Liga Anti-Defăimare și războiul împotriva libertății de exprimare

Distribuie!

“Directorul Ligii Anti-Defăimare evreiască mărturiseşte: «Noi spunem pe cine să cenzureze YouTube, Facebook şi Twitter»

Jonathan Greenblatt, directorul uneia dintre cele mai importante organizaţii evreieşti din Statele Unite a admis că „noi spunem pe cine să cenzureze YouTube, Facebook şi Twitter”. De asemenea, a recunoscut influenţa pe care o exercită asupra acestor companii pentru ca ele să şteargă şi să cenzureze opiniile şi informaţiile care nu le convin.


Greenblatt a vorbit şi despre presiunile exercitate asupra politicienilor pentru a face legi specifice care reprimă orice publicaţie sau idee care critică evreii.

Obiectivele ADL sunt destul de clare. Numită la origine Liga Anti-Defăimare a B’nai B’rith, în pagina web a organizaţiei, la rubrica „Despre noi” scrie: „În 1913, ADL a fost fondată pe valorile evreieşti, care alcătuiesc domeniul nostru de activitate, stabilind modul în care operăm şi ghidăm schimbările care căutăm să aibă loc în lume. Misiunea noastră a însemnat întotdeauna stoparea antisemitismului şi apărarea poporului evreu. Astăzi, de asemenea, înseamnă să luptăm împotriva ameninţărilor la adresa propriei noastre democraţii, inclusiv a ciber-atacului, a hărțuirii şcolare, a prejudecăţilor în şcoli şi în sistemul justiţiei penale, a terorismului, a delictelor de ură, împotriva reprimării minorităţilor religioase şi dispreţului pentru orice persoană diferită.”


Liga Anti-Defăimare a fost foarte clară asupra controlului pe care îl exercită asupra YouTube, Twitter şi Facebook, dezvoltând algoritmi pentru a respinge anumite mijloace media, comentarii, videoclipuri şi publicaţii.

În 2017, ADL a lansat al său „indice de ură online”, pe care se presupune că l-au adoptat toate companiile de social media. În plus, este principala organizaţie mondială care decide dacă o companie are sau nu „prejudecăţi rasiale”, aşa cum s-a petrecut cu Starbucks.

Prin urmare, această organizaţie cu finanţare privată este cea care are astăzi o putere absolută asupra adevărului, a minciunilor, a ceea ce poate fi spus şi publicat, a ceea ce nu este şi a ceea ce este condamnabil. Şi dintr-odată. Şi fără niciun fel de control, cu excepţia celui al Lojii Masonice secrete evreieşti B’nai B’rith.

Aşadar, când citiţi că mijloacele de comunicare sunt în mâinile unor evrei, nu vă gândiţi că este vorba de antisemitism sau de fructul unei teorii conspiraţioniste. Ei înşişi recunosc că este aşa.

Ce este B’nai B’rith?

Loja B’nai B’rith (Fii Alianţei) este o organizaţie evreiască cu un sistem paralel masoneriei obişnuite, cu ideologie sionistă şi a cărei afiliere este exclusiv rezervată cetăţenilor de origine evreiască.

A fost fondată în New York de Henry Jones şi alte unsprezece persoane, în 13 octombrie 1843. De asemenea, este o organizaţie non guvernamentală. Are sediul central în Washington (1640 Rhode Island Avenue, NW), chiar alături de Casa Albă, apropiere care nu este numai fizică. Astăzi are puţin peste 600.000 de membri răspândiţi în 47 de ţări ale lumii, iar la vârf se adună ce are mai select oligarhia evreiască mondială.

La fel ca masoneria obişnuită, B’nai B’rith se prezintă ca o organizaţie filosofică şi filantropică dedicată realizării bine-cunoscutelor declaraţii umaniste şi, la fel francmasoneria, activitatea sa fundamentală este derulată în domeniul influenţei politice şi sociale. Faptul că această lojă a fost încă de la crearea sa cel mai eficient mijloc de sprijin al mişcării sioniste este un bun exemplu al acestei activităţi.”

Sursa: https://yogaesoteric.net/directorul-ligii-anti-defaimare-evreiasca-marturiseste-noi-spunem-pe-cine-sa-cenzureze-youtube-facebook-si-twitter/

Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Departamentul Național de Informații!

Departamentul Național de Informații (DNI) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul Național de Informații (DNI)!

Departamentul Național de Informații (DNI)

Departamentul Național de Informații (DNI) este o organizație neguvernamentală fără personalitate juridică. Departamentul Național de Informații (DNI) a fost înființat la data de 15 august 2013.

You may also like...