Mănăstirea rupestră de la Șinca Veche: mistere și fenomene paranormale

Distribuie!

“Enigmele de la mănăstirea Şinca Veche. Multe lucruri se spun despre grota de la Şinca Veche. Unii specialişti au spus că datează de pe vremea dacilor, alţii spun că este un loc vechi de 7.000 de ani. Datorită unor fenomene bizare ce au loc aici, a primit numele de “Templul ursitelor” sau “Templul extratereştrilor”.

După forma construcţiei, se pare că dintotdeauna a fost perceput ca un loc de rugăciune şi meditaţie. Lăcaşul are două altare. Are şi un turn deschis către cer, oamenii asemănându-l cu o clopotniţă.


Enigmele de la mănăstirea Şinca Veche. Altarul străvechi

Deoarece se crede că este un vestigiu dacic, în decursul anilor oamenii au încercat să găsească comori ascunse aici, Astfel, au degradat grotă şi au lăsat urme scrijelite pe pereţi.


Se ajunge uşor la Şinca Veche: din drumul de Brasov-Sibiu, pe DN1, se face un drum la stânga către Şinca Veche, fiind un indicator.

Semnele care ridică mari semne de întrebare sunt chipul desenat, steaua lui David şi Yin şi Yang-ul. Toate aceste simboluri la un loc, în aceeaşi grotă, care se presupune că e un altar străvechi? Nimeni nu înţelege de ce.

Enigmele de la Şinca Veche. Aici s-au raportat fenomene precum camere de filmat care se opreau şi porneau singure, cerculeţe albe care ieşeau în poze (care nu erau de la praf), cântece într-o limbă necunoscută şi o umbră mai întunecată. Grota de la Şinca Veche este vizitată de clarvăzători şi energoterapeuti, Aceştia spun că au sesizat energii puternice şi senzaţii inexplicabile.”[1]

În anul 1996, un cameraman de la TVR a intrat în biserică, dorind să realizeze un reportaj. Spre stupoarea întregii echipe de filmat, la un moment dat, aparatura s-a oprit brusc și nu a mai răspuns la comenzi. Când au ajuns la București, angajații TVR au vizionat caseta și au avut surpriza să constate existența unor sfere luminoase strălucitoare care roiau în interiorul bisericii.”[2]

SURSE

  1. https://www.bzi.ro/enigmele-de-la-manastirea-sinca-veche-3792696
  2. http://www.yogaesoteric.net/content.aspx?lang=RO&item=20947
  3. Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Departamentul Național de Informații!

Departamentul Național de Informații (DNI) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul Național de Informații (DNI)!

Departamentul Național de Informații (DNI)

Departamentul Național de Informații (DNI) este o organizație neguvernamentală fără personalitate juridică. Departamentul Național de Informații (DNI) a fost înființat la data de 15 august 2013.

You may also like...