Universul parapsihologic se ocupă cu ceea ce se află dincolo de existenţa materială

Distribuie!

“Universul parapsihologic se ocupă cu ceea ce se află dincolo de existenţa materială, pe care o dirijează. Fenomenele inexplicabile în parapsihologie sunt denumite paranormale, aceleaşi fenomene în religie fiind cunoscute ca minuni.

Aici se ascund, de fapt, Adevărurile Supreme. Aceste fenomene sunt notate cu litera grecească psi, definind necunoscutul. Universul Psi este un domeniu controversat, aflat în conflict cu legile existenţei materiale, fiind privit de unii oameni cu scepticism, dar stârnind permanent curiozitatea chiar şi acestora.


Cunoaşterea Universului Psi de fiecare dintre noi ar putea duce la salvarea planetei de la distrugere, căci aici se află secretul continuării sau sfârşitului vieţii noastre.

De când se naşte, omul intră în lumea materială din jurul său şi încearcă să o desluşească. Foloseşte cele cinci simţuri ca punţi de legătură între universul său interior şi cel exterior. Cu ajutorul văzului, auzului, mirosului, gustului şi pipăitului, el percepe în spaţiu şi timp materia înconjurătoare pe care şi-o reprezintă în planul psihic conştient.


Dar viaţa materială este oare singura şi cea mai importantă? Iniţiaţii cunosc existenţa părţii invizibile a Uni­ver­sului, posibilitatea comunicării cu entităţile trecute din existenţa materială în lumea spirituală, precum şi posibilitatea folosirii adevăratelor forţe din natură.”

Sursa: Romulus Popescu – https://jurnalul.ro/paranormal/sa-descoperim-secretele-umbrei-514232.html

Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Departamentul Național de Informații!

Departamentul Național de Informații (DNI) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul Național de Informații (DNI)!

Departamentul Național de Informații (DNI)

Departamentul Național de Informații (DNI) este o organizație neguvernamentală fără personalitate juridică. Departamentul Național de Informații (DNI) a fost înființat la data de 15 august 2013.

You may also like...