OZN prăbușit la Aztec, New Mexico, în 1948: 16 trupuri extraterestre moarte

Distribuie!

“La 25 martie 1948, pe un câmp deşertic de lângă localitatea Aztec, statul american New Mexico, s-a prăbuşit o navă extratrestră de mari dimensiuni; în interiorul ei au fost descoperite 16 trupuri fără viaţă ale unor fiinţe extraterestre.

Atât trupurile, cât şi rămăşiţele navei au fost atunci transportate foarte repede de către Armata SUA la baza aeriană Wright Patterson, unde li s-a şters orice urmă.


top-secret-UFO-folder-thumb

Filmul de mai jos documentează anumite elemente şocante în legătură cu acest mister, incluzând interviuri cu cercetători ai fenomenului OZN de renume mondial, filmări la locul în care s-a prăbuşit nava extraterestră, o filmare la locul în care s-a aflat radarul secret american care a surprins prăbuşirea navei, precum şi relatări despre cercetările guvernamentale în ceea ce priveşte biologia extraterestră şi tehnologia spaţială.”[1]

Video


SURSE

  1. http://www.edituradaksha.ro/articles/view/ozn-prabusit-la-aztec-new-mexico-in-1948-16-trupuri-extraterestre-moarte-a202
  2. Foto: Internet
  3. Video: YouTube

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Departamentul Național de Informații!

Departamentul Național de Informații (DNI) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul Național de Informații (DNI)!

Departamentul Național de Informații (DNI)

Departamentul Național de Informații (DNI) este o organizație neguvernamentală fără personalitate juridică. Departamentul Național de Informații (DNI) a fost înființat la data de 15 august 2013.

You may also like...

Cookie Consent with Real Cookie Banner