Misteriosul oraș reptilian de sub Los Angeles

Distribuie!

“În toamna anului 1933, un inginer pe nume G. Warren Shufelt a realizat topografia orașului Los Angeles pentru a determina existența depozitelor de petrol. Inventase un dispozitiv ciudat, care rezona cu zăcămintele din adâncuri și astfel reușea să descopere adevărate comori.

Mare i-a fost uimirea când aparatul său a început să se comporte ciudat atunci când a cercetat zona de sub orașul Los Angeles. A știut că acolo există ceva impresionant și cu ajutorul mai multor instrumente a reușit să schițeze tot ceea ce se afla în subteran. Tuneluri incredibil de lungi, camere de dimensiuni impresionante și chiar informații despre trecutul îndepărtat al omenirii puteau fi scoase la lumina zilei. Astfel, presa americană anunța că un inginer topograf a descoperit un oraș pierdut chiar în dedesubturile Los Angelesului.


Shufelt a desenat o hartă a orașului din subteran, în care a înfățișat toate punctele importante, punând-o la dispoziția publicului larg. Unele dintre tuneluri erau atât de lungi, peste 20 kilometri, încât se terminau acolo unde începea oceanului. Inginerul nu a realizat niciodată că orașul pierdut era conectat la un altul care fusese înghițit de Oceanul Pacific în timpul unui mare cutremur.

În timpul cercetărilor sale, inginerul s-a întâlnit cu căpetenia tribului Hopi, Little Green Leaf, care i-a povestit o legendă interesantă. Era vorba despre un oraș pierdut, care se regăsea undeva în dedesubturile Los Angelesului și care a aparținut oamenilor șopârlă sau reptilienilor. Aceștia au trăit pe Terra în urmă cu peste 5000 de ani și erau extrem de inteligenți. Au săpat mai multe orașe subterane pe teritoriul actual al Americii de Nord, pentru ca civilizația lor să supraviețuiască catastrofei care urma să aibă loc. Interesant este că orașele nu au fost săpate cu ajutorul lopeților sau a utilajelor, ci cu anumite substanţe chimice inteligente, care au fost introduse în pământ.


Căpetenia Hopi i-a mai spus că în orașul de sub Los Angeles s-au adăpostit mii de reptilieni atunci când limba de foc a cuprins întregul continent. Legenda mai spune și faptul că acești oameni șopârlă au reușit să supraviețuiască cataclismului, dar nu se știe din ce motive au dispărut de pe Pământ.

Extaziat de întreaga poveste, lui Shufelt i se confirma descoperirea pe care o realizase. Pentru ca lucrurile să prindă contur, iar credibilitatea sa să nu fie contestată, inginerul a cerut autorizație autorităților locale pentru a săpa un puț de 250 de metri adâncime prin care să poată pătrundă în orașul reptilienilor. Excavările mergeau conform planului și întreaga America aștepta ca orașul misterios să fie descoperit în adevăratul sens al cuvântului. Straniu sau nu, brusc au fost oprite săpăturile, iar inginerul Shufelt nu a mai fost de găsit. A dispărut din senin și orașul reptilienilor nu a mai fost niciodată descoperit.

De atunci si până în prezent, diverși arheologi au descoperit enorm de multe tuneluri în dedesubturile orașului Los Angeles. Interesant este faptul că acestea nu par a avea nicio logică, ba mai mult sunt interconectate precum un labirint. Nimeni nu a putut spune cine le-a construit și nici rolul lor, dar este posibil ca atunci când labirintul va fi rezolvat și orașul subteran al oamenilor șopârlă să fie descoperit.”[1]

SURSE

  1. https://www.efemeride.ro/misteriosul-oras-reptilian-de-sub-los-angeles
  2. Foto: efemeride.ro

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Departamentul Național de Informații!

Departamentul Național de Informații (DNI) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul Național de Informații (DNI)!

Departamentul Național de Informații (DNI)

Departamentul Național de Informații (DNI) este o organizație neguvernamentală fără personalitate juridică. Departamentul Național de Informații (DNI) a fost înființat la data de 15 august 2013.

You may also like...