În România, de frica unei viroze s-a instaurat o dictatură a absurdului, care ne-a furat toate drepturile și libertățile și ne-a afectat grav economia

Distribuie!

“Până și simpla idee de a te plimba prin parc era o infracțiune. Iar ideea de a se strânge o mână de credincioși să celebreze Paștile era considerată de autorități o crimă sanitară.

Dar erau și excepții. Economia unei puteri hegemone, Germania, avea nevoie de iobagi zilieri în propria sa agricultură. Pentru propria țară nu aveam voie să lucrăm, că făceam gripă. Dar pentru Germania era chiar o obligație, probabil…


Inima care permite funcționarea oricărei dictaturi este obediența care nu pune în discuție legea dictatorială.

De frica unei viroze, am acceptat limitarea drepturilor și libertăților fundamentale.
Am acceptat ca fiind firesc să nu mai putem circula pe străzi între orele 22:00 și 6:00 dimineața, deși nimeni nu poate explica cum o astfel de măsură ar fi putut îngrădi pandemia.


Am acceptat o dictatură care ne-a distrus economia și câtorva milioane de români chiar și viețile (șomaj, faliment etc.) pentru că altfel riscam să ne gripăm.

Am acceptat ca fiind firesc să părăsim bisericile, pentru că statul vrea să ne ferească de gripă, fără să ne întrebăm dacă merită o viroză, un tratament disproporționat, de apostazie istorică.

Am acceptat ca fiind firesc să ne dăm singuri bilete de voie ca să mergem la piață, o umilință autoimpusă și să riscăm amenzi uriașe dacă nu o făceam, sau nu o făceam corect, pentru că ni s-a spus că așa se combate coronavirusul…

Am acceptat ca poliția să ne umilească, ba chiar să ne lovească, pentru că trebuia să fie respectată o legislație ilogică și absurdă.

Toate dictaturile s-ar nărui ușor dacă societatea ar întreba tot timpul: „DE CE?”.

Dar când societatea acceptă că:
1. prețul decent pentru a evita o viroză este pierderea libertății, drepturilor și prosperității;
2. cel mai bun tratament pentru viroză poate fi oferit de poliție, jandarmerie și armată, iar rețetele cuprind amenzi;
dictatura e stabilă…”[1]

SURSE

  1. http://yogaesoteric.net/content.aspx?lang=RO&item=24135
  2. Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Departamentul Național de Informații!

Departamentul Național de Informații (DNI) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul Național de Informații (DNI)!

Departamentul Național de Informații (DNI)

Departamentul Național de Informații (DNI) este o organizație neguvernamentală fără personalitate juridică. Departamentul Național de Informații (DNI) a fost înființat la data de 15 august 2013.

You may also like...