Hartă extraterestră descoperită în Peștera lui Satan din Indonezia

Distribuie!

Vizitele extraterestre pe Terra au fost numeroase în decursul anilor. De nenumărate ori, acestea au fost confirmate, de cele mai multe ori, de dovezi pe care extratereștrii le-au lăsat în urma lor, fie benevol sau nu.

Așa s-a întâmplat și în 1992, când într-o peșteră situată pe East Nus Tenggara (Muntele Lui Satan), Indonezia, C.A. Castillo, geolog de profesia, a descoperit unul dintre cele mai importante artefacte al umanității. Este vorba despre o piatră pe care este inscripționată o hartă de origine extraterestră.


Interesant este faptul că pe această piatră bizară se pot distinge numeroase figuri sculptate, dar și linii care indică un fel de traseu spre anumite planete din galaxia noastră. De asemenea, Soarele este prezentat și el precum un astru principal, care pare să influenţeze în mod direct evoluția sistemului solar, dar și dezvoltarea unor planete din afara lui.

Numeroase figuri umanoide sunt reprezentate în dreptul fiecărei planete, de parcă harta misterioasă vrea să indice cu exactitate planetele care sunt locuite de diverse specii extraterestre.


În urma studiilor de laborator s-a stabilit că piatra are o vechime de mii de ani și un alt fapt bizar este că are proprietăți magnetice incredibile. Atunci când se află în preajma energiei electrice pare să prindă viață. Pornind de la aceste aspecte, la care se mai adaugă și sculpturile bizare, specialiștii au confirmat că piatra este de origine extraterestră pentru că pe Terra nu poate exista un asemenea element.

Mai mult de atât, oamenii de ştiinţă care au analizat-o au descoperit un soi de mesaj, similar cu cel care a fost inscripționat pe naveta spațială Pioneer 10.

Acestea fiind cele mai importante informații care se cunosc despre piatra în cauză și harta extraterestră, cei mai mulți care au intrat în contact cu acest artefact și-au pus numeroase întrebări cu privire la originea sa. Cine a creat această harta și cum a adus-o pe Terra? Este posibil ca extratereștrii antici s-o fi uitat intenționat pe Pământ sau pur și simplu oamenii din antichitate dețineau mai multe secrete tehnologice decât ne putem închipui?

 

Deocamdată aceste întrebări rămân fără răspuns, dar cu siguranță că în viitorul apropiat adevărul absolut despre viața din Univers va ieși la iveală.”[1]

SURSE

  1. https://www.efemeride.ro/harta-extraterestra-descoperita-in-pestera-lui-satan-din-indonezia
  2. Foto: efemeride.ro

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Departamentul Național de Informații!

Departamentul Național de Informații (DNI) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul Național de Informații (DNI)!

Departamentul Național de Informații (DNI)

Departamentul Național de Informații (DNI) este o organizație neguvernamentală fără personalitate juridică. Departamentul Național de Informații (DNI) a fost înființat la data de 15 august 2013.

You may also like...

Cookie Consent with Real Cookie Banner