Simțurile subconștiente pe care omul actual nu le folosește niciodată

Distribuie!

“Omul raționează egocentric, pornind de la sine către infinit. De pildă, dacă întrebăm pe un savant până unde se extinde Universul, el va răspunde cu promptitudine: ”La infinit!” – expresie care pune punct gândirii noastre. Pentru a extinde cunoștințele noastre despre Universul în care trăim, trebuie să privim lucrurile și din exteriorul noțiunii infinit.

Și atunci ne vom da seama că Universul este format din miliarde de galaxii și sisteme solare, cu mii de miliarde de planete cu civilizații tehnologice aflate în diferite faze de dezvoltare. Să ne îndepărtăm și mai mult de limita infinit. Vom constata că există mii de alte universuri, ce interacționează energetic între ele și țin această megastructură cosmică indivizibilă.


În continuare, calea duce către adevăratul Dumnezeu. Dar nu spre un dumnezeu plăsmuit de religii, cu aspect umanoid și cu necesități biologice aferente speciei umane terestre, ci către un Dumnezeu sub formă de energie supremă, situat la nivel superior de manifestare a materiei vii.

În spațiul cosmic totul se rezumă la materie, energie și informație; iar energiile universale sunt supuse procesului de transformare continuă și au o existență nelimitată în timp.


Egocentrismul uman constituie o piedică și în cunoașterea energiilor paranormale existente în subconștientul omenirii, ce au trecut în stare latentă (în adormire) prin nefolosirea acestora. Este demonstrat din punct de vedere științific, că simțurile care nu sunt folosite se atenuează și dispar în labirintul necunoscut al creierului uman. Trebuie să analizăm energiile omului și din exterior spre interior, în raport cu biosfera terestră.”[1]

Mai multe pe larg aici -> http://jurnalparanormal.ro/content/sim%C8%9Burile-subcon%C8%99tiente-pe-care-omul-actual-nu-le-folose%C8%99te-niciodat%C4%83

SURSE

  1. http://jurnalparanormal.ro/content/sim%C8%9Burile-subcon%C8%99tiente-pe-care-omul-actual-nu-le-folose%C8%99te-niciodat%C4%83
  2. Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Departamentul Național de Informații!

Departamentul Național de Informații (DNI) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul Național de Informații (DNI)!

Departamentul Național de Informații (DNI)

Departamentul Național de Informații (DNI) este o organizație neguvernamentală fără personalitate juridică. Departamentul Național de Informații (DNI) a fost înființat la data de 15 august 2013.

You may also like...