Aspectele Întunecate ale Globalizării – Noua Ordine Mondială și Guvernul Mondial

Distribuie!

Fuzionarea mega-corporatiilor va face ca firmele mici si mijlocii sa dispara, “patronul” o sa fie pe cale de disparitie, oamenii de rand vor sfarsii in a lucra pentru un singur mega-super-concern The Company.

Partea nasoala va fi ca toti vom face parte dintr-un sir infinit de subangajat/sef – deci nimeni nu va fi pe sef plin si oarecum independent. Ganditi-va numai la faptul ca in comunism eram toti proprietari egali pe fabrici si uzine, fabrici fara stapan practic, detineam totul si nimic. Pai prin globalizare si fuzionarea concernelor nu nastem acelasi monstru fara stapan ?


Asta va aduce la nasterea unui sistem global cu tente de comunism, fascism in care nu vor mai exista diferente, va fi o lume omogena. Fascismul ca si principiu nu trebuie sa poarte zvastica neaparat… Dupa 3 generatii intr-o Lume Globalizata, omogena, fara diferente economice, politice si culturale intre regiuni, deci in lipsa comparatiilor, credeti ca lumea isi va da seama de nivelul de sclavagism la care va ajunge ? (daca mai adaugam si presiunea conditionarilor, a dresurii din mass-media, programelor scolare, ideologiile noi si directiile trasate in academiile si institutiile pline de formatori de viitoare minti).

New_World_Order_diagram_bilderberg

Oamenii sunt deja redusi la un singur scop in viatza – anume de a fi platiti. Avem senzatia ca asta este ceva existential, ceva de care depinde supravietuirea noastra ca specie. Suntem adormiti in ignoranta si toleranta.


Doamnelor si domnilor pe acesta mentalitate s-a ridicat fascismul care sacrifica individul pentru colectiv, care sacrifica individualitatea pentru colectivitate si diversitatea pentru conformitate !

Fatada Intunecata a Occidentului si a Globalizarii

Democratie sau Totalitarism Mascat ?
O societate condusa de marile corporatii nu e nicidecum o democratie (asa cum NU este democratic nici sistemul decizional intr-o corporatie). Liberalismul fara reglementari sociale, protectioniste cu cei mai putini norocosi sau mai putin “descurcareti”, este un alt nume dat feudalismului (sau de ce nu ? sclavagismului). Sa luam cazul Germaniei – exponentul perfect, locomotiva Europei.

Ce face statul cu banii din impozitele gigantice (peste 50% in statele UE) pe care le percepe ?

Saracirea Programata a Populatiei

Incepand cu anul 2000, o prapastie tot mai adanca s-a deschis intre veniturile pe cap de locuitor, din tara considerata altadata model de „capitalism social”. In ultimii 7 ani saracii au saracit cu 13%, iar bogatii s-au imbogatit cu 31%… ciudata inversare de semne si cifre ?!?

In timp ce patura celor superbogati, reprezentand 10% din populatia Germaniei, detine 60% din averea federala concretizata in capital bancar, imobiliar si de actionariat la bursa, populatia cu venituri modeste nu are decat… datorii. Studiul a fost publicat de DIW si preluat de publicatia Spiegel, in decembrie 2007.

In timp ce managerii de varf si comilitonii lor incaseaza milioane, pe succes sau chiar pe esec, cei mai multi oameni de rand din Germania se bucura sa poata trai macar, din salarii. Copiii nascuti in ghetto-uri sau medii sarace, din familii de nemti, dar mai ales de imigranti, sunt neoficial condamnati la ratare si trai mizer.

Cine conduce lumea ?

Unii manageri si CEO primesc salarii anuale de milioane de euro, indiferent daca prestatia lor e buna sau rea. In eventualitatea unei prestatii defectuoase la nivel de management, exista riscul pierderii postului, urmat insa de o grasa compensatie, stipulata in contract.

Tot aceste contracte, abil formulate si secretizate, tin spatele varfurilor manageriale, in cazul unor decizii gresite, care pagubesc firma. Pe sume serioase, firmele de asigurari platesc „riscul decizional”, insa asigurarea este platita tot de firma, si nu din buzunarul „prostului” manager. Crema acestor CEO se intalneste in fiecare an in Mai in secret cu alti oligarhi din armata si guverne, printi si regi la intalnirile Bilderberg (video).

Inegalitatea de sanse

Egalitatea de sanse este, in zilele noastre, un principiu la fel de important ca multe altele care fundamenteaza reperul organizatoric social si statal, numit democratie. Se bate toba puternic pe el, insa se aplica foarte putin, cand cineva vrea sa sara peste gardul despartitor de caste.

Planul Inrobirii Globale

End Game (Planul Inrobirii Globale) este un documentar de aproape 2 ore realizat de jurnalistul Alex Jones. End Game pune sub lupa actiunile si planurile elitei globale. In prima parte documentarul prezinta modalitatile prin care s-au ridicat cartelurile bancare internationale. In a doua parte filmul focuseaza asupra intalnirilor Bilderberg din Ottawa si Istambul. Alex si echipa sa au fost interogati timp de 12 ore de politia canadiana inainte de a le da voie sa iasa din aeroport – halal democartie.

Totodata Clubul de la Roma si Bilderberg prin vocea lui Henry Kissinger in jurul anilor 60~70 au declarat ca vor sa reduca populatia globului cu pana la 90%. Au mers atat de departe incat au construit si un monument in America – Georgia Guide Stones – in care au gravat planul in piatra si l-au tradus in 7 limbi.

Interesant de vazut jocul de culise al asa ziselor fundatii caritabile, paravane de cercetare asupra reducerii populatiei precum si modalitati de a pasa sume de bani enorme de la o generatie la alta fara a platii taxe (SUA, UK, Spania, Franta etc mostenirea se impoziteaza cu 60~69%).

Totodata inainte de a fii cunoscuti marelui public, Bill Clinton si Tony Blair la mai putin 1 an dupa ce au participat la o astfel de intalnire, primul a devenit presedinte, iar al doilea prim ministru. Razboiul din Iugoslavia, Kosovo, ei?

Foarte interesant de urmarit cum parintii ideologiei naziste si a superiorirtatii raselor – respectiv Eugenics au fost englezi, americani sponsorizati de Rockefeller.

SURSE

  1. http://schimbarea.blogspot.ro/2007/04/aspectele-intunecate-ale-globalizarii.html
  2. http://schimbarea.blogspot.ro/2008/03/fatada-intunecata-occidentului-si.html
  3. http://schimbarea.blogspot.ro/2008/01/planul-inrobirii-globale-video.html

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Departamentul Național de Informații!

Departamentul Național de Informații (DNI) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul Național de Informații (DNI)!

Departamentul Național de Informații (DNI)

Departamentul Național de Informații (DNI) este o organizație neguvernamentală fără personalitate juridică. Departamentul Național de Informații (DNI) a fost înființat la data de 15 august 2013.

You may also like...