Un bărbat din Irlanda a ars de viu în propria casă, ca urmare a unei combustii spontane

Distribuie!

“Un barbat din Irlanda a ars de viu in propria casa, ca urmare a unei combustii spontane, se arata in raportul medicilor legisti.

Medicul legist care a studiat cadavrul spune ca este prima data in cariera sa de 25 de ani in care a ajuns la un asemenea verdict.


Michael Faherty, in varsta de 76 de ani, a murit in casa sa din Clareview Park pe 22 decembrie 2010.

Mortile atribuite unei combustii spontane sunt cele in care corpul unei persoane arde fara o sursa externa de foc. De cele mai multe ori, politistii gasesc cadavrul ars fara ca mobilierul din jur sa fie afectat.


In cazul domnului Faherty, doar portiunea din tavan de deasupra sa si podeaua pe care a fost gasit intins au fost afectate de foc.

“Focul a fost investigat in detaliu si singura explicatie ramasa este ca avem de-a face cu un caz de combustie spontana. Aceste cazuri sunt insa la randul lor imposibil de explicat”.

 

Combustia spontana este pusa de vecinii victimei pe o interventie divina, pe care insa medicii o resping. “Daca aceste combustii spontane ar fi provocate de Dumnezeu, probabil ca am avea mult mai multe cazuri” spune un profesor in patologie.”[1]

SURSE

  1. https://stirileprotv.ro/stiri/international/situatie-extraordinar-de-rara-primul-caz-de-combustie-spontana-din-istoria-irlandei.html
  2. Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Departamentul Național de Informații!

Departamentul Național de Informații (DNI) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul Național de Informații (DNI)!

Departamentul Național de Informații (DNI)

Departamentul Național de Informații (DNI) este o organizație neguvernamentală fără personalitate juridică. Departamentul Național de Informații (DNI) a fost înființat la data de 15 august 2013.

You may also like...