Valea Morții din Siberia, o zonă plină de mistere

Distribuie!

“Siberia este un teritoriu izolat și greu accesibil. O zonă din acest teritoriu a fost numită valea morții. Încă din anul 1953, au fost descoperite structuri metalice de dimensiuni foarte mari. Cercetările au început după anul 1980, când specialiștii ruși s-au deplasat în zonă, pentru a stabili originea acestor structuri.

În urma analizelor care s-au efectuat, s-a constatat că metalele din care au fost realizate aceste obiecte, nu sunt de origine terestră. Metalul din care au fost realizate aceste stranii structuri este unul foarte dur, care rezista chiar și radiațiilor la care a fost supus.


Obiectele au fost descoperite la câțiva kilometri de Tunguska, locul unde s-a produs un eveniment la fel de misterios, în anul 1908. Persoanele care s-au apropiat de aceste obiecte și au încercat să recupereze bucăți din obiecte au avut parte de boli provocate de radiații, iar unele chiar au murit.

Tentația a fost mare pentru că aceste bucăți de metal aveau culoarea galbenă, iar mulți nomazi din Siberia au crezut că sunt din aur. În jurul acestor obiecte, vegetația nu a mai crescut, sute de metri împrejurul acestora era un sol ars și după zeci de ani de la eveniment.


Începând cu anii 80, cercetătorii ruși s-au deplasat în Siberia și au reușit să recupereze o parte din aceste obiecte, cele mai multe având formă de sferă. Suprafața acestora era extrem de fină, ca și cum ele ar fi fost finisate cu un laser de mare performanță.

Radioactivitate în zonă era foarte ridicată, situație care a dus la moartea localnicilor care au încercat să extragă bucăți din aceste misterioase obiecte. După mai mulți ani, cercetătorii ruși au stabilit că în Siberia a avut loc o explozie nucleară, ca urmare a prăbușirii unui OZN.

Evenimentul de la Tunguska, din anul 1908, a fost o explozie a unui OZN. Nu a fost descoperit un crater care să ateste teza prăbușirii unui asteroid. Pe o suprafață de câțiva kilometri au fost descoperite obiecte sub formă de sferă și bucăți minuscule de diamant.

Specialiștii ruși care s-au deplasat în Siberia în anii 50, au reușit să stea de vorbă cu martori ai evenimentului din 1908. Aceștia au povestit că au văzut o flacără uriașă, sub forma unei sfere, care cuprinsese cerul. Mulți ani, ei au evitat să treacă prin zona accidentului, după ce, mai mulți nomazi, care s-au apropiat de zonă, au murit în mod misterios.

Descrierea acestui incident de către nomazii din Siberia seamănă extrem de mult cu descrierea biblică a distrugerii orașelor Sodoma și Gomora. Au fost descoperite texte chinezești, din secolul al XIII-lea, care descriu o explozie similară, care s-a produs la granița cu India.

Arheologii indieni au descoperit urme ale unui oraș distrus de o explozie uriașă, la granița cu China, descoperire care a confirmat textele chinezești.”

Sursa: Efemeride.ro

Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Departamentul Național de Informații!

Departamentul Național de Informații (DNI) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul Național de Informații (DNI)!

Misterul lacului Michigan (SUA)
Misterul discului din Phaistos
Una dintre cele mai importante întâmplări referitoare la Triunghiul Bermudelor este aceea a unui pilot din sudul Floridei care a decolat cu avionul său de pe insula Andros şi a ajuns chiar în inima fenomenului din Triunghiul Bermudelor. Spre deosebire de mulţi alţi piloţi şi de multe echipaje navale, Bruce Gernon a supravieţuit acestei experienţe, iar de atunci a povestit mereu despre acest incident
Microcipurile, semiconductorii, fibrele optice, laserul, multe aliaje noi de metale sunt, de fapt, toate, tehnologii refăcute prin inginerie inversă şi care au aparţinut OZN-urilor doborâte de către guvernul american. Conform declaraţiilor coroborate a zeci de martori, în perioada ianuarie 1947 – decembrie 1952, autorităţile SUA au reuşit să recupereze 16 nave extraterestre, dintre care unele s-au prăbuşit tocmai datorită armelor pământene
Misterul piramidelor din Antarctica
Istoria sistemului monetar: De la aurarii medievali la bancherii moderni - împrumutul cu rezervă fracționară și banii fiat
Lămpile eterne - degajau o căldură și o lumină intensă, fără a scoate fum, iar lovite, explodau violent, distrugând palate și cetăți
Sfinxul din Egipt – Ce secrete ascunde a opta minune a lumii?
Shambala, paradisul ascuns de ochii oamenilor
Hartă extraterestră descoperită în Peștera lui Satan din Indonezia
Maria Orsic și Societatea Vril
Implicarea extratereștrilor în evoluția oamenilor

Departamentul Național de Informații (DNI)

Departamentul Național de Informații (DNI) este o organizație neguvernamentală fără personalitate juridică. Departamentul Național de Informații (DNI) a fost înființat la data de 15 august 2013.

You may also like...