OZN – geostrategie militară americană

Distribuie!

“Orice contact cu o rasă extraterestră mai avansată decât noi din punct de vedere tehnologic, ar presupune un consens în reprezentarea umanităţii la această întâlnire cu vizitatorii, consens care ar prejudicia suveranitatea Statelor Unite.

Ar urma adoptarea de reforme economice şi ecologice propuse şi impuse de extratereştrii în scopul ameliorării situaţiei în care se află umanitatea per ansamblu, ceea ce ar prejudicia hegemonia americană. Dezvăluirea informaţiilor tehnice şi ştiinţifice clasate ca fiind strict secrete ar prejudicia de asemenea Statele Unite.


În această situaţie Statele Unite ar putea ajunge să întreţină în mod intenţionat un focar de dezechilibru economic mondial pentru a amâna cât mai mult ziua întâlnirii cu extratereştrii, ceea ce necesită maturitate şi stabilitate. Accelerarea şi amplificarea unei politici de dominare şi de anexare a restului lumii mai ales prin intermediul vectorului petrolier şi prin programe de fabricare a armelor de ultimă oră par a fi la ordinea zilei.

Astfel, în momentul întâlnirii, Statele Unite ar ocupa un loc privilegiat, un fapt împlinit, care probabil nu va fi contestat de către extratereştrii din respect pentru libertatea umanităţii. Statele Unite ar avea la dispoziţie un arsenal tehnologic care le-ar permite să exercite presiuni asupra dorinţelor extratereştrilor dacă aceştia şi le-ar exprima.


Altfel care ar fi mobilul care îi determină pe americani să construiască bombe antimaterie de zece mii de ori mai puternice decât bombele termonucleare, atât de puternice încât nu pot fi folosite pe Pământ? Teama de asteroizi? Probabilitatea pericolului apropierii unui geo-crucişător spaţial de Pământ?

Acestea sunt fleacuri. Este vorba mai degrabă despre paranoia anti-extraterestră, de dorinţa înverşunată a oligarhiei militaro-industrială a Statelor Unite de a putea obstrucţiona extratereştrii, de a dispune în ziua întâlnirii de maximum de mijloace de presiune împotriva lor, inclusiv de armele eficiente, pentru că acesta pare să fie visul lor de independenţă virilă.”[1]

SURSE

  1. Violeta Bucur – http://www.yogaesoteric.net/content.aspx?lang=RO&item=5432
  2. Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Departamentul Național de Informații!

Departamentul Național de Informații (DNI) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul Național de Informații (DNI)!

Departamentul Național de Informații (DNI)

Departamentul Național de Informații (DNI) este o organizație neguvernamentală fără personalitate juridică. Departamentul Național de Informații (DNI) a fost înființat la data de 15 august 2013.

You may also like...