Un bărbat a trăit cu extratereștrii într-o bază secretă din Munții Himalaya

Distribuie!

“Un barbat a trait cu extraterestrii intr-o baza secreta din Muntii Himalaya

Un bărbat de origine franceză relatează o poveste fascinantă pe care a trăit-o cu patruzeci de ani în urmă. În tinerețea sa, Robert L., locuia împreună cu părinţii și cu bunica sa la o fermă din sudul Franței. Într-o zi mai multe lumini de diverse culori au început să-și facă simțită prezența deasupra fermei sale. Aceste bile mari de foc păreau să caute ceva anume, fapt pentru care într-o noapte, în timp ce dormea Robert L. a fost vizitat pentru prima dată de niște ființe extraterestre.


Erau foarte înalți, blonzi, cu brațele foarte lungi și purtau niște costume mulate pe corp strânse cu o curea lată. Ei s-au prezentat ca fiind cercetători dintr-o altă galaxie și aveau nevoie de Robert L. pentru o misiune de specială. Vizitele au început să se înmulțească și după cu susține bărbatul de origine franceză, începeau să-l pregătească pentru ceea ce va urma. Timp de doi ani, în fiecare noapte, extratereștrii veneau în vizită și îi ofereau diverse informații despre misiunea lor. Ei aveau nevoie de material genetic pentru a diverse entități pe o planetă îndepărtată și Robert L. corespundea din toate punctele de vedere. Aceasta a fost cauza pentru care extratereștrii erau atât de interesaţi de acest bărbat.

Timp de doi ani Robert L. a fost pregătit mental și fizic pentru perioada în care avea să trăiască propriu-zis cu extratereștrii. La sfârșitul perioade de pregătire, un ghid pe nume Roro, l-a invitat la bordul navei cu care au plecat într-o bază secretă a extratereştrilor din Munții Himalaya. Nava era mare, avea peste 50 metri lungime și în vârf avea o cupolă imensă. Călătoria a durat cam o oră până să ajungă la baza subterană.


Odată ajuns acolo, două femei extraterestre l-au întâmpinat și l-au ajutat să se cazeze în camera sa. Era o cameră spaţioasă , cu pereți rotunzi și din perete ieșea ca un fel te televizor prin care putea să vadă și să audă tot ce se întâmpla acasă.

Baza secretă se afla la circa 3000 de metri sub pământ și era dotată cu tehnologie greu de imaginat și înțeles. Era izolată de o centură magnetică care o proteja de cutremure sau alte pericole exterioare.

Misiunea sa a fost de a se supune mai multor teste, după care trebuia să doneze periodic material genetic pentru menținerea vieții pe o planetă îndepărtată.

În timpul șederii sale la baza extraterestră a primit mai multe sfaturi despre modul în care trebuie să-și ducă viața. De asemenea, i s-a mai spus că civilizația extraterestră are o vechime de peste 20.000 de ani în Univers și ajunseseră la un progres tehnologic impresionant. Ei puteau să controleze și trecutul, dar și viitorul. Motto-ul după care se ghidau era „Ordine şi disciplină„.

Ghidul său i-a mai spus că de fapt moartea nu există şi cel mai important în acest Univers este evoluţia perpetuă a sufletului. Organismul este doar un container care odată cu trecere vremii se deteriorează, după care moare, dar sufletul rămâne permanent. După ce misiunea sa a luat sfârşit, a fost nevoit să păstreze povestea secretă timp de 40 de ani.

Astfel, Robert L., în 2005 la conferinţa OZN Châlonsen-Champagne (Franța) a dezvăluit pentru prima dată povestea sa. Pentru a susţine veridicitatea celor spuse a confirmat faptul că are un implant în spate. În urma analizelor efectuate, specialiştii au confirmat că ceva se mişcă sub pielea bărbatului şi că emite impulsuri electrice. Chipul nu a putut fi identificat, dar prezenţa sa este vizibilă.

Un alt fapt important pe care i l-a transmis ghidul său este ideea de pace, sinceritate şi onestitate care trebuie să se implementeze cu orice preţ în mintea omului. Renunţând la sentimentele negative progresul tehnologic, cât şi descoperirea Universului vor deveni posibile în viitor. Atunci când omenirea va fi pregătită se vor produce diverse întâlniri oficiale intre civilziatiile extraterestre şi oameni, însă, până atunci omenirea mai are de evoluat.”[1]

SURSE

  1. https://www.efemeride.ro/un-barbat-a-trait-cu-extraterestrii-intr-o-baza-secreta-din-muntii-himalaya
  2. Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Departamentul Național de Informații!

Departamentul Național de Informații (DNI) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul Național de Informații (DNI)!

Departamentul Național de Informații (DNI)

Departamentul Național de Informații (DNI) este o organizație neguvernamentală fără personalitate juridică. Departamentul Național de Informații (DNI) a fost înființat la data de 15 august 2013.

You may also like...

Cookie Consent with Real Cookie Banner