Sărăcâmb – OZN-uri în Pădurea de argint

Distribuie!

“Săcărâmb, satul din Munţii Metaliferi înfiinţat în zona uneia dintre cele mai mari exploatări aurifere şi de metale rare din Europa ultimelor secole este înconjurat de o pădure stranie. Pădurea de argint, cum îi spun localnicii, a devenit în ultimii ani tot mai căutat de pasionaţii de ezoterism şi de mistere.

Unii localnici au susţiinut că pădurea şi împrejurimile ei au fost „vizitate” de OZN-uri, mai multe apariţii misterioase fiind înregistrate de-a lungul timpului aici. De asemenea, susţin oamenii locului, întreg Săcărâmbul, nu doar pădurea de argint, reprezintă un centru energetic foarte puternic.”[1]


SURSE

  1. https://adevarul.ro/locale/hunedoara/video-7-locuri-romania-demne-dosarele-x-fenomenele-inexplicabile-paranormale-le-au-sporit-faima-1_5d6d1a19892c0bb0c63a6676/index.html
  2. Foto: hunedoara.adevarul.ro

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Departamentul Național de Informații!

Departamentul Național de Informații (DNI) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul Național de Informații (DNI)!

Departamentul Național de Informații (DNI)

Departamentul Național de Informații (DNI) este o organizație neguvernamentală fără personalitate juridică. Departamentul Național de Informații (DNI) a fost înființat la data de 15 august 2013.

You may also like...