Misterioasa construcţie de la Puma Punku din Bolivia

Distribuie!

“Vechi pietre megalitice, taiate cu o precizie uimitoare. Sculpturi reprezentand fiinte misterioase, din intreaga lume si de dincolo. Legende cu uriasi supranaturali, creand o intreaga civilizatie, intr-o singura noapte. Daca exista un loc care arata dovada extraterestrilor antici, acesta este Puma Punku- Bolivia. Puma Punku este singurul loc de pe pamant care, in opinia multora, a fost creat direct de extraterestri.

Puma Punku este un mare complex templier localizat pe un podis inalt din Tihuanaco, Bolivia, care dateaza de acum 14.000 de ani si cuprinde mai multe structuri din blocuri masive de piatra taiate cu o precizie incredibila in diverse forme geometrice.


Este foarte puţin probabil ca pietrele în Puma Punku sa fi fost tăiate cu ajutorul vechii tehnici, poate doar cu o tehnica de care nu stim in momentul de fata. Pietrele din Puma Punku sunt alcătuite din granit si diorit şi singura piatra care este mai dura ca acestea două, este diamantul. La vremea respectiva singurele unelte pe care le aveau indigenii erau din cupru. Blocurile prezinta canale adanci de 6 mm taiate cu precizia laserului.

Nu numai ca aceste pietre au fost greu de taiat, dar ele sunt, de asemenea, extrem de grele. Una dintre aceste pietre cântăreşte aproximativ 800 de tone iar cea mai apropiată carieră este la 10 mile. Cum au putut acesti oameni sa mute aceste blocuri care cântăresc zeci de tone şi cum au fost capabili sa formeze o structura cu ele?


Pietrele au fost tăiate într-un anumit fel si cu o precizie extraordinara. Taieturile de pe aceste pietre sunt perfect drepte. Găurile sunt perfecte, şi toate de aceeasi adâncime. Toate blocurile sunt taiate, astfel încât acestea se intrepatrund şi se potrivesc impreuna ca un puzzle, inaltand o structura de patru nivele. Nu există urme de mortar.

Potrivit expertilor, si modul in care au fost amplasate uriasele blocuri de piatra ridica semne de intrebare, in conditiile in care nu s-a descoperit nicio urma privind tractarea si montajul acestora.

Indigenii au putut face toate astea numai cu ajutor din partea “zeilor” (extraterestri) care au intervenit cu tehnologia lor pentru a-i invata sau a le arata cum sa construiasca asemenea minuni care sa dainuiasca mii de ani.

Concluzia reportajului pe care vi-l prezentam este ca aceste structuri au fost realizate de o civilizatie extraterestra. Urmariti mai jos unul dintre cele mai spectaculoase reportaje despre civilizatiile din trecut.”[1]

SURSE

  1. https://www.obiectiv.info/dovada-solida-a-existentei-ozn-misterioasa-constructie-puma-punku-din-bolivia_41276.html
  2. Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Departamentul Național de Informații!

Departamentul Național de Informații (DNI) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul Național de Informații (DNI)!

Departamentul Național de Informații (DNI)

Departamentul Național de Informații (DNI) este o organizație neguvernamentală fără personalitate juridică. Departamentul Național de Informații (DNI) a fost înființat la data de 15 august 2013.

You may also like...