Fostul Ministru german al Apărării, Andreas von Bulow, susține că CIA se află în spatele atentatelor de la 11 septembrie 2001

Distribuie!

Andreas von Bulow[1] este un politician Social-Democrat si scriitor german. El a scris cateva carti despre serviciile secrete germane, dar mai ales despre CIA si implicarea in atentatele de la 11 septembrie 2001 . De asemenea, el detine o diploma de doctorat in jurisprudenta. Cartile sale sunt “Im Namen des Staates. CIA, BND und die kriminellen Machenschaften der Geheimdienste” si “The CIA and September 11“[2].

Cariera politica


Andreas von Bulow a fost Ministru al Apararii in perioada 1976-1980 si Ministru pentru Cercetare si Tehnologie in perioada 1980-1982. La sfarsitul anilor ’80, el a facut parte din comisia parlamentara pentru controlul serviciilor secrete germane. Acesta a devenit interesat de cercetarea activitatilor de crima organizata din interiorul serviciilor secrete occidentale, informatii pe care le-a expus in cartile sale.

11 septembrie 2001


In cartea sa, “The CIA and September 11”, Andreas von Bulow arata complicitatea guvernului SUA si a CIA-ului in atatentele de la 11 septembrie 2001. Andreas von Bulow a afirmat urmatoarele:

“Planificarea atentatelor a fost un act de maestrie din punct de vedere tehnic si organizatoric. Sa deturneze patru avioane mari in cateva minute si sa loveasca acele obiective intr-o singura ora si de a face toate acestea pe rutele de zbor complicate. Acest lucru este de neconceput, fara sprijin de la aparatele secrete de stat si din industrie.”[3]

Andreas von Bulow a declarat pentru publicatia The Daily Telegraph urmatoarele:

“Daca ceea ce spun este corect, intregul guvern al SUA ar trebui sa fie dupa gratii. Ei s-au ascuns in spatele unui val de secret si au distrus dovezile, iar ei au inventat povestea cu cei 19 musulmani, care lucreaza pentru Osama bin Laden si Al Qaeda, cu scopul de a ascunde propria lor operatiune sub acoperire.”

Cartea “CIA si 11 septembrie” scrisa de Andreas von Bulow

Cartea “CIA si 11 septembrie”[2][5] a fost scrisa de fostul Ministru german al Apararii, Andreas von Bulow, fiind publicata in 2003. Inca de la publicare, cartea s-a bucurat de un succes comercial in Germania datorita informatiilor prezentate intr-un mod argumentat, avand un tiraj de peste 100.000 de exemplare.

N-a durat mult pana la aparitia globalistilor, care l-au acuzat de “antiamericanism” si nu in ultimul rand de… “antisemitism”.

Cartea arata ca atacurile de la 11 septembrie 2001 au fost o operatiune clasica de tip “Steag Fals” cu scopul de a convinge opinia publica sa accepte invazia Afganistanului si a Irakului. In carte, Andreas von Bulow sustine ca nici un avion nu a lovit Pentagonul, nici un avion nu s-a prabusit in Pennsylvania si ca apelurile telefonice de la bordul Zborului 93 nu au fost reale.

Sapte persoane dintre presupusii “teroristi” erau in viata dupa atentate si aveau legaturi cu CIA. In carte se sustine ca avioanele care au lovit turnurile WTC au fost controlate de la distanta, iar prabusirea turnurilor WTC 1, 2 si 7 a avut loc din cauza explozibililor plantati in interiorul cladirilor.

Andreas von Bulow a fost tinta mass-media mincinoase din Germania (exemplu: Der Spiegel), dar si a mass-mediei de propaganda mondiala (CNN si BBC). De asemenea, el a fost tinta acuzatiilor venite din partea sionistilor, acestia acuzandu-l de “antisemitism” deoarece ar fi insinuat ca, “evreii au fost avertizati sa nu se duca in acea zi la munca”. Liga anti-Defaimare din SUA este cea care-l infiera cu manie proletara.

andreas-von-bulow-11-septembrie-2001-cia

Liga anti-Defaimare este o organizatie sionista alcatuita din khazari, care s-au autoinititulat “evrei”, acestia fiind platiti de catre familia Rothschild, avand scopul de a-i ataca si denigra punandu-le eticheta de “antisemiti” tuturor celor care discuta despre conspiratia sionistilor, Israel sau Mossad.

SURSE

  1. https://en.wikipedia.org/wiki/Andreas_von_B%C3%BClow
  2. Andreas von Bulow – “The CIA and September 11”, 2003.
  3. http://www.ratical.org/ratville/CAH/VonBuelow.html
  4. http://www.orwelltoday.com/wtc911book.shtml
  5. https://en.wikipedia.org/wiki/The_CIA_and_September_11
  6. Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Departamentul Național de Informații!

Departamentul Național de Informații (DNI) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul Național de Informații (DNI)!

Departamentul Național de Informații (DNI)

Departamentul Național de Informații (DNI) este o organizație neguvernamentală fără personalitate juridică. Departamentul Național de Informații (DNI) a fost înființat la data de 15 august 2013.

You may also like...

Cookie Consent with Real Cookie Banner