Misterele Manuscrisului lui Voynich

Distribuie!

“Manuscrisul lui Voynich este cu siguranta cel mai misterios manuscris din lume. Este o carte plina de desene si inscrisuri, care i-a uimit pe toti criptografii care au incercat s-o decodifice.

Se crede ca lucrarea a fost realizata in secolul al XV-lea, dar autorul si limbajul in care a fost redactata raman necunoscute. De-a lungul anilor, manuscrisul a fost studiat de o multime de criptografi profesionisti si amatori, inclusiv de spargatori de coduri americani si britanici.


Nimeni nu a reusit, insa, sa descifreze ce vrea sa spuna manuscrisul lui Voynich. In 2009, cercetatorii de la Universitatea din Arizona au datat hartia manuscrisului cu Carbon 14, rezultatele aratand ca lucrarea a fost creata intre 1404 si 1438.”[1]

SURSE


  1. https://www.bzt.ro/5-carti-misterioase-ale-caror-mesaje-n-au-fost-descifrate-niciodata-51704
  2. Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Departamentul Național de Informații!

Departamentul Național de Informații (DNI) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul Național de Informații (DNI)!

Departamentul Național de Informații (DNI)

Departamentul Național de Informații (DNI) este o organizație neguvernamentală fără personalitate juridică. Departamentul Național de Informații (DNI) a fost înființat la data de 15 august 2013.

You may also like...