Urme ale extratereștrilor pe Terra

Distribuie!

Vă prezentăm câteva descoperiri care s-au realizat de-a lungul timpului și care confirmă că extratereștrii există și au vizitat planeta noastră.

În septembrie 2015, ca urmare a unor foraje miniere, mai mulți cercetători au descoperit în regiunea Volgograd, Rusia, un disc din piatră cu diametrul de câțiva metri.


Cercetători ruși afirma că astfel de discuri au fost fotografiate pe suprafața marţiană. Se presupune că originea acestui disc este marțiană.

Ceea ce este interesant este faptul că în compoziția discului a fost descoperit tungsten, un material utilizat în industria militară. Cercetători ruși consideră că discul este o componentă dintr-un aparat de zbor extraterestru. Discul este expus într-un muzeu din Rusia.


O altă descoperire poartă numele de discul genetic și este considerat un artefact de excepție. Discul a fost descoperit in Columbia, are un diametru de 27 de centimetri, o greutate de 4 kilograme și este realizat din lidit, o piatră cu o rezistență excepțională.

Artefactul este imposibil de a fi reprodus. Pe suprafața sa sunt imagini care reprezintă evoluția de la amfibieni până la om. Imaginile descriu ciclul complet de la fecundarea ovulului până la naștere.

Dacă discul are o vechime de câteva mii de ani, cum a fost posibil ca cei care au realizat discul să cunoască toate etapele genezei atât de corect?

Există o singură explicație. Discul nu este de origine terestră. În plus, oamenii de știință au declarat că știința modernă nu poate realiza un astfel de disc.

La Muzeul de Istorie din Berlin este expusă o plăcuţă sumeriană care a șocat lumea ştiinţifică. Plăcuţa reprezintă sistemul solar gravat în detaliu, inclusiv planeta Pluto. La o distanța considerabilă de ele este reprezentată planeta Nibiru.

Ce mijloace de cunoaștere au avut sumerienii de au reușit să aibă astfel de cunoștințe? Cu siguranță că ajutorul a fost unul extern. Misterioșii vizitatori extratereștri le-au lăsat toate aceste cunoștințe.”[1]

SURSE

  1. https://www.efemeride.ro/urme-ale-extraterestrilor-pe-terra
  2. Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Departamentul Național de Informații!

Departamentul Național de Informații (DNI) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul Național de Informații (DNI)!

Departamentul Național de Informații (DNI)

Departamentul Național de Informații (DNI) este o organizație neguvernamentală fără personalitate juridică. Departamentul Național de Informații (DNI) a fost înființat la data de 15 august 2013.

You may also like...

Cookie Consent with Real Cookie Banner