Regionalizarea României, Agenda 21 și Noua Ordine Mondială

Distribuie!

“Multi se intreaba care este adevaratul scop al regionalizarii, masura globalista impusa de Bruxelles si promovata de o mare parte dintre politicienii globalisti romani.

Adevaratul scop al regionalizarii Romaniei este indeplinirea unui punct important aflat pe agenda socialista a Noii Ordini Mondiale (Agenda 21) si anume: faramitarea natiunilor pentru un control mai facil al acestora.


Regionalizarea va distruge autoritatea centrala a statului, in acest fel comisia europeana putand controla mult mai usor regiunile europene. Acum este putin mai dificil pentru dictatoriala comisie europeana sa-si impuna directivele deoarece exista parlament si tot felul de autoritati nationale care se misca mai greu sau chiar se opun unor masuri globaliste mai radicale.

Pe scurt, globalista comisia europeana va conduce regiunile in mod direct fara a mai avea nevoie de aprobari din partea autoritatilor statului.


Regionalizarea nu-i ajuta pe cetateni in vreun fel, ci numai pe globalisti.
Regionalizarea nu a fost ceruta niciodata de cetateni, ci a fost impusa de la Bruxelles.
Regionalizarea impusa de Bruxelles nu aduce niciu progres, ci ne intoarce cu cateva sute de ani in urma.

Ati observat cati politicieni romani s-au chinuit pe la TV sa prezinte avantajele regionalizarii? Niciunul dintre acestia n-a prea reusit sa convinga. Stiti de ce n-au reusit respectivii politicieni sa prezinte avantajele regionalizarii? Pentru ca acestea, de fapt, nu exista – regionalizarea nu aduce beneficii cetatenilor, ci are doar scopul ascuns de a faramita autoritatea statala.

Comisia europeana este o simpla unealta a globalistilor. Aceasta comisie nu face altceva decat sa pregateasca terenul pentru Noua Ordine Mondiala (NOM), guvernul mondial. In ecuatia NOM, planeta va fi condusa prin intermediul ONU.

Va fi implementata aceasta regionalizare si in Romania? Din pacate, cred ca da.

Cine s-a informat stie ca regionalizarea este doar unul dintre punctele aflate pe lista globalistilor. Din pacate, globalistii ne pregatesc si alte surprize: supravegherea electronica totala, distrugerea proprietatii private, distrugerea clasei de mijloc (partial inceputa) si altele depre care voi scrie cateva randuri in postari vitoare.

La Summitul Consiliului European de la Bruxelles, s-a hotărât centralizarea puterii financiare. Toate băncile din Uniunea Europeană vor fi sub un mecanism centralizat de control începând cu 2014. Inclusiv băncile naţionale ale fiecărui stat-membru!

Această uzurpare a puterii monetare a statelor suverane din Europa presupune existenţa unui “supervizor general al întregii Europe”. Naţiunilor nu li se vor mai permite să-şi administreze propriile finanţe, acestea fiind administrate de tehnocraţii de la Bruxelles.

Exact ce şi-a dorit Oculta Mondială de mult! Şi când zic, Oculta Mondială, mă refer în special la organizaţia Illuminati, dar şi la alte organizaţii ca Grupul Bilderberg, Clubul de la Roma sau Comisia Trilaterală. A controla financiar fiecare stat-membru ar fi fost mult mai dificil…aşa va exista un control deplin al Ocultei Mondiale asupra întregii Europe.

Ce este Agenda 21?

Agenda 21 este un plan prezentat de ONU in 1992, la conferinta „Earth Summit” care a avut loc in Rio de Janeiro, Brazilia. Multi stiu ca ONU este o organizatie care apartine globalistilor. ONU este folosita de cativa miliardari puternici pentru a trasa viitorul global al omenirii.

Tot sub influenta globalistilor miliardari se mai afla si urmatoarele institutii: FMI, Banca Mondiala, WTO (World Trade Organization – Organizatia Mondiala a Comertului).

Globalistii par a fi obsedati de protejarea mediului. Spun par pentru ca, de fapt, globalistii miliardari se folosesc de povestea cu mediul numai pentru a putea conduce lumea asa cum doresc. Acestia promoveaza, la fel ca si nazistii germani, protectia mediului (ecofascism) intr-o forma extrema, forma in care planeta ajunge sa valoreze mai mult decat viata umana.

Din aceasta cauza, in ultimii ani, au aparut tot felul de taxe verzi: taxa de carbon (scam), nenumaratele taxe de mediu, timbre verzi, energie curata, clasificarea Euro in cazul automobilelor …

Observati ca acesti „protectori neobositi ai mediului” nu fac altceva decat sa inventeze biruri peste biruri, noi inginerii prin care sa-si umfle conturile si sa stapaneasca. Credeti ca vreunul dintre acesti miliardari globalisti circula cu vreo masinuta electrica pentru a nu polua mediul inconjurator? Hahahahaha … globalistii circula cu masini cat tancul iar in garaje au numai sporturi tip Ferrari, Lamborghini. Poluarea se refera numai la fraierii care trebuie taxati.

Asa-numita incalzire globala este tot o inventie a globalistilor, o inselatorie de proportii globale. Teoria incalzirii globale este doar o pseudoteorie deoarece niciodata n-a putut fi demonstrata.

Tot acesti globalisti vorbesc si despre o noua religie – NEW AGE (Noua Era) – religie care are ca punct central venerarea planetei, adica venerarea pietrelor, a prafului, a copacilor, a ciupercilor de padure… Globalistii sunt obsedati si de Gaia, zeita care reprezenta Pamantul in mitologia greaca. Stiti vorba: „Fii cuminte ca te ia mama gaia” :), adica, pe romaneste, daca nu esti cuminte te mananca pamantul. Corect. Gaia este venerata si de neopagani (un simbol al acestora este pentagrama).

Se poate usor observa cum globalistii se folosesc de protectia mediului pentru a-si putea pune planurile globaliste in aplicare. Revenind la Agenda 21, va invit sa vizionati un clip in care popularul Glenn Beck isi exprima propria opinie despre acest plan ONU.”[1][2][3]

SURSE

  1. http://www.stiri-extreme.ro/5927-2
  2. https://www.rostirea.ro/news/regionalizarea-romaniei-agenda-21-si-noua-ordine-mondiala-2
  3. http://blog.kraftwin.ro/2013/03/regionalizarea-romaniei-agenda-21-si.html
  4. Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Departamentul Național de Informații!

Departamentul Național de Informații (DNI) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul Național de Informații (DNI)!

Departamentul Național de Informații (DNI)

Departamentul Național de Informații (DNI) este o organizație neguvernamentală fără personalitate juridică. Departamentul Național de Informații (DNI) a fost înființat la data de 15 august 2013.

You may also like...