Prin puterea credinței și a încrederii în însănătoșire, trupul biologic poate reacţiona într-un mod adecvat pentru a face față oricărei probleme ar putea să apară

Distribuie!

“Înseamnă că prin puterea credinței și a încrederii în însănătoșire, trupul biologic poate reacţiona într-un mod adecvat pentru a face față oricărei probleme ar putea să apară. În cazul depresiei, de exemplu, se consideră că principala cauză a bolii este un deficit chimic la nivelul creierului.

Dacă gândurile, sentimentele şi emoţiile pot face să fie descărcați diferiţi neurotransmiţători la nivel cerebral, de ce să nu se acționeze asupra stărilor pacienţilor, transformându-le în bine, pentru a li se induce o altă stare biochimică?


Dacă trăirile, emoţiile şi gândurile noastre sunt direct corelate cu biologia noastră, implicațiile medicale fiind enorme, de ce nu se alocă mai multe fonduri pentru acest domeniu de cercetare? De ce nu face aceasta industria medicală alopată? De ce sunt trecute cu vederea și mușamalizate aceste fapte și efecte de necontestat?

Rasa umană a fost instruită şi programată să creadă că medicamentele administrate din exterior sunt singurele necesare pentru vindecarea diferitelor afecţiuni. Desigur, anumite aplicaţii medicale sunt valide, dar oamenii ignoră complet puterea de influență a fenomenelor non-fizice, a conștiinței asupra trupului.


Continuăm să credem că avem nevoie doar de ceva din exterior pentru a ne vindeca, când totul arată că aceasta nu este întru totul adevărat. Propriul nostru sistem biologic şi fiinţa umană în ansamblu sunt foarte capabile să se vindece singure (exceptând urgențele medicale și chirurgicale, unde este necesară intervenția promptă a medicilor). Doar că nu ştim cum, nu credem că este posibil, nu suntem informați despre această posibilitate.

Modificarea biologiei trupului prin intermediul credinţei nu este un proces accesibil, deoarece majoritatea dintre noi nu credem cu adevărat că putem să facem aceasta. Este necesar să mergem împotriva anilor de manipulare perceptuală care ne-au format gândurile şi credinţele. Credinţele modelează direct percepţia, iar percepţia este ceea ce creează realitatea fizică. Dacă modifici modul în care percepi, realitatea se modifică. Suntem fiinţe puternice şi avem abilităţi care este necesar să fie trezite și dezvoltate.

Astfel de fenomene și abordări integratoare ale realității vor continua să iasă la iveală şi vor fi implementate în viitor. Efectul placebo demonstrează, dintr-un punct de vedere biologic, că ceea ce crezi, aceea devine realitate pentru tine.

Pentru ca cineva să poată utiliza această pârghie interioară într-un anumit sens, este necesar să creadă cu putere acel ceva. Persoana este necesar să perceapă aspectul spre care își îndreaptă atenția ca fiind real aşa cum îşi percepe mâna ca fiind reală, cum percepe soarele, stelele ca fiind reale etc. Nu este vorba de a crede anemic, ci de a şti, de a avea o certitudine.

Adevărata natură a realităţii nu a fost descoperită pe deplin, dar continuăm să progresăm cu înţelegerile noastre. Pe măsură ce avansăm, realizăm cât de rudimentar este modul nostru actual de a funcţiona. A venit timpul să ne ridicăm deasupra ideilor noastre arhaice şi a credinţelor false, şi să păşim într-o nouă înţelegere a realităţii, net superioară. Suntem capabili de mult mai mult, practic deținem un potenţial nelimitat.”

Sursa: https://yogaesoteric.net/puterea-tainica-a-efectului-placebo-explicata/

Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Departamentul Național de Informații!

Departamentul Național de Informații (DNI) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul Național de Informații (DNI)!

Departamentul Național de Informații (DNI)

Departamentul Național de Informații (DNI) este o organizație neguvernamentală fără personalitate juridică. Departamentul Național de Informații (DNI) a fost înființat la data de 15 august 2013.

You may also like...