În Ramayana și Mahabharata, Regele Rama se deplasa cu o Vimana

Distribuie!

Exista unor supercivilizatii antice creaza controverse si astazi in randul “marilor oameni de stiinta”, deoarece dovezile arheologice sunt nenumarate, iar informatiile despre zeii care iau contact cu oamenii si le predau cunoasterea sunt, la fel, nenumarate.

In epopeile antice hinduse, Ramayana si Mahabharata sunt descrise Vimane. Vimanele erau vehicule de zbor folosite in India antica. Insusi regele hindus Rama este descris ca deplasandu-se cu o Vimana:


“Când zorii apărură, Rama, luând Caru Cersc (Vimana)… se făcu gata de plecare. Acest car se propusa el însuși, era mare și decorat fin, cu două etaje, numeroase ferestre… emitea un sunet melodios în timp ce zbura pe cărările Cerului.”[1]

vimanasartisticimpression

SURSE


  1. Brockington J. Brockington – “The Sanskrit Epics”, Leiden, 1998 pag. 26).
  2. Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Departamentul Național de Informații!

Departamentul Național de Informații (DNI) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul Național de Informații (DNI)!

Departamentul Național de Informații (DNI)

Departamentul Național de Informații (DNI) este o organizație neguvernamentală fără personalitate juridică. Departamentul Național de Informații (DNI) a fost înființat la data de 15 august 2013.

You may also like...

Cookie Consent with Real Cookie Banner