Secretele telepatiei și cazuri celebre în istorie

Distribuie!

“De-a lungul timpului oamenii au folosit diverse metode prin care au incercat sa demonstreze capacitatea de a transmite ganduri unei alte persoane.

Termenul de telepatie a fost folosit pentru prima data de marele psiholog H. Mayers, care intelegea prin aceasta “comunicarea impresiilor de orice fel de la o minte la alta pe cai independente de cele cunoscute ale simturilor”.


Oamenii de stiinta afirma ca exista anumite conditii prin care poti experimenta telepatia si ca aceasta este influentata in starile noastre de relaxare maxima.

In prezent exista numeroase relatari despre comunicarile telepatice si se pare ca o parte dintre acestea sunt de necontestat.


Cazul celebru este cel al unui aviator ce sustine ca a fost salvat in Antarctica, prin transmiterea telepatica a coordonatelor locului unde se afla avionul sau.

O alta situatie cunoscuta este aceea a misiunii Apolo 14 care, in urma experimentelor realizate, a stabilit ca telepatia nu este influentata de distanta.

Celebru este si cazul compozitorului Robert Schumann.

Se pare ca in perioada in care acesta scria compozitia “Nachtstucke” i-a relatat sotiei sale despre viziunile care nu ii dadeau pace: “procesiuni funerare, cosciuge, oameni nefericiti si deznadajduiti” care insoteau pasajele muzicale numite initial “Leichenphantasie”.

La putin timp a primit o scrisoare din partea cumnatei prin care i se anunta moartea fratelui sau Eduard, si de atunci Schumann a fost convins ca muzica lui fusese o premonitie.

Interesul pentru telepatie s-a dezvoltat simtitor in timpul primului Razboi Mondial, cand familiile incercau astfel sa ia legatura cu cei dragi aflati pe front.

Interes asupra telepatiei au manifestat si serviciile secrete ale marilor puteri, care incercau prin aceeasi metoda sa gaseasca o cale sigura de transmitere a informatiilor cu caracter top-secret.

Si in prezent studiul telepatiei este departe de a fi terminat, psihologii continuand munca de cercetare a acestui fenomen deosebit.”[1]

SURSE

  1. https://ziare.com/magazin/fenomen/secretele-telepatiei-si-cazuri-celebre-in-istorie-312163
  2. Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Departamentul Național de Informații!

Departamentul Național de Informații (DNI) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul Național de Informații (DNI)!

Departamentul Național de Informații (DNI)

Departamentul Național de Informații (DNI) este o organizație neguvernamentală fără personalitate juridică. Departamentul Național de Informații (DNI) a fost înființat la data de 15 august 2013.

You may also like...