Un clarvăzător militar descria vederea la distanță ca „proiectarea conștiinței departe de corp, ca într-un spațiu paralel, dar unul care se împletește cu cel pe care-l experimentăm prin cele 5 simțuri”

Distribuie!

“Dr. Paul Smith, un clarvazator si autorul unei carti despre vizualizarea la distanta, carte intitulata „Citind mintea dusmanului” (Reading the Enemy’s Mind), a obtinut un doctorat în filosofie la Universitatea din Texas, din Austin, în 2009. Teza sa de doctorat afirma ca perceptia extrasenzoriala este o dovada ca mintea este mai mult decât materie pur si simplu. El argumenteaza aceasta referindu-se la diverse aspecte legate de parapsihologie si vizualizarea la distanta. O copie PDF a acestei disertatii poate fi descarcata gratuit de pe site-ul Universitatii din Texas.

Exista si o revista consacrata vizualizarii la distanta (editata de Daz Smith), numita „Eight Martinis”, din care au aparut deja 12 numere, disponibile si pe site-ul revistei. Numele ciudat este un termen intern folosit de comunitatea de informatii care practica vizualizarea la distanta.


Ingo Swann, un personaj cheie al acestei comunitati îl explica spunând ca termenul se refera la rezultate de clarviziune atât de bune încât „sparg realitatea oricui” si dupa care nu-ti revii decât daca bei „opt Martini”. Revista contine nu putine referiri la fenomenul OZN. Interviurile lui Daz Smith cu clarvazatorii includ, de obicei, cel putin o întrebare, daca cel în cauza a observat vreun OZN.

Paranormalul din noi


Un clarvazator militar descria vederea la distanta ca „proiectarea constiintei departe de corp, ca într-un spatiu paralel, dar unul care se împleteste cu cel pe care-l experimentam prin cele 5 simturi”.

Clarvazatorii efectueaza o calatorie prin spatiu, pot simti ceva în jurul lor, sau pe terenul la care au ajuns, dar probabil „într-un spectru de lumina diferit” întrucât ei nu sunt vazuti de cei aflati acolo… Uneori este ca si cum ai privi printr-un ochi de geam. Doar observi; nu interactionezi cu cele de acolo… Vizualizarea la distanta trebuie realizata într-o stare echilibrata, foarte stabila si concentrata a mintii si a corpului, ca si în conditii specifice.

Un capitol masiv în fisierele eliberate de CIA priveste conexiunea dintre vizualizarea la distanta si fenomenul OZN: materiale privind cazuri OZN, actiuni de ufologie ale clarvazatorilor, alte persoane implicate atât în ufologie cât si în vizualizarea la distanta.

Pe lânga cazurile Rendlesham si Cash-Landrum, deja amintite, în aceste documente sunt trimiteri la cazul de rapire de la Pascagoula, la mutilarile de animale, la o tentativa de a vedea planeta Marte acum un milion de ani, o deplasare la „Sediul Federatiei Galactice”, OZN-uri subacvatice, baze ET pe Pamânt si altele.

Toate acestea au fost „tinte” în timpul unor sesiuni de antrenare a clarvazatorilor militari. Isaac Koi nota ca unele dintre aceste titluri „nu sunt chiar tipice pentru CIA”. A existat chiar si un program de instruire pentru contracararea activitatii extraterestrilor pe Terra…

Conexiunea dintre clarvazatori si ufologie este mai profunda decât ar parea la o examinare superficiala. Ajunge sa mentionam doar câteva nume regasite în documentele CIA: astrofizicianul Jacques Vallee, cercetatorii Hal Puthoff si Russell Targ, de la Institutul Stanford, generalul maior Albert N. Stubblebine III, Robert Wood, de la McDonnell Douglas, astronautul Edgar Mitchell, miliardarul Robert Bigelow, scriitorii Jim Marrs si Jim Schnabel. Multi dintre oamenii pentru care exista informatii detaliate în aceste fisiere sunt membri ai asa-numitului „Aviary”: Kit Green si Ron Pandolfi de la CIA, colonelul John Alexander (armata SUA), Dale Graff (DIA), C. B. Scott Jones (US Navy).”

Sursa: http://www.mixdecultura.ro/2016/11/clarvazatorii-militari-americani-si-fenomenul-ozn/

Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Departamentul Național de Informații!

Departamentul Național de Informații (DNI) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul Național de Informații (DNI)!

Departamentul Național de Informații (DNI)

Departamentul Național de Informații (DNI) este o organizație neguvernamentală fără personalitate juridică. Departamentul Național de Informații (DNI) a fost înființat la data de 15 august 2013.

You may also like...