OZN-uri deasupra silozurilor nucleare: Investigaţiile lui Robert Hastings

Distribuie!

De aproape 40 de ani, investigatorul american Robert
Hastings a contactat şi interogat numeroase persoane care
au activat în U.S. Air Force, privind implicarea lor în incidente
OZN legate de armamentul nuclear.

Aceste persoane, de la colonei în retragere la foşti piloţi, sau responsabili cu lansări de rachete balistice, relatează despre întâlniri extraordinare, cu evidente implicaţii privind securitatea
naţională şi chiar cu implicaţii planetare, ţinând cont
de consecinţele catastrofale care ar putea rezulta dintr-un
război nuclear global.


Până la ora actuală, Hastings a intervievat peste 130 de
veterani militari, inclusiv pensionari ai US Air Force, personal de la rachetele nucleare: ofiţeri de lansare, personal de întreţinere, paznici etc., care au fost implicaţi în variate incidente OZN la silozuri cu rachete nucleare, depozite de arme sau poligoane de testare.

Mărturiile lor, pe care le-a inclus, în 2008, într-o carte de 600 de pagini, intitulată UFOs and Nukes: Extraordinary Encounters at Nuclear Weapons Sites (OZN-urile şi armele nucleare: întâlniri extraordinare la locaţiile armelor nucleare), par să dovedească faptul că programul nuclear american este o sursă permanentă de interes pentru o inteligenţă care posedă tehnologii mult mai avansate decât ale noastre.


Deşi multe persoane nu au cunoştinţă despre acest fapt, conexiunea OZN – arme nucleare este, la ora actuală, foarte bine documentată. Fişiere ale US Air Force, FBI şi CIA, desecretizate ca urmare a unor cereri, în virtutea legii libertăţii de informare, conturează un model convingător de activitate OZN desfăşurată continuu deasupra locaţiilor cu arme nucleare americane, încă din decembrie 1948.

UFO Over Weapons Storage Area (Art Effect) - 02

Hastings a prezentat dovezile obţinute în acest sens, în conferinţe publice, ţinute începând încă din 1981, în peste 500 de colegii şi universităţi, pe tot teritoriul Statelor Unite. El subliniază, ori de câte ori are ocazia: „Eu nu condamn nicio agenţie guvernamentală pentru politica sa de secretomanie în privinţa OZN-urilor, dar cred că ar trebui ca publicului să-i fie prezentate faptele”.

Şi Jean-Jacques Velasco, cel care a fost timp de douăzeci şi unu de ani, din 1983 pâna în 2004, responsabilul organismului guvernamental francez pentru fenomenul OZN, constată o tulburătoare corelare între numărul de experimente nucleare şi observaţiile OZN.

El comentează:

„Cred că există o legătură între puterea nucleară strategică, bomba atomică şi prezenţa obiectelor artificiale neidentificate pe cer.”

Corelarea există şi privitor la locaţii, arătând că numeroase apariţii ale unor „discuri zburătoare” au avut loc deasupra „instalaţiilor sensibile”, începând încă din anii 1940.

Deja pe 28 aprilie 1949, Dr. Joseph Kaplan, membru al Comitetului Ştiinţific Consultativ al Forţelor Aeriene, recomanda o investigare ştiinţifică a „fenomenelor aeriene neidentificate”, spunând că ele au o importanţă extremă, deoarece „aceste apariţii au legătură cu Apărarea Naţională a Statelor Unite”.

SURSE

  1. Emil Strainu si Dan Farcas – “Extraterestrii pregatesc invazia”.

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Departamentul Național de Informații!

Departamentul Național de Informații (DNI) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul Național de Informații (DNI)!

Departamentul Național de Informații (DNI)

Departamentul Național de Informații (DNI) este o organizație neguvernamentală fără personalitate juridică. Departamentul Național de Informații (DNI) a fost înființat la data de 15 august 2013.

You may also like...

Cookie Consent with Real Cookie Banner