Vimana: În 1952 s-au descoperit o serie de texte antice hinduse care descriu cu lux de amănunte un aparat de zbor, capabil să zboare dintr-un ţinut în altul sau chiar de pe o planetă pe alta

Distribuie!

“În 1952 s-au descoperit o serie de texte antice hinduse care descriu cu lux de amănunte un aparat de zbor, capabil să zboare dintr-un ţinut în altul sau chiar de pe o planetă pe alta.

Intitulată Vaimanika Sastra, cartea descrie toate detalile aparatelor de zbor pe care le foloseau anticii. Aceste aparate, în număr de 28, erau concepute în aşa fel încât să efectueze diverse zboruri, informează efemeride.ro. Conform aceleiaşi surse, unele erau capabile să zboare de pe o planetă pe alta.


Aceste avioane, care au fost inventate în urmă cu peste 7000 de ani, erau dotate cu niște motoare speciale pe bază de mercur vortex, un fel de propulsie electrică. Această tehnologie este una străină omului modern, ceea ce semnifică faptul că acea civilizație misterioasă era extrem de avansată din punct de vedere tehnologic.

Aceste avioane impresionante sunt numite Vimana, cuvânt care provine din sanscrită și semnifică „precum o pasăre”. Aceste Vimana erau construite sub trei mari categorii: Vimana chandrika, cele capabile să zboare doar pe Terra, prin aer și prin apă, Vyomaayaana Tantra, cele capabile să ajungă dintr-un loc în altul din Univers şi Vishwambhara, cele care zburau dintr-o lume în alta.”[1][2]


SURSE

  1. http://efemeride.ro
  2. https://evz.ro/dezvaluirea-care-socheaza-omenirea-este-uluitor-ce-se-intampla-in-urma-cu-7000-de-ani.html
  3. Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Departamentul Național de Informații!

Departamentul Național de Informații (DNI) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul Național de Informații (DNI)!

Departamentul Național de Informații (DNI)

Departamentul Național de Informații (DNI) este o organizație neguvernamentală fără personalitate juridică. Departamentul Național de Informații (DNI) a fost înființat la data de 15 august 2013.

You may also like...