Secretele unor OZN-uri prăbușite în URSS

Distribuie!

“In anul 1969, in regiunea sovietica Sverdlovsk se prabusea un aparat de zbor neidentificat, pe care autoritatile l-au ascuns cat au putut de privirile celor curiosi. Acum, noi secrete ale acestui caz ies la iveala.

Armata sovietica a recuperat imediat fragmentele din aparatul de zbor prabusit, la locul impactului gasindu-se, se pare, si cadavrul unui extraterestru, scrie Huffington Post. Cazul a fost prezentat pe larg in documentarul “The Secret KGB UFO Files”, prezentat de fostul actor care l-a interpretat pe James Bond, Roger Moore.


Un documentar controversat

In acest documentar sunt prezentate fragmente de filmari realizate la locul prabusirii OZN-ului. Se prezinta chiar o presupusa autopsie a extraterestrului recuperat de la locul impactului.
Redeschiderea cazului OZN-ului prabusit in URSS nu poate fi insa explicata de presa de peste ocean.


Postul de radio The Voice of Russia a prezentat cazul pe larg, invocand acum si marturii care sustin prabusirea unui alt OZN langa orasul rusesc Prohladnii, in data de 10 august 1989. Ca si in cel precedent, acest nou caz a inclus si el cadavrele recuperate ale unor presupusi extraterestri.

Experimente misterioase

Mai mult, in presa din Rusia s-a scris recent ca un grup de oameni de stiinta a luat legatura cu extraterestrii, in trecut. Un fost oficial din Ministerul rus al Apararii, Alexei Savin, spune si el ca la sfarsitul anilor ’80, oamenii de stiinta din tara sa ar fi intrat in contact cu extraterestrii.

S-a vorbit chiar si de mai multe experimente paranormale puse la cale in URSS in aceeasi perioada. Specialistii rusi au ajuns insa la concluzia ca extraterestrii apar acolo unde sunt testate echipamente militare si arme.”[1]

SURSE

  1. https://m.ziare.com/magazin/secretele-unor-ozn-uri-prabusite-in-urss-autopsia-unui-presupus-extraterestru-video-1272464
  2. Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Departamentul Național de Informații!

Departamentul Național de Informații (DNI) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul Național de Informații (DNI)!

Departamentul Național de Informații (DNI)

Departamentul Național de Informații (DNI) este o organizație neguvernamentală fără personalitate juridică. Departamentul Național de Informații (DNI) a fost înființat la data de 15 august 2013.

You may also like...