Irlanda, a doua ţară după Islanda, care condamnă la închisoare bancheri pentru rolul jucat în criza din 2008

Distribuie!

“Trei foşti bancheri irlandezi au fost condamnaţi la un total de opt ani de închisoare în Dublin după ce aceştia au fost acuzaţi că au conspirat în vederea înşelării clienţilor şi investitorilor în timpul crizei financiare, scrie Bloomberg. Fostul CEO al Irish Life & Permanent Denis Casey şi doi foşti executivi ai Anglo Irish Bank, Willie McAteer şi John Bowe, au fost condamnaţi în iunie în urma celui mai lung proces din istoria ţării.”[1]

Illuminati bankers

Desi multi bancheri au o superimunitate in fata legilor, pas cu pas acestia vor raspunde pentru toate colapsurile economice orchestrate din umbra, in baza carora si-au cladit bogatii incomensurabile, furand proprietatile oamenilor, dupa ce i-au pacalit cu imprumuturi negarantate prin sistemul de tip fractionar, care permite crearea banilor din nimic.


SURSE

  1. http://www.zf.ro/business-international/irlanda-a-doua-tara-dupa-islanda-care-condamna-la-inchisoare-bancheri-pentru-rolul-jucat-in-criza-din-2008-15547192
  2. Foto: deesillustration.com

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Departamentul Național de Informații!

Departamentul Național de Informații (DNI) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul Național de Informații (DNI)!

Departamentul Național de Informații (DNI)

Departamentul Național de Informații (DNI) este o organizație neguvernamentală fără personalitate juridică. Departamentul Național de Informații (DNI) a fost înființat la data de 15 august 2013.

You may also like...

Cookie Consent with Real Cookie Banner