Un echilibru energetic al tuturor centrilor corpului asigură echilibru şi protecţie în viaţă

Distribuie!

“Clarvăzătorii tibetani afirmă că în jurul corpului se zăreşte un halou multicolor în care se scaldă corpul, halou cunoscut sub numele de aură. Intensitatea şi culorile sale exprimă starea de sănătate, starea evoluţiei spirituale a fiecăruia.

În corpul fizic, pe axa centrală, de deasupra capului până la baza coloanei vertebrale, se găsesc şapte centri energetici (chakre) ai corpului energetic. Aceşti centri sunt cunoscuţi sub numele: Sahasrara, Ajna, Vishuddha, Anahata, Manipura, Swadhisthana şi Muladhara.


Fiecăruia dintre ei îi corespunde o culoare din spectrul celor şapte culori. Concentrarea pe culoarea corespunzătoare centrului respectiv face ca frecvenţa acesteia să fie un generator de energie care ajută la activarea cât mai intensă a acelui centru. Cel mai important este centrul de deasupra capului, Sahasrara, corespunzător culorii violet. Este centrul suprem de contact cu infoenergiile Universului, cu Divinitatea. Acesta ajută la o deschidere cât mai bună a funcţiei psihice, asigurând şi o cât mai mare protecţie a persoanei.

Dinamizarea sistematică a acestui centru prin concentrare, meditaţie şi alte tehnici speciale determină chiar apariţia unor puteri paranormale, precum şi ameliorarea unor stări patologice sau vindecări la nivelul corpului fizic.


Există şi anumite cuvinte ce reprezintă chei pentru o deschidere cât mai bună a centrilor energetici. Tibetanii, alături de alţi asiatici, fac meditaţie, pronunţând aceste cuvinte cheie, numite mantre, pentru menţinerea echilibrului în corpul energetic şi implicit în cel fizic. Aceste mantre sunt pentru: Sahasrara – NAH, Ajna – AUM, Visuddha – HAM, Anahata – YAM, Manipura – RAM, Swadhisthana – VAM şi pentru Muladhara – LAM.

Un echilibru energetic al tuturor centrilor corpului asigură echilibru şi protecţie în viaţă. În lumina albă, pură, se contopesc toate cele şapte culori. La moarte, această lumină se stinge în corpul fizic. Sufletul devine umbră şi pluteşte, fiind tulburat de şocul brusc al morţii. În moarte nu există întuneric, ci doar lumina strălucitoare eliberată de umbrele naşterii şi morţii, eliberată de constrângerile vieţii materiale.

Mintea noastră poate construi punţi între cele două lumi. Defunctul, din noua lume în care ajunge, este conştient de lumea materială, pe care o vede şi o aude. După ce a trecut graniţa dintre lumi, el nu ştie încă unde se află, dacă este viu sau mort. Îi vede şi îi aude pe cei aflaţi în viaţă, de acolo, din noua dimensiune în care a trecut.

Însă, el este tulburat de tristeţea celor vii. Hoinăreşte, putând trece prin structurile materiale! Dar în momentul când realizează că aceasta este propria proiecţie, are loc o eliberare instantanee. Spiritele care, prin dorinţele lor, rămân puternic ataşate de Pământ, bântuie sub formă de fantome.

Sufletele lor arată că un trup strălucitor, iluzoriu, ce poate fi văzut de alte fiinţe cu sensibilităţi extrasenzoriale.”

Sursa: Romulus Popescu – https://jurnalul.ro/paranormal/moartea-nu-exista-536352.html

Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Departamentul Național de Informații!

Departamentul Național de Informații (DNI) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul Național de Informații (DNI)!

Departamentul Național de Informații (DNI)

Departamentul Național de Informații (DNI) este o organizație neguvernamentală fără personalitate juridică. Departamentul Național de Informații (DNI) a fost înființat la data de 15 august 2013.

You may also like...