Piramidele din Bosnia: Dovezi științifice de necontestat despre uluitoare surse de energie liberă în Antichitate

Distribuie!

“Una dintre descoperirile monumentale, care ar putea schimba complet viziunea omenirii din prezent, a fost ignorată în totalitate de mass-media internaţională, chiar dacă echipa care a realizat cercetările a petrecut patru ani de studii geologice şi arheologice intense.

Situl arheologic cu piramide, care în prezent este cel mai „activ” pe glob, este situat în Bosnia şi a fost descoperit în anul 2005. Echipa de cercetători care a studiat în amănunţime situl a demonstrat fără echivoc că piramidele respective erau de fapt folosite ca nişte veritabile surse de energie liberă în antichitate.


Cercetările arăta cum din vârful piramidelor ţâşnesc coloane de energie electromagnetică, precum nişte semnale foarte puternice, care nu pot fi explicate de către ştiinţa oficială.

Dovezi copleşitoare, susţinute de către cercetări ale tuturor comunităţilor de arheologi din lume dovedesc faptul că ceea ce se afirmă în prezent despre culturile şi civilizaţiile antice de pe planeta noastră este în totalitate greşit.


Se afirmă că motivul principal pentru care o astfel de descoperire epocală a fost complet ignorată şi evitată de mass-media internaţională este subjugarea ei de către corporaţiile elitei oculte ce doreşte să stăpânească omenirea prin manipularea informaţiei şi prin alte mijloace teribile de supunere şi control în masă.

Motivul secundar a fost acela că o astfel de prezentare ar fi forţat modificarea sistemelor de gândire religioasă, ştiinţifice şi academice, care există în prezent în lume.

Dr. Sam Osmanagich a investigat piramidele peste tot în lume acolo unde ele se află, însă dintre toate el consideră piramidele recent descoperite la Visoko, în Bosnia, ca fiind cele mai relevante.

Ceea ce este însă şi mai remarcabil este modul în care el a fost atacat cu înverşunare în media internaţională de către comunitatea ştiinţifică, datorită incredibilelor sale descoperiri, pe care le-a înfăţişat fără complexe.

Primul lucru pe care îl fac puterile lumii atunci când sistemul lor de control al lumii este ameninţat, e acela de a crea o informaţie falsă pentru a determina oamenii să creadă că tehnologiile din vechime reprezintă de fapt ceva fals.

În clipul video de mai jos, dr. Osmanagich detaliază sintetic următoarele idei:

1. piramidele din Bosnia sunt primele piramide din Europa;

2. ele sunt cele mai mari din Europa;

3. laturile lor cardinale sunt cele mai precis orientate din lume;

4. materialul de construcţie care a fost identificat în situl respectiv este mai calitativ şi mai eficient decât cel mai bun beton din zilele noastre;

5. piramidele din Bosnia reprezintă cele mai vechi piramide din lume;

6. sub aceste piramide există cea mai mare reţea antică de tuneluri şi de camere subterane care a fost găsită până în prezent;

7. în aceste tuneluri au fost găsite blocuri gigantice de piatră, cântărind peste 9 tone fiecare.”[1]

rp_piramidele-din-bosnia.jpg bosnia piramida

Video

SURSE

  1. http://www.edituradaksha.ro/articles/view/dovezi-stiintifice-de-necontestat-despre-uluitoare-surse-de-energie-libera-in-antichitate-a91
  2. Foto: Internet
  3. Video: YouTube

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Departamentul Național de Informații!

Departamentul Național de Informații (DNI) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul Național de Informații (DNI)!

Departamentul Național de Informații (DNI)

Departamentul Național de Informații (DNI) este o organizație neguvernamentală fără personalitate juridică. Departamentul Național de Informații (DNI) a fost înființat la data de 15 august 2013.

You may also like...

Cookie Consent with Real Cookie Banner