Templul de la Şinca Veche și misterele sale

Distribuie!

“La câţiva kilometri de localitatea Perşani, judeţul Braşov, în localitatea Şinca Veche, se află un loc magic, plin de mister. Cunoscută sub numele de „Templul Dorinţelor”, „Templul Ursitelor”, „Templu Extratereştrilor”, „Grota de la Şinca Veche” sau „Mănăstirea săpată în stâncă”, grota este încărcată cu puternice energii benefice.

Este un loc unde oamenilor cu sufletul curat li se îndeplinesc dorinţele şi, mai ales, sunt tămăduiţi de cele mai grele boli. Templul este format din cinci încăperi, are două altare şi un turn prin a cărui deschidere se poate vedea cerul.


Pe filmele aparatelor de fotografiat apar uneori imagini luminoase – care în momentul fotografierii nu erau vizibile cu ochiul liber – sub forma unor globuri strălucitoare, de dimensiuni diferite, cu un centru alb intens şi cu margini translucide.

Nu se poate spune prin ce fenomen apar aceste sfere de lumină, dar ele nu fac decât să demonstreze că aici se produc într-adevăr – în anumite momente – fenomene energetice încă necunoscute, comparabile cu unele din fenomenele din celebra pădure Baciu, de lângă Cluj.”[1]


SURSE

  1. http://www.yogaesoteric.net/content.aspx?lang=RO&item=8988
  2. Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Departamentul Național de Informații!

Departamentul Național de Informații (DNI) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul Național de Informații (DNI)!

Departamentul Național de Informații (DNI)

Departamentul Național de Informații (DNI) este o organizație neguvernamentală fără personalitate juridică. Departamentul Național de Informații (DNI) a fost înființat la data de 15 august 2013.

You may also like...