Zbigniew Brzezinski: Războiul Climatic și Războiul Psihotronic

Distribuie!

„Tehnologia va pune la dispoziţia liderilor prinicipalelor ţări o serie de tehnici capabile să ducă în secret un război de care vor şti doar un minimum de persoane din cadrul serviciilor de securitate…

Se vor putea utiliza tehnici precum modificarea condiţiilor climatice pentru a provoca perioade extinse de secetă sau de furtună…În plus, s-ar putea să fie posibil -şi tentant – să fie exploatate în scopuri politico-strategice si rezultatele cercetărilor asupra creierului şi comportamentului uman.


Gordon J.F. Mac Donald, un geofizician specialist în probleme militare, a afirmat că şocurile electronice create artificial ar putea produce câmpuri de tensiune relativ înaltă deasupra unor zone ale planetei…În acest fel, s-ar putea crea un sistem care să acţioneze direct asupra capacităţii cerebrale a unei mari părţi a populaţiei în anumite zone si pe perioade de timp extinse”

Sursa: Zbigniew Brzezinski, fost consilier pe probleme de securitate naţională al Preşedintelui Jimmy Carter, co-fondator al Comisiei Trilaterale (împreună cu David Rockefeller, director între 1973-1976) „Between Two Ages : America’s Role in the Technetronic Era” (adevarul.ro)


Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Departamentul Național de Informații!

Departamentul Național de Informații (DNI) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul Național de Informații (DNI)!

Departamentul Național de Informații (DNI)

Departamentul Național de Informații (DNI) este o organizație neguvernamentală fără personalitate juridică. Departamentul Național de Informații (DNI) a fost înființat la data de 15 august 2013.

You may also like...