Controlul minţii cu sunete tăcute şi supercalculatoare

Distribuie!

Mecanismul de modificare a minţii umane se bazează pe tehnologia purtătorului subliminal: Spectrul de Difuzare a Sunetelor Tăcute (SDST) – în engleză SSSS, uneori numit S-quad sau Squad. El a fost dezvoltat de Dr. Oliver Lowery din Norcross, Georgia (SUA) şi este descris în Patentul SUA nr. 5159703, numit “Sistem de Prezentare Subliminală Tăcută”, din 27 octombrie 1992.

În introducerea scrisă pentru acest patent, găsim: “Un sistem de comunicare silenţios în care purtători non-aurali (care nu se pot auzi), din spectrul foarte jos sau foarte înalt al frecvenţelor audio sau din spectrul ultrasonor adiacent (ultrasunete) sunt modulaţi în amplitudine sau în frecvenţă cu informaţiile dorite şi propagaţi acustic sau vibratoriu, pentru a ajunge la creier, în mod tradiţional prin folosirea difuzoarelor, căştilor audio sau traductorilor piezoelectrici. Purtătorii modulaţi pot fi transmişi direct, în timp real, sau pot fi înregistraţi şi depozitaţi pe suporturi mecanice, magnetice sau optice pentru transmisii programate şi repetate către ascultător.”


Conform celor susţinute de Silent Sounds Inc., acum este posibil, folosind supercalculatoare, să se analizeze modelul emoţional regăsit în electroencefalograma umană (EEG) şi să se replice (să se “cloneze”) aceste modele, adevărate “semnături emoţionale”, pe alt calculator, şi, la voinţă, “să se inducă sau să se modifice starea emoţională a fiinţei umane, în mod silenţios”. Compania Silent Sounds Inc. declară că este interesată numai în emoţii pozitive, dar cartelul militar american nu este atât de limitat în scopuri. Este deci evident că acesta este un proiect al Departamentului Apărării al SUA.

Edward Tilton, preşedintele companiei Silent Sounds, declară chiar el aceste lucruri despre S-quad într-o scrisoare din 13 decembrie 1996:


“Toate semnăturile şi schemele (referitoare la stările emoţionale) au fost declarate secrete de stat de către Guvernul SUA şi nu avem permisiunea de a revela detaliile exacte… Facem casete înregistrate şi CD-uri pentru Guvernul German şi chiar pentru ţările fostei Uniuni Sovietice. Totul se face, evident, cu permisiunea Departamentului de Stat al SUA… Sistemul a fost folosit pe tot parcursul operaţiunii Furtună în Deşert (Iraq) cu un deplin succes.”

Ilustraţia grafică ce apare în patent, numită “Evoluţia semnăturii emoţionale prin inducerea undelor alfa – theta” este identificată cu AB 116-394-95 UNCLASSIFIED şi este obţinută de la “cel mai sensibil şi versatil electroencefalograf din lume”. Are un raport de amplificare de 200000, faţă de celelalte EEG-uri obişnuite care au numai 50000.

Este controlat prin program de “cele mai rapide calculatoare” folosind o tehnologie de anulare a zgomotului similară celei folosite de submarinele nucleare la detecţia obiectelor foarte mici din apă, la distanţe foarte mari. Scopul acestei întregi “creme” de tehnologii avansate este obţinerea unei “hărţi” a semnăturilor emoţionale umane şi modificarea lor prin semnale către creier. Ilustraţia arată ecranul EEG-ului de la un subiect uman, atât emisfera stângă cât şi cea dreaptă, simultan.

Clonarea emoţiilor. Folosind aceste EEG-uri asistate de calculator, oamenii de ştiinţă pot identifica şi izola “semnăturile emoţionale” electrice de foarte mică amplitudine ale creierului, le pot sintetiza şi stoca pe alt calculator. Cu alte cuvinte, studiind modelele subtile ale undelor cerebrale care apar atunci când un subiect uman experimentează o anumita emoţie, oamenii de ştiinţă au identificat aceste modele ale undelor cerebrale şi acum le pot duplica, oricând, la voinţă. “Aceste semnături sunt apoi transmise folosind frecvenţe purtătoare de tip Silent Sound şi ele vor determina exact acelaşi tip de emoţie în orice alt subiect uman care le primeşte!”

Sistemul şi aplicaţiile. Aici este vorba de mai mult decât un simplu sistem de control prin semnale subliminale. Există extrem de multe tehnologii patentate care se pot adăuga în acest sistem de frecvenţe purtătoare, în scopul de a obţine toate tipurile de efecte. Există două metode de transmisie cu acest sistem.

Una este inducţia directă de microunde în creierul subiectului, fiind limitată la operaţiuni în imediata apropiere. Cealaltă, aşa cum a fost descrisă mai sus, foloseşte frecvenţele purtătoare ale radioului şi televiziunii, care sunt prezente peste tot. Nu credem că sistemul este folosit pentru a controla o singură persoană, însa el poate avea numeroase aplicaţii pozitive.

Totuşi, faptul că informaţiile sunt transmise subliminal, le face virtual imposibil de detectat şi, deci, periculoase pentru public. Într-o utilizare convenţională, S-quad poate folosi comenzi vocale, ca ajutor în sistemele de siguranţă. Dar, în spatele plăcutei melodii pe care o auziţi în magazine şi în supermarket-uri poate fi un mesaj secret, absolut nedetectabil în mod obişnuit, care vă interzice să furaţi de pe rafturi, sau vă îndeamnă să cumpăraţi cât mai multă marfă. Şi chiar dacă simpla comandă vocală este destul de eficientă, atunci când sistemul de prezentare subliminal transmite semnături emoţionale, rezultatul este cu mult mai puternic.

Pe piaţa liberă se foloseşte această tehnologie pentru casetele audio de auto-educare prin afirmaţii pozitive, relaxare şi meditaţie, precum şi metode de creştere a disponibilităţilor de învăţare (mai ales pentru studenţi şi elevi). În context medical, aceste sisteme pot fi folosite pentru a rezolva multe probleme grave de natură psihiatrică şi psihosomatică.

Se spune că este cel mai eficient mod de a trata surzenia. Dar acestea sunt numai promisiuni, pentru că surzii rămân tot surzi deşi metoda se foloseşte de 30 ani. În schimb, cartelul militar şi elita mondială au acum o armă pe care o folosesc împotriva omului obişnuit care aude normal.

9381184_0

Oficialii nu recunosc nimic. De fapt, Guvernul SUA nu recunoaşte nimic şi a refuzat să comenteze pe marginea existenţei armelor de control mental, de ani de zile. Nu de mult, revista US News & World Report a publicat un articol intitulat “Arme miraculoase”, care este doar o simplă trecere în revistă a aşa-numitelor arme “care nu ucid”. Nici-un cuvânt însă despre S-quad, deşi tehnologia era folosită de şase ani.

Extrase din articol:

“Charles Bernard, fost director de proiecte pentru cercetarea armelor din Marina americană: Nu am văzut încă o astfel de armă care să şi funcţioneze.” “DARPA (Agenţia pentru Proiecte de Cercetare Avansată pentru Apărare) a venit la noi anual pentru a vedea dacă sunt căi de a suspenda funcţionarea sistemului nervos central de la distanţă, spune Dr F. Terry Hambrecht, şeful Programului de Proteze Neurale, dar nu a apărut nimic până acum. Totul pare prea Science-Fiction.”

Poate părea că este de domeniu SF, dar nu este deloc aşa. Oricum, asta nu este decât ceea ce ei vor să credem, ca să-i lăsăm în pace să-şi urmeze planul… Ideea care stă la baza acestor arme “care nu ucid” este de a determina ca inamicul să-şi piardă capacitatea de a raţiona fără a-l ucide, pentru a-i lua ostateci, pentru a zădărnici orice formă de rezistenţă fără a-i răni (fizic), de preferat chiar fără să-şi dea seama.

Toate tehnologiile de modificare a stărilor mentale pe cale electromagnetică sunt toate în această categorie, dar din moment ce nu sunt recunoscute oficial ele pot fi folosite oriunde şi oricând, după bunul plac al celor care hotărăsc acest lucru.

Şi de ce anumite companii din industria divertismentului au recunoscut că au acces la aceste tehnologii când chiar existenţa acestora este negată faţă de marele public? În februarie 1998, abordarea de tip “monolit” în negarea existenţei acestor tehnologii şi totala tăcere în ce priveşte acest subiect s-a menţinut chiar şi în faţa comitetelor Congresului american,

Comitetul Economic Unit, condus de Jim Saxton, s-a reunit pe 25 februarie pe tema “Audierea despre Armele de Radio Frecvenţă şi proliferarea lor: impactul asupra economiei”. Ca martori au fost invitaţi numeroase personalităţi militare: Dr Alan Kehs, de la Laboratoarele Militare SUA, a vorbit despre ameninţarea Radio-Frecvenţelor, în general.

James O’Bryon, director de Testări Operaţionale şi director de Testări Incendii de la Biroul Secretarului Apărării la Pentagon, a discutat rolul testelor la incendiu şi implicaţiile acestor teste în cazul armelor de radio-frecvenţă.

David Schriner, inginer principal la Studii de Energie Direcţională al companiei Electronic Warfare Associates ca inginer pentru testarea armelor navale, a vorbit despre dificultatea construirii armelor de radio-frecvenţă şi despre ameninţarea teroristă. Dr Ira Meritt, şeful Diviziei de Identificarea Conceptelor şi Analiză a Aplicaţiilor, al Directoratului de Tehnologie Avansată, de la Centrul de Rachete Defensive şi Tehnologie Spaţială din Huntsville, Alabama (SUA), a vorbit despre proliferarea armelor de radio-frecvenţă venind mai ales dinspre fosta Uniune Sovietică. Deşi aceste informaţii de interes tehnic sunt importante, mult mai importantă este lipsa oricăror informaţii despre existenţa armelor de radio-frecvenţă care afectează în mod direct creierul şi sistemul nervos uman.

Psihotronica. Aceste tehnologii nu au apărut peste noapte. Există o lungă istorie de dezvoltare şi ascundere a acestora de către Guvernul SUA şi probabil că încă jumătate din celelalte guverne ale lumii.

Se ştie că fosta Uniune Sovietică era activ angajată în acest tip de cercetări. În timpul anilor 1970 KGB-ul sovietic a dezvoltat un Sistem de Influenţă Psihotronic care era folosit pentru a transforma soldaţii în adevăraţi “roboţi umani” programabili. Sistemul se baza pe o combinaţie de hipnoză şi radio-frecvenţă.

Proiectul a fost început ca răspuns la o schemă de antrenament similară lansata în SUA de preşedintele Jimmy Carter, a afirmat Iuri Malin, fost consilier de securitate al fostului preşedinte al URSS, MIhail Gorbaciov.

Într-o carte, “Istoria Armelor Electromagnetice” s-a arătat că timp de peste 60 ani s-au realizat numeroase cercetări în acest domeniu, iar într-un articolul despre telepatia sintetică s-a arătat că primele cercetări în cadrul programului “vocea din creier” s-au realizat în 1961, folosind referinţe din literatura ştiinţifică publică.

SURSE

  1. Coman Gheorghe – “Psihologia Cuantica”.

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Departamentul Național de Informații!

Departamentul Național de Informații (DNI) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul Național de Informații (DNI)!

Departamentul Național de Informații (DNI)

Departamentul Național de Informații (DNI) este o organizație neguvernamentală fără personalitate juridică. Departamentul Național de Informații (DNI) a fost înființat la data de 15 august 2013.

You may also like...

Cookie Consent with Real Cookie Banner