Noua Ordine Mondială funcționează schimbând omul într-o unealtă devotată și face aceasta în toate domeniile: politică, artă, armată, finanțe, drept, religie, cultură etc…

Distribuie!

“Noua Ordine Mondială funcționează schimbând omul într-o unealtă devotată și face aceasta în toate domeniile: politică, artă, armată, finanțe, drept, religie, cultură etc…

Prin tehnicile sale de control mental, obține ființe bizare foarte performante. Este vorba despre neurosclavi, ființe robotizate și, în același timp, supraoameni din punct de vedere al înzestrărilor. Aceste „ființe transumane” sunt, cu toate acestea, incapabile să trăiască stări de empatie, de autenticitate, de bun-simț și de iubire reală. Ei nu își mai aparțin lor înșiși.


Va veni o zi în care ființe autentice vor depăși în calitate și performanță aceste „ființe transumane”. Atunci, umanitatea își va relua în mâini propriul destin, oferind ajutorul necesar și acestor ființe deturnate de pe calea vieții lor.

Patrick Flanagan este inventatorul Neurofonului. Acesta este un aparat care transformă sunetele sau muzica în impulsuri electrice și permite auzirea lor în acest fel, scurtcircuitând aparatul auditiv. După ce a fost folosită cu succes pe o persoană care suferă de surzenie, descoperirea a fost catalogată ca fiind „confidențială – top secret”.


Conform anumitor specialiști în domeniul armelor cu microunde, telefoanele mobile ar fi suportul unui potențial sistem de control cerebral.

Aceste rețele globale pot nu numai să ne înșele cele cinci simțuri prin intemediul unor impulsuri electrice programate și precis orientate, ci ele au și capacitatea de a ne altera electroencefalograma, modificându-ne astfel comportamentul și gândurile. Cu ajutorul lor pot fi generate sentimente de frică, anxietate, plăcere, euforie, mânie, apatie, sentimente religioase prin intermediul anumitor stimuli electrici orientați către o anumită regiune cerebrală sau alta.

De asemenea, poate fi indusă o stare de dependență față de undele unui telefon mobil. Hiperfrecvențele (microundele), cunoscute sub numele de frecvențe purtătoare, servesc drept vehicul pentru a intra în profunzimea frecvențelor joase care sunt responsabile pentru modificarea encefalogramei unui utilizator.

Modificarea comportamentului utilizatorului poate fi modulată în funcție de ceea ce dorim să obținem: la 2 herți subiectul va fi supus sau își va asuma riscuri inconștiente, la 4,34 herți subiectul va resimți o stare de frustrare și iritabilitate, la 8 herți sunt întâlnite oboseala și durerile de cap, la 16 herți și peste această valoare anxietatea și scăderea acetilcolinei vor induce o stare patologică care poate să provoace moartea. Alte frecvențe produc starea de extaz, o bucurie beatifică sau stări instinctuale.

Elisabeth Rauscher, fizician nuclear și coordonatoarea laboratorului de cercetare tehnologică din San Leandro, California, a declarat referitor la aceste activități: „Dați-mi bani și trei luni și voi reuși să modific comportamentul a 80% dintre locuitorii acestui oraș fără ca ei să știe ce se petrece cu ei. Îi voi face fie fericiți sau cel puțin să creadă că sunt fericiți sau, la fel de bine, îi pot face să devină agresivi.”

Tehnologia se strecoară în viețile noastre, adesea fără știrea noastră, fără să înțelegem detaliile implicate. În prezent, avem la dispoziție o rețea de telefonie mobilă a cărei frecvență este foarte apropiată de armonicele apei, avem Wifi, 3G, 4G și o interconexiune între nenumăratele aparate casnice etc., și tot atâtea unde purtătoare care penetrează ființa electromagnetică ce suntem.

Suntem scăldați într-un smog electromagnetic care ne pătrunde în profunzimile creierului perturbându-ne funcționarea sistemului endocrin, afectându-ne funcțiile memoriei prin anihilarea neurotransmițătorilor noștri, inhibându-ne în anumite cazuri inteligența practică, vigilența, logica, orice fel de acțiune salvatoare și adecvată pentru o transformare radicală la nivelul civilizației noastre planetare.”

Sursa: https://yogaesoteric.net/tehnologii-sinistre-ale-controlului-mental-ce-sunt-aplicate-umanitatii

Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Departamentul Național de Informații!

Departamentul Național de Informații (DNI) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul Național de Informații (DNI)!

Manly Palmer Hall, francmason de gradul 33 - "Învățătura secretă a tuturor timpurilor"
Mass Media clasică americană îşi pierde tot mai mult credibilitatea faţă de public!
Adolf Hitler si Organizatia Thule
Istoria sistemului monetar: De la aurarii medievali la bancherii moderni - împrumutul cu rezervă fracționară și banii fiat
Islanda, singura țară din lume care a condamnat bancheri pentru colapsul financiar din 2008
Liga Naţiunilor, FMI, Banca Mondială, ONU și Guvernul Mondial
Unul dintre exemplele ce se încadrează în dematerializare, teleportare şi materializare a fost provocat ştiinţific cu ocazia unui experiment militar secret, cunoscut sub numele de Experimentul Philadelphia, petrecut în America anului 1943
Vladimir Putin a criticat ideile liberale și progresiste promovate de către globaliști
"Candidatul manciurian", asasini politici și lideri religioși fabricați prin control mental
Hipnoza și controlul minții: Studiile militare asupra hipnozei și mai ales a stărilor modificate de conștiință au dus la producerea tehnologiilor generatoare de unde capabile să modifice frecvențele cerebrale
În 1932, Aldous Huxley a scris romanul său distopic „Minunata lume nouă”, în care privea apariția dictaturilor științifice ale viitorului
Războiul cognitiv sau psihic, o formă de control mental care implică folosirea de câmpuri acustice, optice și electromagnetice sau o combinație a lor, pentru a acționa și a influența în mod nefast procesele fiziologice și psiho-emoționale ale victimelor

Departamentul Național de Informații (DNI)

Departamentul Național de Informații (DNI) este o organizație neguvernamentală fără personalitate juridică. Departamentul Național de Informații (DNI) a fost înființat la data de 15 august 2013.

You may also like...