Controlul minții, cea mai puternică armă a viitorului

Distribuie!

“CONTROLUL MINȚII, CEA MAI PUTERNICĂ ARMĂ A VIITORULUI

Revista Excluded Middle a publicat un articol despre un fenomen numit Sindromul Zeilor Tourette. În articol este susținută teoria conform căreia mesaje secrete pot fi transmise în creierul unei persoane, prin muzică, film sau televiziune.


Jurnalistul Paul Rydeen a relatat o experiență proprie.Se afla în mașină și asculta la radio o melodie, Sweet Dream, Eurythmics.El susține că muzica devenise stratificată, groasă, cuvintele deveniseră expresii șerpuite.

Cântăreața Annie Lenox repeta obsesiv cuvântul ucide-mă. Comenzile secrete sunt difuzate pe o undă purtătoare trimisă de agenții necunoscute. Muzica devine un mod de a deschide mințile la comenzile unor persoane.


Au fost multe cazuri în care oamenii au început să tragă cu o armă, din senin, ca la comandă. Inducerea mesajului ucide-mă, în cazul jurnalistului Rydeen s-a realizat în momentul în care acesta a fost conștient și a putut să-și amintească acest incident.

De regulă, inducerea unor astfel de mesaje se realizează în momentul în care persoanele nu sunt conștiente. Subiecții pot fi drogați, hipnotizați sau sub control electronic. Înaintea unor operațiuni speciale, militarii americani vizionează filme care induc un anumit mesaj.

Se cunoaște faptul că în Antarctica a existat o bază secretă numită Noul Berlin, unde naziștii efectuau experimente privind controlul minții, genetica și hibridizarea între oameni și animale.

Se spune că baza este funcțională și că experimentele continuă. Unul dintre experimente are ca obiectiv ștergerea memoriei. Experimentele se realizează și pe copii, considerându-se că aceștia devinsubiecţi ideali, după ce le-a fost ștearsă memoria. Ei sunt pregătiți pentru diferite operațiuni top secret.

Ideea de a lucra cu subiecți copii îi fascina pe naziști, deoarece creierul copiilor este mai ușor de controlat și modificat. Doctorul Mengele a fost printre primii specialiști care a lucrat la astfel de proiecte.

În perioada 1953-1962, CIA a finanțat proiectul MIKULTRA, care explora hipnoza, condiționarea, privarea senzorială, drogurile, cultele religioase, microundele, psihochirurgia, implanturile pe creier și psihoelectronica.

Exista o problemă majoră. Subiecții nu trebuiau să-și amintească aceste experimente. Victor Marchetti, fost angajat CIA a declarat că amnezia era un scop măreț, subiectul nu știa ce a făcut, tu îl trimiți el face ce trebuie.

S-a ajuns la performanța de a induce amnezia în mod hipnotic. Subiecții aveau amintiri numai sub formă de flash-uri fără legătură între ele.

Specialiștii susțin că această tehnică este folosită și de extratereștri. Persoanele care au fost răpite și pe care s-au efectuat experimente își amintesc doar momente dispersate sub formă de flash-uri. Unii își amintesc că aveau ace în creier sau obiecte introduse în nas, fără a putea da mai multe relații despre ceea ce s-a întâmplat.

 

S-a spus despre Oswald, ucigașul președintelui Kennedy, că a fost programat să-l ucidă pe președinte. O persoană poate fi controlată-comandată fără a avea conștiință de acest lucru, programată să întreprindă anumite acțiuni și să mențină anumite atitudini care pot dura o viață.

Comanda poate fi declanșată după luni sau chiar ani de la prima hipnoză și programare. Sentimentul de mânie poate fi creat prin semnale artificiale radio trimise spre creier.”[1]

SURSE

  1. https://www.efemeride.ro/controlul-mintii-cea-mai-puternica-arma-viitorului
  2. Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Departamentul Național de Informații!

Departamentul Național de Informații (DNI) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul Național de Informații (DNI)!

James Paul Warburg, francmason, bancher, părinte fondator și director al Băncii Federale de Rezerve, a făcut următoarea declarație în fața Senatului SUA la data de 17 februarie 1950: "Vom avea un Guvern Mondial, fie ca ne place, fie ca nu ne place. Singura întrebare este daca acest Guvern Mondial va fi adoptat prin cucerire sau prin accept"
Agenda 21 și Guvernul Mondial: Politicile Agendei 21 datează din anii '70, dar aceasta a demarat cu adevărat în 1992, la Summit-ul Pământului de la Rio de Janeiro
10 mituri despre încălzirea globală demontate într-un minut
Proiectele Montauk/Phoenix fac parte din numeroasele operațiuni ultrasecrete cunoscute global sub numele de „Operațiuni Negre” (Black Ops.) și care sunt ascunse cu grijă de ochii opiniei publice
Proiectul Looking Glass
Benjamin Disraeli, Prim-Ministru britanic: "Oamenii de stat ai acestui secol nu au de-a face numai cu guverne, împarați, regi și miniștri, ci și cu societăți secrete, elemente ce trebuie luate în seamă. În definitiv, aceste societăți secrete pot nimici toate acordurile politice."
Libertatea de exprimare sub asediu
Operațiunea Highjump (1946-1947) și Baza 211 a naziștilor din Antarctica
Ce nu ştiaţi despre Uniunea Europeană
Un studiu al istoriei încălcării drepturilor omului de către agenţiile de informaţii ale SUA şi al cercetărilor din domeniul armelor electromagnetice
Multe experimente au confirmat reacțiile de stres ale ființelor umane expuse la radiația microundelor și la câmpuri magnetice și electrice de foarte joasă frecvență
Richard Sauder - Baze subterane secrete

Departamentul Național de Informații (DNI)

Departamentul Național de Informații (DNI) este o organizație neguvernamentală fără personalitate juridică. Departamentul Național de Informații (DNI) a fost înființat la data de 15 august 2013.

You may also like...