Civilizația de pe planeta Marte. NASA a ascuns imaginile cu piramide și statui de pe planeta Marte

Distribuie!

History a publicat un video în care, potrivit teoreticienilor conspiraţionişti, consideră că Marte este plin cu ruinele unei civilizații antice și că imaginile surprinse de Rover arată cum au fost în mod deliberat dărâmate. Teoreticienii au găsit, de asemenea, imagini cu structuri complexe asemănătoare cu templele și piramidele maya de pe Pământ, titrează Daily Star.

Rover a descoperit imagini ale “statuilor” ascunse în rocile planetei roșii pe care “NASA a încercat să le ascundă”, spun teoreticii conspiraţionişti. Susținătorii teoriei care cred că extratereștrii au vizitat Pământul în timpurile preistorice, şi au pretins că au văzut o serie de icoane religioase, inclusiv o statuie a lui Buddha și o cruce.

Expertul în imagistică de satelit, Joseph White, spune că filmul realizat de Rover a fost “modificat” pentru a împiedica descoperirea acestor statui de către public, notează dailystar.

Adresându-se canalului History, el a spus: “Ei (NASA) fac totul pentru a distruge acele imagini”. “Practic, ceea ce fac ei este în aşa astfel încât toate detaliile se pierd”.

Teoreticienii au găsit, de asemenea, imagini cu structuri complexe asemănătoare cu templele și piramidele maya, susținând teoria extratereștrilor plecaţi de pe Marte și mutaţi pe Pământ.

Autorul David Childress a spus: “Unele structuri de pe Marte pot fi complet legate de structurile de aici pe Pământ”. “Pe Marte, avem structuri care arată ca niște piramide, sunt construite din pietre și structuri de tip Stonehenge”. David arată, de asemenea, o “structură” pe Marte care arată ca un Sfinx, precum și un obiect care seamănă în mod ciudat cu un sarcofag.

Multe dintre aceste obiecte inexplicabile au fost văzute într-o zonă cunoscută sub numele de “Oraș”, incluzând un grup de piramide similare celor din Egipt. Aceste movile în formă de piramidă urmează un model similar cu constelația de stele numite Pleiades – o constelație reflectată în monumentele de pe Pământ.

Cu privire la acest subiect, autorul Giorgio A. Tsoukalos a spus: “Trebuie să ne întrebăm: Ce civilizație a construit aceasta și ce a devenit din ea?”.”[1]

SURSE


  1. https://evz.ro/nasa-incercat-distruga-imagini.html
  2. Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Departamentul Național de Informații!

Departamentul Național de Informații (DNI) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul Național de Informații (DNI)!

Departamentul Național de Informații (DNI)

Departamentul Național de Informații (DNI) este o organizație neguvernamentală fără personalitate juridică. Departamentul Național de Informații (DNI) a fost înființat la data de 15 august 2013.

You may also like...