Trezindu-ne şi elevându-ne conştiinţa, controlăm viaţa

Distribuie!

“Materie plus Câmp egal Structură. Câmpurile de energie invizibile sunt cele care dau forma lumii materiale. Suntem un câmp de energie, iar forma trupului nostru este dată de câmpul nostru. Suntem cu toţii parte a acelui aşa-numit câmp, energie a tot ce există, fiecare suntem o părticică din Dumnezeu. Nu poţi fi niciodată separat de Dumnezeu, eşti tot ceea ce El este. Despre asta este vorba.

Biserica lipsea fiinţa umană de putere când îi spunea că nu poate ajunge la spirit fără mijlocirea ei. Ştiinţa face acum la fel. Pentru că ştiinţa, medicina îţi spun că sănătatea este o chestiune fizică ce nu are legătură cu tine, când de fapt are în totalitate legătură cu tine. Este câmpul tău, credinţa ta, sunt gândurile tale, energia ta, care îţi modelează trupul şi viaţa.


Atât ştiinţa cât şi religia ne-au luat ceva ce am avut nativ, apoi ne-a vândut o copie palidă. De la biserică am primit atâta spirit pe cât aveam de la început. Însă nu primim atâta sănătate de la centrele medicale pe cât avem în noi şi ne stă la dispoziţie de la început. E timpul să ne recâştigăm puterea.

Iată un citat al fizicianului Albert Einstein, care spune „Câmpul este singura forţă guvernatoare a particulei”. Ce este particula? Materie. Deci câmpul este singura forţă guvernatoare a materiei.
Altfel spus, când privim lumea fizică sau ne privim în oglindă, când privim universul în care trăim, câmpul de energie este cel care dă formă tuturor acestora. Este necesar să dăm importanţă câmpului, deoarece l-am scos din ecuaţie în lumea newtoniană.


Să ne întoarcem la fizica newtoniană, pentru care există doar trupul. Dar ce facem cu conştiinţa? Spre deosebire de fizica newtoniană, în fizica cuantică, conştiinţa nu este prezentă doar în fundal, ca un câmp de energie, ci şi mai important, ea este deasupra trupului. Conştiinţa îţi controlează trupul. De fapt ne întoarcem la citatul lui Albert Einstein: „Câmpul este singura forţă guvernatoare a particulei.” În acest caz, conştiinţa este singura forţă guvernatoare a trupului. Acesta e aspectul fizic al poveştii. Când îţi trezeşti conştiinţa şi înveţi să-ţi controlezi mintea, îţi controlezi viaţa. Totul este în conştiinţa ta.

În cadrul fizicii cuantice, încă din anul 1930 cercetătorii înţeleseseră acest aspect. Sir James Jeans, unul dintre fondatorii teoriei cuantice, a exprimat existenţa universului foarte simplu:
„Curentul cunoaşterii se îndreaptă către o realitate non-mecanicistă. Universul începe să fie privit mai degrabă ca o mare idee decât ca o mare maşinărie. Conştiinţa nu mai pare a fi un intrus în tărâmul materiei, ci este necesar să fie considerată mai degrabă creatoarea şi conducătoarea domeniului material.””[1]

SURSE

  1. https://yogaesoteric.net/prin-intermediul-unei-evolutii-spirituale-constiente-omenirea-poate-iesi-de-sub-conditionarea-genetica-ii
  2. Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Departamentul Național de Informații!

Departamentul Național de Informații (DNI) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul Național de Informații (DNI)!

Departamentul Național de Informații (DNI)

Departamentul Național de Informații (DNI) este o organizație neguvernamentală fără personalitate juridică. Departamentul Național de Informații (DNI) a fost înființat la data de 15 august 2013.

You may also like...