Misterul calatorului din tara Taured, tara care nu exista – venit dintr-un alt univers paralel

Distribuie!

Iata un caz, care este la fel de bizar pentru oamenii normali, nu insa si pentru adeptii Fizicii Cuantice. De ce nu este bizar pentru adeptii Fizicii Cuantice ? Pentru ca acestia au o alta viziune asupra Universurilor (nu Universului). Ideea de “Universuri Paralele” este veche de vreo 60 de ani, dar de abia in anul 2010, Universitatea California din Santa Barbara a demonstrat stiintific existenta lor.

In continuare, cazul pe care o sa-l vedeti, este, asa cum spuneam mai sus, bizar pentru omul simplu de rand, care nu are un bagaj de informatii fata de lumea in care traieste, iar acest om de multe ori se regaseste in mici, bere si manele. Concret, este vorba de un personaj, din Europa, care in iulie 1954, si-a facut aparitia pe un aeroport din Tokyo si a prezentat un pasaport autentic autoritatilor, insa oficialii au constat cu stupoare ca tara, Taured, de unde pretindea ca vine, nu se regaseste pe harta Europei, desi barbatul le-o indicase ca se afla localizata intre Franta si Spania.


Mai multe citez de pe site-ul epochtimes-romania.com:

“Povestea de mai jos a apărut în cartea „The Directory of Possibilities”, de Colin Wilson & John Grant, iar autenticitatea ei nu poate fi susţinută prin documente oficiale. Nu putem şti cu exactitate dacă aceasta este sau nu o poveste reală.

Într-o zi din a lunii iulie 1954, pe aeroportul aglomerat din Tokyo a apărut un misterios pasager european de origine caucaziană, înalt, cu o ţinută convenţională. Omul a prezentat un paşaport european care părea autentic, însă oficialii au constatat cu stupoare că ţara din care omul susţinea că provine, Taured, nu a existat niciodată în istoria omenirii.

Condus într-o cameră de interogatoriu, omul a insistat că este din Taured şi călătoreşte deja de cinci ani fără probleme în Japonia în interes de afaceri. El le-a arătat oficialilor ştampilele de pe paşaportul său care demonstrau că a făcut acest drum deja de multe ori.

Întrebat unde anume este Taured, omul le-a răspuns într-o japoneză fluentă că Taured este o ţară micuţă din Europa, aflată între Franţa şi Spania. Când agenţii i-au dat o hartă, omul a descoperit că ţara lui nu mai era acolo, în acel loc aflându-se Principatul Andorra. Evident mirat, omul le-a explicat oficialilor că ţara sa există de aproape 1.000 de ani şi că nu a auzit niciodată până acum de Andorra.

Acesta chiar le-a arătat oficialilor un permis de conducere emis de guvernul din Taured, precum şi documente emise de bancă şi documente de afaceri, dar acestea s-au dovedit a fi inexistente, la fel ca şi contul său bancar. Bărbatul era la fel de confuz ca oficialii japonezi.

Omul, care vorbea o serie de limbi străine, avea la el bani din diferite ţări europene, iar paşaportul său atesta de asemenea că vizitase o mulţime de alte ţări.

Oficialii aeroportului au sunat la compania la care susţinea omul că munceşte, având chiar documente în acest sens, dar nimeni nu ştia cine este persoana respectivă. Hotelul la care avea rezervare nu auzise de el şi nici reprezentanţii companiei din Tokyo la care venise să facă afaceri.

După opt ore de interogatoriu, bărbatul din Taured era obosit şi frustrat. Oficialii au decis să-l ducă la un hotel local din apropiere, pentru a încerca din nou a doua zi să elucideze misterul. Camera lui era supravegheată de 2 gardieni care stăteau în faţa uşii.

După ce a luat cina la hotel, omul din ţara inexistentă s-a retras pentru a se odihni. Când gardienii au ciocănit la uşă a doua zi, nu au primit niciun răspuns. Intrând în cameră aceştia au descoperit că omul dispăruse. Însă uşa era păzită, camera nu avea balcon, iar singura fereastră dădea într-o stradă aglomerată din oraş.

Departamentul de poliţie din Tokyo a încercat să-l găsească, dar în zadar. Pasagerul din Taured dispăruse la fel de misterios cum apăruse. Acesta pare să fi ajuns pe aeroportul din Tokyo dintr-o dimensiune paralelă, o lume aproape la fel ca a noastră, dar nu tocmai. În lumea lui, spre deosebire de a noastră, exista o ţară numită Taured.”[1]

Raspunsul este simplu: venea din alta dimensiune !


SURSE

1. http://epochtimes-romania.com/news/misterul-pasagerului-din-taured-tara-care-nu-exista—221137

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Departamentul Național de Informații!

Departamentul Național de Informații (DNI) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul Național de Informații (DNI)!

Departamentul Național de Informații (DNI)

Departamentul Național de Informații (DNI) este o organizație neguvernamentală fără personalitate juridică. Departamentul Național de Informații (DNI) a fost înființat la data de 15 august 2013.

You may also like...