Istoria programului de control în sfera conştiinţei derulat în Rusia

Distribuie!

“În URSS

Istoria programului de control în sfera conştiinţei derulat în Rusia a fost expusă în 2013, când un raport al lui Serge Kernback de la Centrul de Cercetare pentru Robotică Avansată și Științe ale Mediului din Stuttgart, Germania, a devenit viral. Raportul lui Kernback se bazează în principal pe publicații științifice rusești, articole și documente declasificate care descriu cercetarea și ce a implicat aceasta.


Sovieticii au experimentat toate tehnicile folosite şi de americani, cu diferenţa că ei au fost extrem de interesaţi de efectul Aharonov-Bohm. Efectul Aharonov-Bohm este un fenomen mecanic cuantic în care o particulă încărcată electric este afectată de un potențial electromagnetic chiar și atunci când acesta este limitat la o regiune în afara căreia intensitatea câmpului (magnetic) este zero, încălcând Principiul Localității.

În fizică, Principiul Localității afirmă că un obiect este influențat direct numai de împrejurimile sale imediate; în experimentul Aharonov-Bohm nişte particulele încărcate electric par a „şti” când un câmp electromagnetic este activ în interiorul unui tub care izolează respectivul câmp electromagnetic.


 

Nu se cunoaşte ce legătură au găsit sovieticii între efectul Aharonov-Bohm şi controlarea psihicului uman. Experimentele sovietice de control în sfera conştiinţei umane ar fi costat în jur de un miliard de dolari americani.”[1]

URSS a investit un miliard de dolari in experimente privind controlul mintii

In timpul Razboiului Rece, atat Statele Unite, cat si Uniunea Sovietica au efectuat experimente secrete de control al mintii si influentarea acesteia de la distanta.

Noi dezvaluiri arata ca Uniunea Sovietica a dezvoltat un dispozitiv care putea genera si stoca radiatii electromagnetice de inalta frecventa produse de creierul uman.

Batalia dintre SUA si URSS in domeniul stiintific si tehnologic a inclus un efort costisitor ce a implicat incercarile celor doua superputeri de a dezvolta arme pentru controlul mintii, potrivit IB Times.

Dezvalurile au fost facute de catre cercetatorul Serge Kernbach de la Universitatea din Stuttgart, Germania. In timp ce o parte din activitatea din domeniul controlului mintii desfasurata in trecut de Statele Unite este facuta publica, relatarile despre programul sovietic care a costat aproximativ un miliard de dolari sunt foarte putine.

“Sovieticii au avut un program similar. Acesta a inclus experimente in parapsihologie, pe care sovieticii le-au numit phihotronice. Programul a fost construit pe o idee de lunga durata din activitatea stiintifica sovietica prin care creierul uman ar putea primi si transmite un anumnit tip de radiatii electromagnetice de inalta frecventa, iar acest lucru ar putea influenta alte obiecte”, a spus Kernbach.

Kernbach a oferit o imagine de ansamblu a eforturilor Uniunii Sovietice din cercetarea neconventionala dintre anii 1917 si 2003, bazandu-se pe reviste tehnice din fosta URSS si din Rusia actuala, dar si pe documente recent declasificate.

Astfel de experimente parapsihologice au realizat si Statele Unite in cadrul programului numit MKULTRA al CIA de la inceputul anilor ’50, care studia modalitati de a manipula mintea oamenilor si alterarea functiilor creierului.

Sovieticii s-au axat pe un program similar si au dezvoltat un dispozitiv numit “cerpan” care putea genera si stoca radiatii elctromagnetice de inalta frecventa produse de creierul uman, in speranta de a infleunta alte obiecte.”[2]

SURSE

  1. http://yogaesoteric.net/content.aspx?lang=RO&item=26260
  2. https://ziare.com/international/rusia/urss-a-investit-un-miliard-de-dolari-in-experimente-privind-controlul-mintii-1273423
  3. Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Departamentul Național de Informații!

Departamentul Național de Informații (DNI) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul Național de Informații (DNI)!

Departamentul Național de Informații (DNI)

Departamentul Național de Informații (DNI) este o organizație neguvernamentală fără personalitate juridică. Departamentul Național de Informații (DNI) a fost înființat la data de 15 august 2013.

You may also like...

Cookie Consent with Real Cookie Banner