Împământarea, conectarea la energia Pământului

Distribuie!

“Fenomenul earthing, al cărui echivalent în limba română este „împământare’, reprezintă conectarea corpului la câmpul energetic al Pământului. Cercetările arată că această conectare cu Pământul aduce numeroase beneficii sănătăţii.

Împământarea este o condiţie fără de care sănătatea noastră are de suferit. Încălţămintea modernă nu ne mai permite, în prezent, o conectare naturală cu Pământul. Cât despre mersul desculţ pe stradă nu mai poate fi vorba de decenii bune.


De ce este importantă împământarea

Ca și Pământul, corpul nostru este alcătuit din apă și minerale, datorită acestui fapt el fiind un excelent conducător de electroni. Electronii liberi prezenți la suprafața Pământului sunt transferați cu ușurință corpului omenesc atât timp cât există un contact direct.


Mediul înconjurător este o sursă bogată de radiaţii electromagnetice care perturbă buna funcţionare a organismului. Prin împământare, se reduc considerabil efectele nefaste ale radiaţiilor, organismul fiind astfel protejat de imensa masă electrică a Pământului. Ne încărcăm astfel cu din ce în ce mai mulţi ioni pozitivi. Când nu există conectare la câmpul energetic al Pământului, aceste radiaţii ne poluează câmpul vital şi perturbă electronii din corp.

Cum se realizează împământarea

Cea mai simplă metodă de împământare o reprezintă, evident, mersul desculţ pe pământ. De asemenea, atingerea solului cu mâinile şi înotul în mare sau în lacuri bogate în minerale asigură o bună conectare la energia terestră.

Dacă ne aflăm în casă, conectarea cu energia Pământului se face prin legătura cu mediul exterior: se înfige o tijă metalică în sol iar la aceasta se atașează un cablu pe care îl aducem în casă. Această metodă este una oarecum rudimentară, însă din fericire majoritatea sistemelor electrice care există în orice casă au deja o conexiune directă cu Pământul, graţie prizelor cu împământare. În plus, există o serie întreagă de produse conductoare cum ar fi covoarele, brăţările sau patch-urile antistatice.

Ce beneficii aduce împământarea sănătăţii

Efectul imediat al împământării este resimţirea sentimentului de bine, acesta putând fi tradus prin pace interioară, calm şi relaxare. Şi durerile fizice sunt reduse considerabil sau chiar dispar prin împământare.

Persoanele care, în urma utilizării în exces a echipamentelor electronice, resimt oboseală fizică şi psihică sau alte efecte negative, vor constata o reducere considerabilă sau chiar dispariţia acestora în urma conectării la energia Pământului.

Cele mai importante beneficii ale împământării sunt:

– Întărirea sistemului imunitar;

– Îmbunătățirea digestiei;

– Vindecarea rapidă a rănilor;

– Îmbunătățirea circulației sanguine;

– Reducerea inflamațiilor;

– Diminuarea stresului, anxietății, depresiei;

– Îmbunătățirea calității somnului;

– Recuperarea rapidă după efort;

– Armonizarea și stabilizarea ritmurilor biologice de bază ale corpului.

Tu recurgi la împământare atunci când starea ta de sănătate fizică sau psihică nu este cea optimă?

 

Autor: Oana Anghel“[1]

SURSE

  1. https://www.avantaje.ro/articol/impamantarea-conectarea-la-energia-pamantului
  2. Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Departamentul Național de Informații!

Departamentul Național de Informații (DNI) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul Național de Informații (DNI)!

Departamentul Național de Informații (DNI)

Departamentul Național de Informații (DNI) este o organizație neguvernamentală fără personalitate juridică. Departamentul Național de Informații (DNI) a fost înființat la data de 15 august 2013.

You may also like...