imperiilor. Avem dimensiunea unui imperiu, dar e o mare diferență. Imperiile au fost de obicei instaurate prin forță cu un centru impunându-și dictatele și voința lui asupra altora. Acum avem primul imperiu neimperial.” – Președintele Comisiei Europene, J-M Barroso, la o conferință de presă desfășurată la Parlamentul European din Strasbourg, 10 iulie 2007

Un profesor MIT a scris într-un studiu confidențial din 1961, contractat de către Departamentul de Stat din SUA, O lume controlată efectiv de Națiunile Unite:
„Vorbim despre guvernul mondial – este inevitabil.” Şi de asemenea: „O lume controlată efectiv de către Națiunile Unite este o lume în care Guvernul Mondial va fi instaurat prin înființarea de instituții suprastatale caracterizate prin apartenența universală obligatorie.”

„Dezarmarea națională este o condiție pentru un control eficient al ONU.” – Lincoln Palmer Bloomfield (Consiliul pentru Relații Externe)

„Există, și a existat timp de o generație, o rețea internațională anglofilă ce operează într-o anume măsură în felul în care dreapta radicală consideră că operează comuniștii. Această rețea nu se sfiește să coopereze cu comuniștii sau alte grupuri, și o face frecvent. Cunosc modul în care operează această rețea deoarece am studiat-o timp de 20 de ani și mi s-a permis timp de doi ani la începutul anilor ’60 să-i examinez dosarele secrete.

În afară de aceste scopuri pragmatice, puterile financiare capitaliste mai au scop cu bătaie lungă, nimic mai mult decât crearea unui sistem internațional capabil să domine sistemele politice ale fiecărei țări și economia mondială în ansamblu. Acest sistem ar fi controlat printr-o modalitate feudală de către băncile centrale acționând concertat prin acorduri secrete stabilite la întruniri și conferințe private.

Apogeul acestui sistem a fost Banca Reglementelor Internaționale din Basel, Elveția, o bancă privată deținută și controlată de către băncile centrale, acestea fiind la rândul lor corporații private. Extinderea capitalismului a făcut posibilă o centralizare a controlului economic mondial și utilizarea acestei puteri pentru beneficiul direct al finanțiștilor și spre detrimentul tuturor celorlalte grupuri economice.” – Carroll Quigley (Tragedie și speranță: o istorie a lumii în timpurile noastre, 1966)

Sursa: https://yogaesoteric.net/brexit-mass-media-manipuleaza-se-pun-bazele-guvernului-mondial/

Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Departamentul Național de Informații!

Departamentul Național de Informații (DNI) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul Național de Informații (DNI)!

Departamentul Național de Informații (DNI)

Departamentul Național de Informații (DNI) este o organizație neguvernamentală fără personalitate juridică. Departamentul Național de Informații (DNI) a fost înființat la data de 15 august 2013.

You may also like...