Urmele legendarelor civilizaţii Atlantida şi Lemuria: Construcţiile gigantice descoperite pe fundul oceanelor în mai multe locuri de pe glob

Distribuie!

“Este de asemenea semnificativ să menţionăm şi construcţiile gigantice descoperite pe fundul oceanelor în mai multe locuri de pe glob şi care pentru cei mai mulţi oameni au rămas aproape necunoscute. Ele sunt foarte asemănătoare construcţiilor similare de pe uscat şi, în mod surprinzător, deşi sunt impresionante, ele lipsesc din manualele de istorie actuale.

Teoriile oficiale nu reuşesc să ne ofere o explicaţie convingătoare a modului în care au apărut aceste construcţii, mai ales dacă avem în vedere faptul că solul pe care se află este scufundat de cel puţin 10.000 de ani, ceea ce înseamnă că civilizaţia care le-a construit este cu mult mai veche. Mai mulţi cercetători sugerează că toate aceste construcţii subacvatice gigantice ar putea reprezenta urmele legendarelor civilizaţii Atlantida şi Lemuria.


Astfel, în anul 1968 a fost descoperit pe fundul oceanului Atlantic, lângă insulele Bimini, de către Dr. Manson Valentine o adevărată șosea subacvatică, pavată cu sute de imense lespezi megalitice de piatră ce cântăreau fiecare între 1 și 10 tone.

În anul 1975 o echipă formată din aproximativ 20 de cercetători printre care arheologi, biologi marini, cartografi şi geologi au realizat investigaţii în zona respectivă şi au analizat probe din acel site. Probele au indicat faptul că este foarte dificil de stabilit proveniența respectivelor materiale de construcție. Acest drum imens, denumit „Bimini Road” a rămas până azi complet inexplicabil pentru arheologia oficială.


În perioada 1950-1960, celebrul explorator francez Jacques Cousteau a fotografiat gigantice urme străvechi de şenile pe fundul Oceanului Atlantic, iar cercetătorii sovietici au filmat, la adâncimea de 2.970 m, acelaşi tip de urme pe fundul Oceanului Pacific (în largul coastelor Ecuadorului).

În anul 1987 a fost făcută o altă descoperire uimitoare, pe fundul oceanului Pacific, lângă insula japoneză Yonaguni : un masiv complex piramidal, de mărimea a două terenuri de fotbal, format din așezarea suprapusă pe 5 nivele a unor ciclopice blocuri de piatră dreptunghiulare.

Acest complex misterios a fost descris și comentat de către cercetători de renume precum Graham Hancock, Masaaki Kimura sau David Wilcock, care au arătat că se poate afirma fără nici un dubiu că această construcție nu este o formațiune naturală, ci a fost realizată în mod artificial de către o civilizație necunoscută nouă. Dovezile geologice evidențiază că structurile subacvatice de la Yonaguni sunt scufundate de cel puțin 14.000 de ani, adică din perioada topirii ghețarilor ce a a vut loc după ultima glaciațiune.

Problema care apare este că istoria oficială afirmă însă că în acea perioadă oamenii trăiau în peșteri, având un nivel de civilizație cu totul rudimentar, ceea ce ar face cu totul improbabilă supoziția că ei ar fi putut construi un asemenea uriaș edificiu. Arheologii oficiali se află astfel în imposibilitaea explicării provenienței acestui complex megalitic.

Interesant este și faptul că piramida de la Yonaguni se află plasată într-o zonă ce a fost denumită „Triunghiul Dragonului” și care este situată pe exact aceeași latitudine cu „Triunghiul Bermudelor” având și același gen de proprietăți magnetice (legate de scufundarea și dispariția a nenumărate nave maritime și de avioane) ca și acesta.

În anul 2000, în zona insulelor Bahamas, lângă Cuba, au fost descoperite mari blocuri de piatră şi alte piramide subacvatice. Sunt edificatoare în acest sens cercetările realizate de arheologul rus Paulina Zelitsky, sintetizate într-un scurt video al cărui link îl puteți găsi la finalul acestui articol.

În anul 2001 a fost descoperit un uriaş oraş subacvatic pe fundul oceanului Indian, în zona Golfului Cambay, lângă India. Conform specialiştilor, acest oraş are o vechime de cel puţin 9.000 de ani.

Recent, exploratorii americani și francezi au făcut o altă descoperire uimitoare pe fundul oceanului, la aproximativ 2000 metri adâncime, în Triunghiul Bermudelor : o piramidă tetraedrică monumentală ce are o înălțime de aproape 200 metri (mai înaltă decât cele din Egipt), având latura bazei de 300 metri.

Această piramidă fusese deja identificată cu ajutorul sonarului încă din anii ’60, însă de curând echipe independente de scafandri francezi și americani au confirmat existența uriașei construcții, ce este parțial îngropată în nisip. Observațiile au indicat faptul că piramida este parțial translucidă, de ca și cum ar fi din cristal.”

Sursa: https://armoniacosmica.wordpress.com/2012/08/06/o-scurta-incursiune-in-istoria-mai-putin-cunoscuta-a-omenirii-i

Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Departamentul Național de Informații!

Departamentul Național de Informații (DNI) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul Național de Informații (DNI)!

Departamentul Național de Informații (DNI)

Departamentul Național de Informații (DNI) este o organizație neguvernamentală fără personalitate juridică. Departamentul Național de Informații (DNI) a fost înființat la data de 15 august 2013.

You may also like...

Cookie Consent with Real Cookie Banner