Strategia de distrugere a neamului românesc de către Iluminați

Distribuie!

Romania va avea o misiune importanta la nivel mondial in urmatorii ani. Exista si o serie de profetii facute de persoane precum Sundar Sigh si Gupta Swami, care vorbesc despre viitorul luminos al acestei tari si importanta pe care aceasta tara in forma de peste o va avea in viitorul mondial.

Guru Rinpoche Padmansambhava, un intelept tibetan si reformator, a afirmat ca, in vremurile din urma, va exista un taram la vest, unde se afla o Mare si un triunghi de munti (Muntii Carpati). Acesta a mai afirmat in profetiile sale ca, in acesti munti se ascund mari mistere, care vor fi descoperite.


Una dintre descoperiri o stiti deja, descoperirea Salii Proiectiilor a avut loc in August 2003, iar Iluminatii au intrat in panica, intelegand deja puterea pe care o detine aceasta mica tara, ca si dimensiune, dar dominata de o forta spirituala enorma.

Nu mai este un secret faptul ca civilizatia care a trait pe teritoriul Carpato-Danubiano-Pontic este cea mai veche din lume. Tablitele de la Tartaria si cele din Muntii Neamtului sunt cu 1.000 de ani mai vechi decat cele Sumeriene, considerate pana nu demult drept “cele mai vechi scrieri din lume”. Civilizatia de la Cucuteni din estul tarii a uimit oamenii de stiinta, care au avut privilegiul sa studieze vestigiile antice.


Dacia

schiller

William Schiller, arheolog american, Daniel Ruzo, istoric si Marija Gimbutas, renumit arheolog mondial, au afirmat toti la unison ca, civilizatia pe aceasta Planeta a inceput in Carpati. An de an, strainii vin in Romania pentru a o studia, sunt atrasi fie de peisajul mirific, fie de istoria straveche, fie de intamplarile paranormale, care au loc in Muntii Carpati si iarasi ajungem la ceea ce spune Rinpoche Padmansambhava, cu privire la tezaurele care se afla ascunse in Bucegi, Ceahlau, Godeanu, Sureanu, sub Sarmizegetusa, in Muntii Buzaului s.a.m.d.

Acestea fiind spuse, pe scurt, dumneavoastra veti intelege acum si mai bine de ce este pusa in aplicare aceasta strategie de distrugere a neamului romanesc. Ce rau a facut neamul romanesc omenirii ? N-a facut nimic rau, insa Iluminatii stiu ca insasi existenta sa reprezinta o amenintare teribila pentru ei.

N-au reusit hoardele barbare sa ne ocupe de-a lungul mileniilor si vor reusii tocmai descendentii lor ?! Ei bine, nu, nu se va intampla asta. Cu fiecare zi ce trece spiritul ancestral al maretilor geto-daci se trezeste in fiecare dintre noi.

Pe internet circulă un material despre, cum poţi lua în stăpânire o ţară?. Ce faci cu poporul care o locuieşte?

…”Scriitorul sârb Milorad Pavič în romanul lexicon “Dicţionarul khazar”, avertizează asupra celei mai teribile arme de distrugere a unui popor.
Este vorba de cea mai primejdioasă realitate cu care s-ar putea confrunta un popor înainte să dispară din istorie: alterarea valorilor!

Prin alterarea valorilor, un popor poate deveni altceva în decursul timpului sau poate devein foarte vulnerabil în perspectiva unei eventuale colonizări culturale din exterior. Valorile sunt forţele care modelează întreaga societate şi dau consistenţă rezistenţei în faţa presiunilor de schimbare venite din exterior. Când valorile din interior dispar prin marginalizare continuă, în vidul creat, pot fi aduse noi valori culturale, diferite etnic, dar şi confesional.

România se va destrăma tocmai din această cauză: alterarea deliberată a valorilor. Iar această destrămare are ca punct de plecare exact profeţia lui Milorad Pavič: “Se ştie că, atunci când e să dispară un popor, întâi dispare înalta societate şi odată cu ea şi literatura”.

Iată care sunt realităţile care vor determina destrămarea ţării noastre:

1. – (…) în ultimul timp românii sunt goniţi din propria lor ţară prin politici care descurajează instituţia familială, concomitent cu scăderea ratei natalităţii şi implicit scăderea ratei demografice;
2. – crearea la nivel naţional a unei stări de sănătate precare a populaţiei prin otrăvirea hranei din comerţ cu substanţe nocive corpului uman şi slăbirea până la declin a sistemului de sănătate publică, creşterea ratei mortalităţii;
3. – îndobitocirea populaţiei, prin slăbirea sistemului naţional de educaţie, trecerea în umbră a valorilor umane şi mediatizarea unor nonvalori umane ca modele de viaţă pentru toate segmentele de vârstă;
3. – distrugerea coeziunii între cetăţeni prin cultivarea dispreţului faţă de ceea ce înseamnă românesc;
4. – disoluţia instituţională a statului prin reforme care au bulversat şi distrug în continuare esenţa a ceea ce înseamnă protecţia unei naţiuni: sistem judiciar, medicină, educaţie, administrare teritorială, artă etc.; ultimele bastioane a ceea ce însemna siguranţă naţională şi patriotism (internele şi apărarea) au fost distruse prin aceleaşi politici de proastă finanţare a instituţiilor şi subsalarizarea personalului acestor instituţii, fapt ce a cauzat plecarea personalului competent şi angajarea unor persoane nepregătite în domeniu, incompetente şi predispuse la corupţie – rezultatul s-a văzut!”.

Alterarea culturală este determinată pe trei căi:
a). slăbirea şi aservirea economică, banul determinând chiar schimbarea etniei, care în schimbul stipendiilor se transformau în supuşi fideli ai patronului. Apoi avem precedentul Greciei, de stat falimentat şi apoi vândut la bucată.
b). crearea stării de confuzie a etniei românilor, cu altă etnie şi aici vezi asocierea dintre “rrom” şi “român”; mediatizarea spectacolelor subculturale a programelor de divertisment cu nuanţe de mahala de etnie rromă (miss piranda, nunţi şi petreceri cu interlopi), includem aici şi muzica ca factor cultural formator (manelele).
c). diminuarea patriotismului care se manifestă prin promovarea obedienţilor politici ca mari valori pe când românii care au ceva de spus în profesia lor sunt marginalizaţi. Totul se aseamănă cu un genocid cultural foarte dibaci făcut.
Alterarea valorilor este primejdioasă cu atât mai mult cu cât se face cu mâna noastră. Cu sprijinul elitelor trădătoare, care pentru un zece arginţi vând tot.”

Dar cea mai devastatoare metodă de distrugere,a fost şi este cea economică, pusă în practică prin legile aberante, antinaţionale, de privatizare şi de restituire a proprietăţilor, legi care au condus la înstrăinarea bunurilor proprietate publică, a rezervelor naturale, minerale, contar prevederilor Constituţiei României, care prevede faptul că bunurile de proprietate publică sunt inalienabile, adică nu se pot înstrăina.

SURSE

  1. http://glasul.info/2015/01/21/strategia-de-distrugere-a-neamului-romanesc/

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Departamentul Național de Informații!

Departamentul Național de Informații (DNI) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul Național de Informații (DNI)!

Departamentul Național de Informații (DNI)

Departamentul Național de Informații (DNI) este o organizație neguvernamentală fără personalitate juridică. Departamentul Național de Informații (DNI) a fost înființat la data de 15 august 2013.

You may also like...

Cookie Consent with Real Cookie Banner