Gropile antice din Peru, un mister al transportului apei pe sub deșertul Nazca

Distribuie!

“Gropile antice din Peru, un mister al transportului apei pe sub deșertul Nazca. Video

Celebru pentru reprezentările antropomorfe, zoomorfe și geometrice trasate pe sol (liniile Nazca), platoul deșertic Nazca din Peru a fost cercetat de zeci de căutători și cercetători ai dezlegării mistrelor antice!  Aceste desene sunt vestigii ale civilizației care s-a dezvoltat pe platoul Nazca între anii 200 î.Hr. și 600 d.Hr și ele se alătură gropilor din deșert, săpate în spirală și denumite puquios.


De curind, Rosa Lasaponara împreună cu echipa sa de la Institutul pentru Metodologie și Analize de Mediu din Italia, a examinat fotografii realizate din satelit ale acestor gropi.

Concluzia la care a ajuns, revoluționează toate ipotezele de până acum, iar lumea stiințifică este pe cale de a mai rezolva un mister al civilizațiilor antice! Se pare că aceste gropi – puquios, datorită pozițiilor lor din apropierea surselor de apă, sunt de fapt un veritabil sistem de transport al apei pe mari distanțe si nu doar simple rezervoare de apă, cum s-a crezut până acum.”[1]


Mai multe pe larg aici -> http://www.cunoastelumea.ro/structurile-antice-din-peru-un-mister-al-transportului-apei-pe-sub-desertul-nazca/

Video

SURSE

  1. http://www.cunoastelumea.ro/structurile-antice-din-peru-un-mister-al-transportului-apei-pe-sub-desertul-nazca/
  2. Foto: cunoastelumea.ro
  3. Video: YouTube

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Departamentul Național de Informații!

Departamentul Național de Informații (DNI) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul Național de Informații (DNI)!

Departamentul Național de Informații (DNI)

Departamentul Național de Informații (DNI) este o organizație neguvernamentală fără personalitate juridică. Departamentul Național de Informații (DNI) a fost înființat la data de 15 august 2013.

You may also like...

Cookie Consent with Real Cookie Banner