Povestea elvețianului, Billy Meier, probabil cel mai cunoscut “contactat” în domeniul OZN

Distribuie!

“Documentarul de mai jos este un pas înainte pe calea proiectului Disclosure (Dezvăluirea) la nivel mondial, despre contactele pământenilor cu reprezentanţii unor civilizaţii extraterestre.

Elveţianul Billy Meier este probabil cel mai cunoscut „contactat” în domeniul OZN; fotografiile, filmele şi relatările sale despre pleiadianca Semjase, cu care s-a întâlnit de mai multe ori în anii ’70 sunt şi în prezent inatacabile.


Tocmai de aceea, oamenii de ştiinţă contemporani caută să le ignore sau să le includă în celebra, dar ridicola sintagmă a aşa-ziselor „materiale controversate”. Adevărul este că fotografiile furnizate de Billy Meier sunt de departe cele mai clare şi mai uluitoare dovezi ale existenţei OZN-urilor şi vieţii extraterestre, care au fost prezentate până acum.

Unele dintre navele spaţiale pleiadiene, cum ar fi cea din fotografia de mai sus, se aseamănă cu un tort aniversar! Altele se apropie mai mult de ideea obișnuită pe care oamenii o au despre aşa-numitele „farfurii zburătoare”.


Nimeni nu a putut demonstra falsul acestor materiale documentare, deşi s-a încercat aceasta în repetate rânduri. De multe ori s-au „plantat” în mod intenţionat „dovezi” false de către oamenii de ştiinţă speriaţi şi de către mass-media obedientă, în vederea manipulării opiniei publice.

top-secret-UFO-folder-thumb

Cu toate acestea, ceea ce a oferit Billy Meier întregii lumi şi comunităţii ştiinţifice reprezintă dovezi irefutabile ale contactului cu civilizaţia extraterestră din sistemul Pleiade.”[1]

Video

SURSE

  1. http://www.edituradaksha.ro/articles/view/un-nou-documentar-care-prezinta-elemente-inedite-despre-intalnirile-de-gradul-iii-ale-lui-billy-meier-a256
  2. Foto: Internet
  3. Video: YouTube

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Departamentul Național de Informații!

Departamentul Național de Informații (DNI) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul Național de Informații (DNI)!

Departamentul Național de Informații (DNI)

Departamentul Național de Informații (DNI) este o organizație neguvernamentală fără personalitate juridică. Departamentul Național de Informații (DNI) a fost înființat la data de 15 august 2013.

You may also like...

Cookie Consent with Real Cookie Banner