Sufletul, această legătură permanentă dintre materie şi spirit

Distribuie!

“Sufletul, această legătură permanentă dintre materie şi spirit. Prin el trec toate zbaterile vieţii materiale. Şi este atât de vulnerabil. Biciuit prea des, devine uşor de tulburat şi deseori nu-şi mai găseşte echilibrul. Atunci, uneori, îşi anunţă spiritul că-şi caută liniştea dincolo de viaţa materială.

Corpul fizic este dublat de un corp eteric ce reprezintă sufletul. Acest corp energetic are şapte centri principali (chakra). Fiecare dintre aceşti centri alimentează cu energie organele din preajma sa, fiind astfel răspunzător de buna funcţionare a acestora.


Deci, existenţa corpului material este susţinută de corpul energetic. Funcţiile şi structurile fizicului sunt asigurate de acest corp eteric. Stresul, cum numim astăzi perturbarea universului nostru interior de către cel din afara noastră, produce iniţial deteriorarea sistemului energetic propriu.

Tulburarea centrilor superiori produce, în primul rând, perturbarea psihicului de la care porneşte comanda întregului organism. Un spirit superior este mai puţin vulnerabil în faţa furtunilor de stres, fapt care conferă un echilibru mai stabil întregului sistem energetic şi fizic. Ceea ce este stresant pentru cineva poate să nu fie stresant şi pentru cei din jur.


Aceasta pentru că stresul nu se traduce prin agresiunea factorilor externi asupra unei entităţi, ci prin modul în care entitatea percepe factorii exteriori. Elemente importante care pot constitui surse de stres sunt intervenţiile gândului, vorbei şi faptei unei entităţi asupra alteia. Este vorba despre entităţi spi­rituale încarnate sau venite din lumea de dincolo.

Gândurile noastre, în general, nu sunt ale noastre. Acestea sunt induse de alţii prin transmiterea telepa­tică de informaţii. Dar pentru că acest fenomen nu este cercetat, el rămâne ascuns în noi fără a fi cre­dibil. Persoanele care au psihicul agresat de informaţii malefice, trimise de la alte entităţi, pot ajunge la tulburări psihice, la stări de anxietate, depresii, atacuri de panică.”

Sursa: Romulus Popescu – https://jurnalul.ro/paranormal/interferente-ale-spiritelor-550800.html

Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Departamentul Național de Informații!

Departamentul Național de Informații (DNI) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul Național de Informații (DNI)!

Departamentul Național de Informații (DNI)

Departamentul Național de Informații (DNI) este o organizație neguvernamentală fără personalitate juridică. Departamentul Național de Informații (DNI) a fost înființat la data de 15 august 2013.

You may also like...