10 semne prin care Iluminații pierd controlul și se apropie de înfrângerea totală

Distribuie!

“Cei care cunosc subtilităţile problemei, ce implică acţiunile malefice şi manipulatoare de control a omenirii, săvârşite de elit „Iluminaţilor” în ultimele sute de ani şi mai ales în ultimii zeci de ani, ştiu că aceste zece semne sunt de fapt mult mai multe, însă pentru acest articol ele sunt suficiente, prezentând sintetic colapsul cabalei malefice.

În ultima decadă elita globală a pornit o cursă nebună de preluare totală a frâielor puterii asupra întregii planete. Acest plan nu este nou pentru ei, deoarece a constituit încă de la început ţelul pe care şi l-au propus, dar odată cu evenimentele de la 11 septembrie 2001, cursa lor spre acapararea puterii totale s-a intensificat foarte mult, intrând pe sistem „turbo” la începutul crizei financiare mondiale din anul 2008.


Cu toate acestea, planul elitei modiale este sortit eşecului, deoarece fiinţa umană acţionează după principiul liberului arbitru şi nu al unui mecanism automat, care poate fi condus după cum dorim. Cu cât elita malefică încearcă mai mult să controleze umanitatea, cu atât este generată mai multă entropie, adică mai multă lipsa de ordine şi de predictibilitate, o alunecare gradată în dezordine.

Chiar dacă la ora actuală cabala criminală posedă averi uriaşe, ea este totuşi nevoită să acţioneze în prezent ca un tiran pentru a putea menţine controlul în punctele-cheie. Acest mod forţat de a acţiona expune însă adevăratele ei intenţii şi îi deconspiră adevăratul chip, pe care ea s-a străduit de secole să-l ţină ascuns în umbră.


Populaţia planetei se trezeşte într-un ritm accelerat şi realizează închisoarea în care a fost amăgita să intre până acum. Parafrazându-l pe Victor Hugo: „Nicio armată nu va putea stopa o idee căreia i-a venit timpul să fie împlinită.”
Prezentăm mai jos cele 10 semne care ne arată că elita globală pierde controlul asupra omenirii:

1. Minciunile oficiale nu mai au credibilitate. Minciunile care sunt spuse mai ales prin intermediul mass-media nu mai au „lipici” decât la o parte din ce în ce mai restrânsă a populaţiei, care încă mai înoată în ignoranţă şi prostie. A trecut vremea când minciunile oficiale, în special cele despre necesitatea războaielor, erau crezute orbeşte. În general vorbind, oamenii vor să creadă ceea ce li se spune atunci când este vorba de viaţă şi de moarte. Dar, precum în binecunscuta poveste a ciobănaşului care a minţit de prea multe ori sătenii, mințind că vine lupul şi atacă oile, a venit timpul când el nu mai este crezut de populaţie, iar aceasta nu îl mai ascultă. Chiar şi dacă oficialii ar spune adevărul în momentul prezent, foarte puţini ar mai fi cei care să-i creadă.

2. Aproape nimeni nu mai crede în politicieni. În cele mai multe ţări, revoltele împotriva sistemului de guvernare sunt din ce în ce mai dese şi mai violente. Sondajele de opinie sunt dezastruoase pentru politicieni şi arată neîncrederea crescândă a populaţiei în ei şi în sistemul politic de guvernare. De exemplu, în SUA doar 10% din populaţie mai are încredere în Congres. Cu alte cuvinte, 90% dintre cetăţeni nu cred că membrii Congresului american sunt competenţi să le conducă ţara.

3. Neîncredere în informaţiile oferite de mass-media. Cele mai recente sondaje arată că 77% din populaţia lumii nu mai crede în ştirile transmise de corporaţiile de televiziune. Nu e de mirare, de pildă, că mass-media internațională a eşuat în lamentabila lor încercare de inducere în eroare a opiniei publice în ceea ce priveşte „armele chimice” din Siria, pentru a obţine aprobarea declanşării unui nou război. Chiar dacă elita criminală a „Iluminaţilor” deţine încă monopolul asupra emisiunilor de ştiri, cu toate acestea ea nu mai poate convinge populaţia planetei că albul este negru, doar pentru că oficialii aşa au spus.

4. Repulsia populaţiei faţă de bancheri. Recent, Ungaria a devenit a doua ţară (după Islanda) care a renunţat definitiv la influenţa şi „ajutorul” unor organisme financiare internaţionale (FMI), care sunt de fapt păpuşile cabalei malefice în lume. Mai mult decât atât, ea aduce sub acuzaţie foştii prim miniştri ai ţării pentru că au îndatorat populaţia faţă de aceste instituţii financiare malefice.

5. Vaticanul acţionează în sensul „curăţeniei” în propria lui curte. Sub Papa Benedict al XVI-lea, Vaticanul a fost infuzat de numeroase scandaluri, mergând de la acuzaţiile de pedofilie, până la cele de spălare de bani şi de fraudă. Poate că această situaţie gravă, ori poate că alte motive ascunse l-au determinat pe Benedict să demisioneze din postul lui de Pontif Suprem, o mişcare fără precedent în ultimele 700 de ani. Noul Papa, Francisc, pare că lupta din greu pentru a recupera terenul pierdut de Biserica Catolică. Fie că aceasta este o mişcare sinceră, ori un simplu act de imagine publică, fapt este că Biserica Catolică a fost forţată să adopte o astfel de atitudine, înainte de a-şi pierde şi bruma de credibilitate pe care o mai are.

6. Răzvrătirea militarilor. Soldaţilor le este interzis să facă declaraţii politice. Cu toate acestea, tot mai mulţi vorbesc acum în mod deschis despre sistemul defectuos de guvernare şi despre cel al înrolării. Ei nu mai doresc războaie, nu mai doresc tensiuni în lume. Într-un fel, ei urmează afirmaţia lui Einstein: „Pionierii unei lumi fără războaie sunt tinerii (bărbaţi şi femei) care refuză să intre în serviciul militar.” Un astfel de boicot ar rezolva multe probleme în întreaga lume.

7. Statul poliţienesc militarizat. Unul dintre cele mai evidente semne ca elita globală pierde repede din avantaj şi din putere este hotărârea de a antrena forţe militare specializate în reprimarea revoltelor sociale, care sunt aşteptate să izbucnească din ce în ce mai mult pe tot cuprinsul planetei.

8. Mişcări de secesiune pretutindeni în lume. Desprinderea unei porţiuni dintr-un stat, ca entitate separată, este ceva ce până de curând nu putea fi conceput. Şi totuşi, este exemplul Cataloniei (în Spania), ori a statelor Colorado şi California în SUA. Mişcări de secesiune se înregistrează de asemenea în Scoţia, precum şi în alte ţări din UE, care flirtează cu ideea renunțării la moneda euro.

9. Alimentele modificate genetic sunt respinse pretutindeni. Una dintre directivele principale ale cabalei malefice a fost şi este: controlează hrana şi astfel vei controla întreaga populaţie a planetei. În teorie, aceasta poate fi adevărat, dar în practică se dovedeşte a fi foarte dificil de aplicat. Lideri mondiali ai unor astfel de „afaceri” criminale (cum ar fi marele concern Monsanto, ale cărui acţiuni criminale sunt expuse în prezent în toată lumea) sunt respinşi de populaţia care doreşte o hrană sănătoasă, lipsită de ingredienţi chimici, ce aduc doar boli şi ruinarea sănătăţii.

10. Prăbuşirea traficului cu droguri. 10 semne prin care elita globală pierde controlul şi se apropie de înfrângerea totală
Cei care cunosc subtilităţile problemei, ce implică acţiunile malefice şi manipulatoare de control a omenirii, săvârşite de elită „Iluminaţilor” în ultimele sute de ani şi mai ales în ultimii zeci de ani, ştiu că aceste zece semne sunt de fapt mult mai multe, însă pentru acest articol ele sunt suficiente, prezentând sintetic colapsul cabalei malefice.

Iluminati Infinite Love is the Only Turth - 01

În ultima decadă elita globală a pornit o cursă nebună de preluare totală a frâielor puterii asupra întregii planete. Acest plan nu este nou pentru ei, deoarece a constituit încă de la început ţelul pe care şi l-au propus, dar începând cu evenimentele de la 11 septembrie 2001, cursa lor spre acapararea puterii totale s-a intensificat foarte mult, intrând pe sistem „turbo” odată cu începutul crizei financiare mondiale din anul 2008.”[1]

SURSE

  1. http://www.edituradaksha.ro/articles/view/10-semne-prin-care-elita-globala-pierde-controlul-si-se-apropie-de-infrangerea-totala-a180
  2. Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Departamentul Național de Informații!

Departamentul Național de Informații (DNI) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul Național de Informații (DNI)!

Departamentul Național de Informații (DNI)

Departamentul Național de Informații (DNI) este o organizație neguvernamentală fără personalitate juridică. Departamentul Național de Informații (DNI) a fost înființat la data de 15 august 2013.

You may also like...

Cookie Consent with Real Cookie Banner