Incredibilul caz Hakan Nordkvist, bărbatul care susţine că a călătorit în viitor până în 2042, pentru a se întâlni cu el însuşi, la vârsta de… 72 de ani!

Distribuie!

“Povestea de mai jos e mai demult, din anul 2006. Și, deși e veche de 7 ani, poate merită să o reamintesc pe aici, pentru cei care n-au auzit de ea. Este vorba de relatarea unui bărbat pe nume Hakan Nordkvist care ar fi ajuns în viitor, s-ar fi întâlnit cu el însuşi la vârsta de 70-72 de ani, dar apoi s-a reîntors înapoi în prezent. Să-l credem sau nu? Eu îi dau o şansă… Aşadar, să aflăm relatarea sa:

“Totul s-a întâmplat pe 30 august. Era o zi frumoasă şi mă întorceam de la lucru. Când am ajuns acasă, am văzut apă în bucătărie şi m-am gândit că s-a scurs de undeva. Trebuia să fie vreo ţeavă de sub chiuvetă. Aşa că mi-am adus sculele ca să repar. M-am băgat cât mai adânc în masca de la chiuvetă. Şi tot m-am băgat cât mai mult, până când, la finalul tunelului apăru o lumină. Când am ajuns acolo, mi-am dat seama instantaneu că mă aflu în viitor. M-am văzut pe mine însumi, având 72 de ani…era în anul 2042. El cunoştea totul despre mine… toate secretele mele. Chiar aveam şi acelaşi tatuaj, deşi al lui era puţin mai şters. El mi-a spus lucruri care se vor întâmpla, dar nu prea multe. Însă am promis că nu le voi povesti nimănui.


Am avut noroc că am avut la mine un telefon mobil şi am putut filma totul, pentru că ştiam că oamenii nu mă vor crede. Iar dacă mi s-a întâmplat şi mie, probabil că li s-a întâmplat şi altora. Ăsta e adevărul: pur şi simplu m-am întâlnit cu el şi ne-am simţit bine împreună. Nu-mi pasă ceea ce cred oamenii”.

Bun… vedeţi în videoclipul de mai jos, între secundele 1:29 şi 1:41, o filmare în care ar apărea tipul la vârsta de 37 de ani, împreună cu un tip mai bătrân (seamănă între ei!) care ar fi tot el, având vârsta de 72 de ani. Dacă întâmplarea a avut loc cu adevărat în anul 2006, atunci Hakan ar fi călătorit 36 de ani în viitor pentru a se întâlni tot pe el. Cei doi au şi acelaşi tatuaj…dar asta ar putea fi o dovadă reală? Totuşi, pare suspect faptul că în această mică filmare cei doi şi-au arătat tatuajul, ca şi cum ar fi vrut să demonstreze ceva.


Scenariul poate fi altul: Hakan s-a întâlnit cu un bărbat mai bătrân, care semăna foarte bine cu el, iar Hakan i-a propus acestuia să creeze o poveste incredibilă despre călătoria în timp, din care să câştige amândoi nişte bani frumuşei… şi asta pentru că mediatizarea costă!

Pe de altă parte, eu cred că “alunecarea în timp” e posibilă, însă nu cred că ai putea să-ţi întâlneşti fizic “dublura” din viitor sau trecut, adică în sensul că tu o poţi atinge. Chiar dacă unii dintre voi cunoaşteţi acest caz, aş dori să ştiu care este şi părerea voastră.”[1]

Video

SURSE

  1. http://www.lovendal.ro/wp52/incredibilul-caz-hakan-nordkvist-barbatul-care-sustine-ca-a-calatorit-in-viitor-pana-in-2042-pentru-a-se-intalni-cu-el-insusi-la-varsta-de-72-de-ani/
  2. Foto: Internet
  3. Video: YouTube

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Departamentul Național de Informații!

Departamentul Național de Informații (DNI) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul Național de Informații (DNI)!

Departamentul Național de Informații (DNI)

Departamentul Național de Informații (DNI) este o organizație neguvernamentală fără personalitate juridică. Departamentul Național de Informații (DNI) a fost înființat la data de 15 august 2013.

You may also like...

Cookie Consent with Real Cookie Banner